Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By superfly
ima i replika jedne scene iz kultnog gruzijskog filma, čijeg se imena sad ne mogu setiti, a isti je upotrebljen za potrebe kompozicije god is god od juno reactor-a.

''
Korisnikov avatar
By Hton
Evo ga spot

''

Ovo je spot snimljen za istu pesmu na Reinvention turneji. Nema toliko likovnosti kao originalni, ali je i on veoma umetnicki odradjen.

''
Korisnikov avatar
By spliff
jedan od mojih omiljenih spotova
sa mog omiljenog albuma
:D
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by superfly
ima i replika jedne scene iz kultnog gruzijskog filma, čijeg se imena sad ne mogu setiti, a isti je upotrebljen za potrebe kompozicije god is god od juno reactor-a.
reč je o filmu 'boja nara' o jermenskom pesniku sayat nova (to je ujedno i naziv filma u sssr) sergeja paradžanova. scena u kojoj muška noga gazi nar i još po neke su neko vreme bili moji avatari :) madona je preuzela i re-interpretirala baš dosta kadrova iz ovog fenomenalnog filma (gaženje nara/grožđa, bacanje ćilima preko dečaka i razmena skiptara) :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
ispravite me ako gresim :)
ovaj spot je nastao u onom trenutku, kada su madonnu svi zivi pljuvali, kada je svako imao to pravo da kaze da je kurva, kada su sve novine sebi dizale tiraze tako sto bi objavili neku bljuvotinu o njoj. madona je zelela da se dokaze kao umetnica te je snimila ovaj spot i kesirala veliku lovu. kako ovaj spot nije naisao na odusevljenje (osim kod fanova), a budzet je bio u milionima, ona je odlucila da se vrati na scenu najjeftinijim mogucim spotom, bez neke posebne radnje, sa sjajnom koreografijom. ..
pogadjate...

''

obozavam to njeno poigravanje medijima i nepostovanje ama bas nikoga. :D
Korisnikov avatar
By Hton
Spot je savrsen! Narocito deo u pregradama :)

Evo jos par slika iz Bedtime story:

Leonor Fini - Red Vision

Slika

Leonor Fini: The Ends of the Earth

Slika

Remedio Varo: Creation of the Birds

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Burak
spot mi je malo isfuran.. bzvz
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!