Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Video sam da postoje dve odvojene teme "Lost" i "Prison Break" ali šta je sa rivalstvom, poređenjem? Interesuje me da li pratite obe serije, koja Vam je bolja i zašto??

Ja sam inače veliki fan Lost-a!! Prison Break mi je posle prvog serijala postao bezveze-pogotovo treći kada sam i odustao od gledanja! Vrhunac je bila glava glavne junakinje u tegli-kako bizarno i jeftino! Ako je već morala ode naglo iz serije što nisu smislili nešto bolje...(ovo je samo jedan primer)

sve u svemu ja dajem svoj glas za LOST!
Korisnikov avatar
By IriS
da si gledao 4. sezonu Prison Break-a, video bi da Sara nije otisla iz serije ;)

ja volim i jednu i drugu seriju i nema teoretske sanse ni po cemu da ih uporedim.

moj favorit je Grey's Anatomy :lol:
Korisnikov avatar
By Minie
Prison Break!
Lost sam stvarno pokusala da gledam, prve 2 sezone sve epizode.
I onda na tv-u se mesaju epizode 3 i 4 sezone i skroz se zbunim. I jako mi je usporena serija.
Dok je Prison dinamican, brz, genijalan. Prosto obozavam. :klap:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
te dve serije nemaju baš ništa zajedničko za poređenje osim što su serije. :doh:
By alexandermagic
^True.

They are both very good and very different. It's hard to pick. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by 2Q2Bstr8
te dve serije nemaju baš ništa zajedničko za poređenje osim što su serije. :doh:
:up:
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Originally posted by 2Q2Bstr8
Ovako nešto bi napisao moj profesor u obrazloženju nakon pregledanja nekog mog seminarskog...... COME ON!!??
Odgovor "ne mogu da se porede" ...pa i babe i žabe mogu da se porede: meni su recimo mnogo interesantnije žabice koje se pojave oko jezera posle kiše od dosadnih baba sa pijace koje te stalno nude da nešto kupiš??

Tako i ove dve serije, jedna je dosadnija druga zanimljivija, u jednoj su zanimljiviji glumci u drugoj bolji scenario...itd

TextBOLJE JE NE PISATI NIŠTA NEGO PISATI BEZ IDEJE!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!