Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

A pre BIG BROTHER-a….
je postojao MTV REAL WORLD!
Taj tip serijala koji skupi nekolicinu nepoznatih ljudi, stavi ih da zive zajedno i 24h ih prati kamera…
Naravno, tu je confessional room
Naravno, tu je jedan peder/lezbejka
Naravno, tu je i jedan crnac ili neko ko nije bele rase…
And the show can start…

Ne znamo ko su izabranih 11 osoba, ali mozda tamo vec postoji jos jedna osoba bi/gay orijentacije
Ili
Neki Rom, Albanac, Musliman, Crnogorac…tj, neko ko ce predstavljati nesto kao Srbija u malom…mislim po etnickoj osnovi..
Naravno, to mora da bude tako, PRE SVEGA, da bi moglo dolaziti do konfliktnih situacija; otherwise, ne bi bilo zanimljivo!
(BTW,Cuo sam da je u hrvatskom B.B. pobedio neki decak velike inteligencije I elokventnosti romske pripadnosti…)

Let us wait and see…
:povez:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, ne mogu da se setim njegovog imena, ali je RTL napravio celebrytija od njega posle. bio je nonstop na TV-u, po nekim partijima itd.

btw, prvi ciklus HR BB-a je trebao da ugosti neke poznate ličnosti, ali je to nešto ispalo jalovo pa su odustali. možda i ovi naši spremaju nekakvo iznenađenje u vidu Branke Blek Rouz ili tako nekoga. :trep:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa dečak baš i nije, iako je mlad, ima 27 godina, oženjen, ima dvoje djece i dosta sposoban.
Ime mu je Hamdija.
Publika se pali na socijalna pitanja :yes:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ah hamdija............... jedan od najsexy ljudi koje sam video. valjda nije zavrsio ni osnovnu, ali je jako elokventan i inteligentan (ju, pa ovo se rimuje)... nisam nesto cesto gledao pa ne znam kakav je covek ali je definitivno ostavio utisak na mene.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa sad...elokventan...ne znam baš. Ali da je inteligentan- to definitivno jest :yes:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gledao sam jedn uepizodu kad se raspravljao sa nekim tipom... delovao mi je tako... znam samo da mu je spustio...:teg:
Korisnikov avatar
By ns.happy
evo i hamdijinih slika... nisu nesto ali posluzice...
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sad će istovremeno ići BB na RTL-u i B92, imaćete materijala za zaglupljivanje na kile.
By Storm
Pre programa Big Brother u Srbiji je bilo nekoliko reality programa:
1. Prenosi iz Skupštine
2. Kompletna Grand produkcija na TV Pinku i ostalim emisijama
3. Sve emisije sa proročicama
4. Autorske emisije direktora Palme
5. Reklame za Božen kozmetiku.....
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Storm
1. Prenosi iz Skupštine
emisije sa proročicama su bile super! to su mogli, da si imali malo pameti, da transformišu u glavnu turističku atrakciju

sećam se nekoliko ispada:
a)kleopatra: :maljkovic: želela bih da pozdravim svog malog bratanca i bratanicu koji me sada gledaju preko satelita u mariboru. ajde, mali, malo se približite ekranu, da vas tetka poljubi, još malo, ajde, još malo...tako! cmok!

b) zorka:
:psiholog:
Korisnikov avatar
By deželaš
pre nekih pola godine jedna mlada hrvatska spisateljica Tena Gojić je napisala Vodvilj pastirskog tipa o Hamdi. Big Brother u boji!

(insert)

"U taj čas svu sklad i sanjarstvo Hamdino prekidoše tri crne točke na obzorju!!! To gmižu, plaze i klizu Matko, Ivan i Igor im blizu! Oružja svoga hvata se Hamdo, u zbunjenosti teškoj, prvo buzdovana se laćo. No sine mu sjećanje bijelo, što tetka govoraše mu na samrti:

"tvoje najjače oružje,
zapamti hamdo,
ud je tvrd
ko bedemlje samo!"
Pohitaše Hamdo, misljaše djeve, na toaletu, jer ne viđaše one ni groba, ni popa, te lude ženske glave! Pohitaše Hamdo k obzorju boje plave, ne sluti, ne staje, stajat će ga glave!
Igor u taj čas posloži klopku te se Hamdo u trenu nađoše lišen građanske slobode.

Hoće li Hamdo uspjeti izbaviti svoje tijelo iz Igorove klopke pomoću moćnoga uda?
Hoće li Igor oteti vilu Kristinu i osladiti se njenim čarima?
Hoće li Matko vratiti poviesne hrvatske pokraine tamo gde im je miesto?
Hoće li Lana pobjeći sa satirom Kićom u duboke šume?
Hoće li Sanja pokazati mršavu pičku?
Hoće li Ivan izdati Igorov nalog i oteti vilu Kristinu pri čemu neće zaboraviti osladiti se njenim čarima?
Hoće li se prirodne sile umiješati u rasplet ovog napetog vodvilja?

Popratite zadnji nastavak vodvilja o Hamdi, ovih dana na: www.jabdahamdasvetopojebe.hr i sudjelujte u stvaranju povijesti!""

(Tena Gojić, Vodvilj pastirskog tipa o Hamdi, časopis studenata komparativistike Ka/Os, br. 3, siječanj 2006, Zagreb)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Storm
1. Prenosi iz Skupštine
Hahaha...
Korisnikov avatar
By Burak
Pa evo sada poslije 3 godine vidimo da su prorocice jos uvijek u expanziji. Cak su, vidio sam prije nekolika dana, i u lijepu njihovu prodrle; iako su nase komsije tvrdile da su oni Evropa i da pojava kao sto su gatare i turbo-folk ima samo u Srbiji, eto vidovitih i u HR. Nova televizija prikazuje nekakav tarot isl...
Korisnikov avatar
By Tomek
Pre Big Brothera je bio Cirkus fantastik voajer na Kosavi...

Seca li se neko toga?
Korisnikov avatar
By ns.happy
posle tri godine... :shok:

@burak - nema toga u srbiji, ovde je spaljena poslednja vestica...:opatica:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Tomek
Pre Big Brothera je bio Cirkus fantastik voajer na Kosavi...

Seca li se neko toga?
Sećam se ja (doduše nerado), kakvo je to bilo sranje, majko mila....
Korisnikov avatar
By Mars
Koliko je The Real World serijal bio DOBAR, to ne može da se poredi sa BB.

Al to je bilo pre ovog trenda gde sve mora da bude NA ISPADANjE.

Još jednom: koncept i kvalitet programa koji ne može da se uporedi sa BB sranjem.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by ns.happy
ah hamdija............... jedan od najsexy ljudi koje sam video. valjda nije zavrsio ni osnovnu, ali je jako elokventan i inteligentan (ju, pa ovo se rimuje)... nisam nesto cesto gledao pa ne znam kakav je covek ali je definitivno ostavio utisak na mene.

Meni neobicno smeta taj uslovno receno trend pojavljivanja polupismenih u Velikom Bratu, pri tome mislim i na Hamdiju i na domaceg Mikija, jer salje jednu nedvosmislenu poruku da je sasvim ok prekinuti skolovanje i prijaviti se za reality show, te tamo zaraditi pare i tako sebi otvoriti neka velika vrata, pojavljivati se na fancy skupovima, u reklamama i - dobro ziveti.
Ali je situacija mnogo crnja, jer samo jedan Hamdija ili Miki uspeju da se 'provuku', ostali ostaju NKV radnici koji raznose gajbe i dzakove (mada je MM zaradio sebi diskoteku od toga).
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Wilhelmina

Meni neobicno smeta taj uslovno receno trend pojavljivanja polupismenih u Velikom Bratu, pri tome mislim i na Hamdiju i na domaceg Mikija, jer salje jednu nedvosmislenu poruku da je sasvim ok prekinuti skolovanje i prijaviti se za reality show, te tamo zaraditi pare i tako sebi otvoriti neka velika vrata, pojavljivati se na fancy skupovima, u reklamama i - dobro ziveti.
Ali je situacija mnogo crnja, jer samo jedan Hamdija ili Miki uspeju da se 'provuku', ostali ostaju NKV radnici koji raznose gajbe i dzakove (mada je MM zaradio sebi diskoteku od toga).
Da, ali kada je veliki deo populacije polupismen, onda sta ocekivati?!

A, eto, naravno da ce na neobrazovanog neobrazovan ostaviti utisak
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Mars
Koliko je The Real World serijal bio DOBAR

Da...

Ja se jos uvek secam Pedra Zamore
gay koji je umro od AIDS-a
a pojavio se u prvom serijalu REAL WORLD
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da to nije bio prvi. Pratio sam taj u kome je bio Pedro, San Francisco (ej, gledaš GRAD a ne jednu sterilnu BB KUĆU mesecima!), a da je pre toga išao NYC...

Kad je Pedro umro i i napravili specijal i oformili fondaciju, poslao sam $10 koje sam imao...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by B.U.
Ja se jos uvek secam Pedra Zamore
Jel se sećaš kad se Pedro spremao da poseti svoju familiju na Floridi, sa dečkom, pa se brinuo kako će da ga prihvate jer je ovaj - CRNAC?!

:smeh:
By ~ Le Saint X ~
Pa, sad,kada si spoemnuo crnca, setih se tog detalja, ali, bash ovo drugo ne....
Samo znam da sam plakao kada sam cuo da je umroi
da...
napisao pesmu

Koliko sam imao godina 12/13?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!