Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika

Noć muzeja, manifestacija koja se po šesti put održava u Srbiji, otvoriće 16. maja vrata brojnih muzeja i galerija, a u zanimljivim izložbama, performansima, koncertima i revijama, posetioci će moći da uživaju na više od 190 lokacija, na kojima će biti predstavljeno gotovo 400 različitih sadržaja. Ovogodišnja Noć muzeja održava se kao deo Evropske manifestacije Noći muzeja, koja je pod pokroviteljstvom Evropske komisije i UNESCO-a.
Prati stazu - štedi vreme - Redovi su povremena pojava svake Noći muzeja, bilo da se ona organizuje u Berlinu, Beču ili Beogradu. Kako bi vam ovo veče ostalo u lepom sećanju i kako bi stigli da vidite što više zanimljivih sadržaja koje smo pripremili za vas, predlažemo da vašu muzejsku avanturu organizujete po svom - po svojoj stazi.

http://nocmuzeja.org
By Kragi
:up:

jedinstvena prilika da se dodje u Kragujevac i vide neka Lubardina dela koja su testamentom ostavljena gradu i ne smeju napuštati Kragujevac :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Au brate, tu ima toliko sadržaja, da se ja još uvek gubim u istima. Ne znam gde ću.
Upravo napravih nalog i poslah neke fotke na konkurse. :D

Verovatno ću nasumice da lutam Beogradom sa tefterom u kome će biti zapisane adrese muzeja, pa gde upadnem. :P

Ne nađoh još uvek neki handy vodič.
Korisnikov avatar
By ns.happy
uvek ih je bilo u ips-u gde i karte kupujes... nisu nista okacili na sajtu?
Korisnikov avatar
By jukie
(nisam čitao sajt)
valjda postoje neke organizovane ture pa ne mora da se baš luta

a i proveri sve te adrese
npr. Prirodnjački muzej je u Njegoševoj (malo iznad Slavije) ali mu je izložbeni prostor u Galeriji na Kalemegdanu kod klizališta
Korisnikov avatar
By ns.happy
da malo aktuelizujem ovu temu :blush:
kupio karte danas, u ips je bas bila velika guzva, i svi uzimaju karte za nm :yay:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by KgCS3
:up:

jedinstvena prilika da se dodje u Kragujevac i vide neka Lubardina dela koja su testamentom ostavljena gradu i ne smeju napuštati Kragujevac :D
Da, to svakako treba videti (neko ko ima vremena da skokne do KG).
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
kakav krš sajt. em moraš da se registruješ za osnovne informacije (way to go, marketing geniuses!), em svako malo natrčiš na greške u tekstu.
Korisnikov avatar
By Blady
Potrudicu se das obidjem....
Ako stignem :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by ns.happy
aj' sad i ti ... ides?
nope, nisam u srbiji, tak' da mi nijedan grad nije opcija...
ali da jesam, verovatno bih išla, videh da ima zanimljivih stvari (nakon što sam otkrila da ne moraš da se registruješ da bi došla/o do programa, mada i dalje stojim da je loš sajt, jer bi to trebalo da bude prva očita stvar kad ga otvoriš :mrčenje: ). ja, doduše, ne volim te grdne gužve, osećam se kao na novogodišnjem vašaru (koji sam upravo iz tog razloga posetila samo jednom u životu). najviše mi smeta ta otimačka atmosfera, svi se koljemo za nešto - ulaznicu, promo-materijal, pogled na izloženi eksponat, whatever... mlogo mi je meni sve to agresivno.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja imam u ponedeljak slobodan dan pa ću da obiđem izložbu posmrtnih maski ... a ako stignem i beli dvor
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!