Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Novi Sad -- Naša čitateljka Ružica Isakov i ove godine u Novosadskoj hronici čestita Srpskom narodnom pozorištu (SNP) otvaranje nove pozorišne sezone. Naime, gospođa Ružica ima običaj da umetnicima, tehničkom osoblju i administraciji svake godine čestita na dosadašnjem radu i poželi uspeh u novoj sezoni na "daskama koje život znače".

Već 62 godine posećuje predstave, mahom u SNP-u, ali i u Pozorištu mladih i Novosadskom pozorištu, a kad je u mogućnosti ode četiri ili pet puta godišnje i do Beograda, doduše ređe nego kada je bila mlađa.

- Ne mogu da živim bez pozorišta. Najčešće idem u Srpsko narodno pozorište i od 1980. godine imam besplatnu kartu. Zna se da je moje mesto - prvi red, broj 13. Kad ne mogu da dođem, javim da moju kartu poklone nekome, da ne propadne. Najviše volim opere i operete i u ovakvom svetu, to je jedino što me održava u životu - priča nam baka Ruža i pokazuje fascikle pune papira na kojima je vodila evidenciju o svim pogledanim predstavama.

- Imam svaku kartu i svaki program za protekle 62 sezone, čuvam ih u posebnim kutijama, a na spisku imam sve izvedbe koje sam gledala, ko je u njima igrao, koliko sam ih puta pogledala i kog datuma - kaže gospođa Ruža koja je odgledala oko 4000 predstava!

Tako smo na njenom spisku videli da je "Karmen" gledala 60 puta, bila je u gledalištu tokom čak 88 izvođenja opere "Nabuko", a "Travijatu" je gledala i slušala čak 180 puta!

Na pitanje da li je želela da bude glumica, odgovorila je da nikada nije imala takve ambicije i da je volela sport, potpuno suprotno umetnosti. U mladosti je bila sportistkinja i zimi se bavila gimnastikom, a leti je veslala u četvercu.

An. Popov (http://www.dnevnik.rs)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Svaka cast :hail:
Sto se tice ovakvih stvari ne mogu a da ne budem skeptican, kvantitet ne znaci kvalitet. Lepo je sto je to sto je zena propratila toliko i svakako je za pohvalu :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i meni je to malo čudno - 180 puta pogledati istu predstavu. ali dobro, neko 180 puta presluša istu pesmu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mozda je bila zaljubljena u glumca iz predstave pa je isla da ga gleda svaki put kad bi nastupao?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!