Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By neny
http://pescanik.net/index.php?option=co ... &Itemid=86

Samo jos jedan u nizu tekstova, zene ciji tekstovi deluju katarzirajuce ,osvescujuce,i otvaraju oci,cak i onom koji su dopustili da im stave crni povez,i ne zele da vide proste cinjenice!
Obavezno procitajte,jer citajuci imacete priliku da shvatite sta je generator zla koje se nadvilo nad srbijom!
Korisnikov avatar
By Schveca
prochitala, shvatila i da da........

jedni kazu, nemate pojma, ovi drugi vi nemate pojma... :roll:

Toliko krivimo neznanje, a nikako da se potrudimo da ga iskorenimo....

tako da... :whatever:
Korisnikov avatar
By neny
mislim da je zaista odlicna,voleo bi da imam dara i znanja ,pa da i ja ispustam takve pametne tekstove!
Korisnikov avatar
By Schveca
naravno, odlichna je... i odlicno je sve to srochila... i u pravu je, sve je lepo primetila....

samo shto znash.... nekako mi sve to deluje kao mlacenje u praznu slamu, dokle god su politichki idoli nepismeni i neobrazovani neandretalci, dokle god se velichaju "rech i delo" kvazi narodnih heroja, koji chak ne moraju ni da budu nuzno heroji, dovoljno je samo da imaju love, velike sise i da su trupali u kafanama na stolovima da bi zaradili leba da jedu, pa su tako kroz drvlje i kamenje izdrzali i legalnim putem, svojom jakom voljom, zeljom, dobotom i talenetom doshli do bogtepita kakvih pozicija....

Odatle nashe neznanje... Ne baratamo chinjenimacama nigde, ni po medijima ni po slavama u dubokumnim razgovorima... svi smo uvek pametni i u sve se razumemo, od politike do estrade(mada je linija tanka) i u sushtini nemamo pojma o zivotu...

deca nam u shkolama uce koliko u nemachkoj ima ovaca po glavi stanovnika i ko je protiv koga ratovao, ko je gde i u kojoj bitci pobedio sa kolikom vojskom.... a ne zashto se u stvari sve to i dogadjalo...

tako da...

U pravu je zena, shteta shto nema josh takvih :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja kad video IME i SAJT mislio da je druga BILJA.
Korisnikov avatar
By neny
nju isto cenim,ali mi je sada zbog antifasizma,opstih cinjenica koje se pobijaju,ovaj zapao za oko
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!