Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:vruce: Vidi koliko mi je sada neprijatno.

ON: Citam da bih izbegla fizicki kontakt za svojom partnerkom koliko god mogu! :cita: :cita: :cita:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by the1whowished
:vruce: Vidi koliko mi je sada neprijatno.

ON: Citam da bih izbegla fizicki kontakt za svojom partnerkom koliko god mogu! :cita: :cita: :cita:
i bas ti uspeva...:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by colorado
Ne volim da citam, i nikad to ne radim.. Ako se dohvatim necega, to mora da bude jako kratko. Nemam koncentraciju, i sve jako brzo zaboravljam.
ovo kao da sam ja napisala. od reci do reci. potpisujem.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
+ moj problem je sto je malo tih knjiga koje mi se dojme, uzrok tome nisu moji ne znam ni ja kakvi kriterijumi vec jednostavno imam takav neki (cudan) senzibilitet. i vreme, treba mi i ono. :)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by bananica
citam jer uzivam u citanju.. Uzivam u "gutanju" strana jedne za drugom, u saznavanju, otkrivanju... zivljenju necije fantazije, primanju necijeg truda...

nemam pojma... volim da citam, i to je to.. :hvala:
:up:

Jednom je moj drug, dok je posmatrao kako prelistavam neku literaturu, rekao: "Ti kada zavrsis fax stalno ces nesto citati, ici na neke kurseve tebi je to u krvi".
I stvarno je tako, verovatno se to stice vremenom. Retko gledam tv, jedino kada je neka naucna emisija ili muzika, uvek radije nesto citam. Bilo da je to neki roman, literatura iz meni zanimljive oblasti ili prelistavam stranice na netu i mogu tako sate da provedem citajuci.
Korisnikov avatar
By Schveca
Chitam jer mi treba razonode :)
vishe volim da zaspim uz knjigu nego uz film, TV ili slichno...

a i kada me neka tema zanima, chitam da bih se informisala i saznala o stvarima koje me zanimaju :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!