Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Orlando the LadyMa daj molim te...Veru si gledala verovatno samo u seriji gore-dole...Vera Cukic je odlicna pozorisna glumica,i ostavila je za sobom predivne uloge...jedna od njih je Draga Masin u "Konaku" Mire Trailovic,pa Jelisaveta u "Putujucem pozoristu Sopalovic"...
Vera Cukic, mama lose glume... a za njom slede i
Lidija,
Ivana Mihic,
Milica Milsa,
Mina Lazarevic,
...
Originally posted by Orlando the LadyNe diraj mi Veru Čukić.
Lidija,
Ivana Mihic,
Milica Milsa,
Mina Lazarevic,
...
Originally posted by LoniJao jeste... Oliva
Ne diraj mi Veru Čukić.
Ona je u ulozi Olive brilijantna.
Jes da je u pitanju samo glasovna gluma - sinhronizovanje - ali trenutak kad Vera Čukić uzvikne: - Popaje, Pooopaaaje spasi meeee - ostaje urezan u svakom detetu do kraja života.
Originalni crtaći nemaju takve glasove, kao što naši glumci rade.
...
Originally posted by Ulix
Uvreda je za glumu nazvati Minu Lazarević glumicom. Ona je glumica koliko je to i Lidija Vukićević.
Originally posted by UlixOvu drugu sretoh nedavno, samo što se ne sudari sa mnom... dušu dala za horore, šteta što se uhvatila politike
Uvreda je za glumu nazvati Minu Lazarević glumicom. Ona je glumica koliko je to i Lidija Vukićević.
Originally posted by starkySukob generacija, starky.Originally posted by Orlando the LadyMa daj molim te...
Lidija,
Ivana Mihic,
Milica Milsa,
Mina Lazarevic,
...
Originally posted by MorrisonSivi dom, Dnevnik uvreda...
Vera Cukic je jedna od nashih najboljih glumica.Odlichno je glumila i u seriji Gore-Dole,u Zaboravljenima tek...Divna je.
Originally posted by Orlando the Ladyovo mi je super:
Milica Milsa,
Originally posted by MarsJao, danas sam gledala Vesnu u jednom studentskom filmu koji me je nasmejao do suza. Igra vampiricu i majku vampira adolescenta. Fenomenalno.
Ko zna kojoj novoj Mileni Dravić ili Vesni Trivalić je zauzela mesto...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!