Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Imate li šta reci o ovom čovjeku.
Svakako je vredan pomena i to baš u ovom tremutku, kada slavi jubilej!?
hiljadita emislija "brakus od 3 do 5"

Iako je za neke još uvjek misteriozna ličnost, svako mnogima postaje jasno da je uvjerljiv u stvaranju nadrealistične forme, rukovodeći se principama apsurda i dobro smišljenog bezsmisla. Sada, na provjerenom poligonu igre, srbima bliske “groteske”, postpuno drugacije no sto je to nekada radio i presvjeti velikomučenik Orson Vels, Igor Brakus proširuje granice nerealnog a da pritom nedotačinje ni trunku realnosti, koje smo svi verovato po njemu nesvesni.
On danas stvara i postaje toga svestan, jednu avangardnu ideju modifikovanu materijalnim ivicama, jer da nije tako, davno bi smo prestali da vjerujemo u postajanje: terfola, tedelije ili nekakvih paramilitarnih nevladinih organizacija. Ovko duboko uvjereni i slepo vodjeni cekamo trenutaka kada bi nas isti poveo u oslobadjenje zemlje od neprijateljskih vazemaljaca.
Dok mnogi misle da je vrjeme nadrealnizma samo deo istorije, Brakus potvrdjuje da su utemeljenja ovakvoj viziji i dalje prisutna, netako dalko od nasih domašaja. Sa malim brojem onih za koje ce udzenici istorije umejtnosti sutra pisati, da su njegovi savrjemenici, Igor Brakus danas čini esenciju mozda svjetskog nadrealnizma upakovanog u šminkersku avangardu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Cudoh za tu emisiju ali je nisam skoro slusao jer sam u to vreme uvek na poslu.Posle ovakve tvoje najave moracu da se potrudim da ga odslusam i da vidim da li stvarno predstavlja samu esenciju....pa cu ondak da dam svoj sud:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Pa mene je malo smorio, vise ga ne slusam. Recimo da je nagazio na apsurdni humor toliko da je otisao u gotovo cist apsurd gde se s vremena na vreme promoli neka lucidnost pa mozes i da se nasmejes.

Ne, trebalo je da ima mere.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja mislim da se pomalo istrošio. slušam ga relativno često mada u poslednje vreme sa sve manje pažnje.

opet, takva ideja zaista vredi tih dva sata. i bez obzira što su se možda pomalo potrošili, preporučujem ih svim dokonim ljudima od tri do pet.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by konstantin laufer

Dok mnogi misle da je vrjeme nadrealnizma samo deo istorije, Brakus potvrdjuje da su utemeljenja ovakvoj viziji i dalje prisutna, netako dalko od nasih domašaja.
voistinu.

''

šta reći, osim - fala vi, brakusu.
:radosnice:
Korisnikov avatar
By dharmox
U početku, dok je bio skromniji i išao jednom-dvaput nedeljno nisam ga propuštao. Bio je legenda, njegove fore su se prepričavale i preslušavale. Otprilike prvih 250 emisija.

Kasnije, od prekomerne upotrebe, sve se izlizalo: počeo je da štancuje, da se ponavlja, pa i da lupeta...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!