- 20 Mar 2009, 21:52
Ja nemam boje za dane, nikad nisam imala, boje mi ih raspolozenja.
On: Knjige. Poslednju (uslovno receno, cituckam nesto usput) sam prozdreala pre 5-6 dana, ne secam se kako se zovu likovi. Ja sam imbecil, zlatna ribica. Doduse i za imena rodjaka se raspitujem bar jednom godisnje i ne znam koja mi je brat godina faxa. Skleroza II i Alchajmer III.
Originally posted by Dzelajza RouzOfftopic na kub:Originally posted by Lepa KrepaA ja za dane u nedelji.Originally posted by m..ja imam boje i za brojeve i za slova! ovo drugo mi je bilo od velike koristi pri učenju dosadnih stvari kao što su definicije (upamtim boje ključnih reči, pa me one guraju kroz ponavljanje napamet)
Nisam ni ja, dok mi neka riba nije rekla da isto kao ja ima boje za brojeve
nisam ni znala da postoji ime za to.![]()
Da ne pričam o tome kako u glavi raspoređujem dane u nedelji otprilike kao frejmove na filmskoj traci, pa onda zoom out na elipsasti oblik godine (kao atletska staza ili orbita npr), dok je u sredini crna rupa. Neko voljan da analizira?
Jest' da nema veze sa sinestezijom ovo potonje, al' šta mari kad je dobar materijal za![]()
A sad malo da se bačim na temu:
Ne postoji ni toliko loša knjiga, ni tako loš momenat, koliko je loša moja memorija, ili koliko je odsutna (a tako neophodna) volja da zapisujem negde ključne utiske.
Ja nemam boje za dane, nikad nisam imala, boje mi ih raspolozenja.
On: Knjige. Poslednju (uslovno receno, cituckam nesto usput) sam prozdreala pre 5-6 dana, ne secam se kako se zovu likovi. Ja sam imbecil, zlatna ribica. Doduse i za imena rodjaka se raspitujem bar jednom godisnje i ne znam koja mi je brat godina faxa. Skleroza II i Alchajmer III.