Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ok je da se proteze i da kroz godine "zivi",stvarajuci kult,ali ne i bombardovanje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali opet je to...šupljikavi kult :D

Zamisli taj kult da se recimo "Mišolovka" igra preko 50 godina, ali ne kao kod nas nego svake večeri. U kontinuitetu, 50 godina!
Korisnikov avatar
By Tungi
Da,ili recimo "Ozaloscena porodica","Pokojnik" itd.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa prichamo o stalnom (dosadnom)repertoaru.Otrcano.
Korisnikov avatar
By Mars
Problem dosade reši tržište.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Orlando the Lady
Vera Cukic, mama lose glume... a za njom slede i
Lidija,
Ivana Mihic,
Milica Milsa,
Mina Lazarevic,
...
Ma daj molim te...Veru si gledala verovatno samo u seriji gore-dole...Vera Cukic je odlicna pozorisna glumica,i ostavila je za sobom predivne uloge...jedna od njih je Draga Masin u "Konaku" Mire Trailovic,pa Jelisaveta u "Putujucem pozoristu Sopalovic"...
Za ostale tri glumice si u pravu,ali si ovu zenu svrstala bez potrebe kao predvodnicu.
Korisnikov avatar
By Loni
Lidija,
Ivana Mihic,
Milica Milsa,
Mina Lazarevic,
...
Ne diraj mi Veru Čukić.
Ona je u ulozi Olive brilijantna.
Jes da je u pitanju samo glasovna gluma - sinhronizovanje - ali trenutak kad Vera Čukić uzvikne: - Popaje, Pooopaaaje spasi meeee - ostaje urezan u svakom detetu do kraja života.
Originalni crtaći nemaju takve glasove, kao što naši glumci rade.

Najgora glumica svih vremena je Jelena Jovanović Žigon sa Cetinja, inače majke Ivane ,,prkosne''.
Njena gluma je kao recitovanje školskih devojčica (Glumila je Marijinu majku u Žikinoj dinastiji).
Korisnikov avatar
By Loni
E a Mina Lazarević je potpuno ok žena.

Ona je završila samo muzičku akademiju, ali ne i glumu (koju je upisala kasnije).
Tokom studija glume je zatrudnela s jednim profesorom i napustila fakultet.

No, ona se zaista i ne prsi da je nešto.
Koliko znam ona u igra samo u mjuziklima. U pozorištu na Terazijama. Za to joj je potrebno da zna da peva.
Sem toga pojavi se kao sporedna uloga u nekoj seriji tipa ,,Bela lađa'' i to je sve.

Žena zna da je jedinou mjuziklima jaka i ne prsi se da dokaže kako može sve. Zato mi ostavite lepu Minu na miru! :-)
Korisnikov avatar
By Tungi
Vera Cukic je jedna od nashih najboljih glumica.Odlichno je glumila i u seriji Gore-Dole,u Zaboravljenima tek...Divna je.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni

Ne diraj mi Veru Čukić.
Ona je u ulozi Olive brilijantna.
Jes da je u pitanju samo glasovna gluma - sinhronizovanje - ali trenutak kad Vera Čukić uzvikne: - Popaje, Pooopaaaje spasi meeee - ostaje urezan u svakom detetu do kraja života.
Originalni crtaći nemaju takve glasove, kao što naši glumci rade.

...
Jao jeste... Oliva :love:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Ulix
Uvreda je za glumu nazvati Minu Lazarević glumicom. Ona je glumica koliko je to i Lidija Vukićević.

Bravo!
Korisnikov avatar
By Loni
Meni je Lidija Vukićević odlična glumica, ALI U OKVIRU SKUPŠTINE i to u ulozu brižne majke.

Setimo se kad je izašla na govornicu i rekla: - Eto. Zahvaljujući ovom nakaradnom zakonu protiv navodne diskriminacije, može nam se desiti da ispred dečjeg prozora vidimo dvojicu muškaraca, kako se ljube i da im ne smemo ništa.

(A njeni sinovi imaju, mislim čak 18 i 19 godina)
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Ulix
Uvreda je za glumu nazvati Minu Lazarević glumicom. Ona je glumica koliko je to i Lidija Vukićević.
Ovu drugu sretoh nedavno, samo što se ne sudari sa mnom... dušu dala za horore, šteta što se uhvatila politike :sigh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by starky
Lidija,
Ivana Mihic,
Milica Milsa,
Mina Lazarevic,
...
Ma daj molim te...
Sukob generacija, starky. :cowboy:
Korisnikov avatar
By Mars
To postoji, naravno (za onog mučenika Buraka BL je Madonna recimo baba na zalasku karijere, dok je svaka silikonska i solarijumska droljica od 20 godina sa Pinka - vredna poštovanja) ...ali ovde mislim da se radi o neinformisanosti. Ko je video šta je sve Vera Čukić radila u životu....ne znam, prvo neka pogleda pa možda i ostane pri stavu da je loša glumica...
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Morrison
Vera Cukic je jedna od nashih najboljih glumica.Odlichno je glumila i u seriji Gore-Dole,u Zaboravljenima tek...Divna je.
Sivi dom, Dnevnik uvreda...

Bila mi je jako smesna u seriji Metla bez drske, Milena Dravic i legendarne shne nokle i Vera sa: Brankiceeeeeeeeee duso/sine nisam siguran
Korisnikov avatar
By Mars
Ko zna kojoj novoj Mileni Dravić ili Vesni Trivalić je zauzela mesto...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars
Ko zna kojoj novoj Mileni Dravić ili Vesni Trivalić je zauzela mesto...
Jao, danas sam gledala Vesnu u jednom studentskom filmu koji me je nasmejao do suza. Igra vampiricu i majku vampira adolescenta. Fenomenalno.

Nadam se da će biti prikazan na Festivalu studentskog filma ili da će na bilo koji način biti dostupan široj publici. Btw, zove se "Puls".
Korisnikov avatar
By Mars
Mogu da naslutim samo.

Meni se ona najvise svidja u ulogama koje nisu tipicno komicne, u "Brod plovi za Šangaj" recimo.

A tek u "Zloj ženi" koliko je dobra bila....Dal to može negde da se nađe?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!