Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Opet ja i FB ino-prijatelji... :srbin:

Dobih malopre pitanje ( sa sve linkovima ) šta mislim o filmu "Država mrtvih"-da l da ga snime i pogledaju ili ne...

E pošto ja pojma nemam o filmu,a Google je vrlo štur ( više se piše o skandalima vezanim za samo snimanje,nego o radnji filma ), ja pitam vas za mišljenje... :beba:
Korisnikov avatar
By Stripi
meni opće nije bio loš, malo ostavlja gorak okus u ustima prilikom gledanja, malo je čak i mučno ali ja osobno mislim da se isplati pogledati.
Korisnikov avatar
By deran
Dakle,tvoj savet je da ga pogledaju...

Misliš da će skontati radnju,s obzirom na specifičnost?

To su Gay ljudi mahom ii ja ne znam odakle njima taj film.

A koji domaći film ne ostavlja gorak ukus,kad je i sam život uglavnom gorak...
Korisnikov avatar
By Stripi
nema veze, i ja sam gay, pobogu :lol:
tema je rat i raspad bivše Jugoslavije, on je Slovenac, žena Srpkinja (i guess), imaju jednog sina i dvije blizanke i početkom rata on odluči da se ne priključi novoj slovenskoj vojsci nego sa JNA napušta Sloveniju i seli za Beograd. Tu počinju problemi.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by deran

To su Gay ljudi mahom ii ja ne znam odakle njima taj film.
:doh:

taj film ima i svojevrsnu pricu ne vezanu za samu radju film vec za naslov i to tacnije onaj deo 'mrtvi' jer je gomila ljudi zaista poumiralo snimajuci ga i to sve sa Zivojinom Pavlovicem(reziserom(dela) filma, ko ne zna)

Film jeste mucan, uostalom takva mu je tematika, ali ga vredi pogledati kao i sve ostalo od Z.Pavlovica.
Korisnikov avatar
By deran
@Stripi

Da,ali ti si NAŠ gay :mazi:

Ne znam kako neko iz inostranstva može da pohvata konce,kad i mi sami još nismo uspeli :)

Fala:sesir:

Da,to sam čitao...
By Ulix
Film je sjajan.
Bila je nekad tema o ovom filmu, mislim da sam je cak ja i otvorio, ali se ne secam.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deran

Ne znam kako neko iz inostranstva može da pohvata konce,kad i mi sami još nismo uspeli :)

Fala:sesir:

Da,to sam čitao...
ah well...ma u principu i može ako prethodno objasniš background....kao na primjer zašto je on odlučio da napusti svoju zemlju i dođe u zemlju u kojoj ga neki smatraju strancem a koju je on doživljavao kao svoju...ako to pofataju sa ostatkom filma neće imati problema.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dobar je film, težak za gledanje, sve crno bez i malo belog.
Mada, zahteva pomalo poznavanje ovdašnjih prilika, ali ako inostranim gayevima nešto ne bude jasno, ti im objasni :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!