Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Morpheus
Samo jos da pocne da peva i eto njoj buducnosti u nekoj Grand emisiji koja tako uzaludno pokusava da kultivise mlad narastaj servirajuci stihove pesama koji bi bas lepo lezali Sonji Savic.Bolje da je vise vremena provela u Drajzerovoj i malo poradila na sebi nego sto nam se usiljeno gotovo u grcu smeje sa TV ekrana.
Korisnikov avatar
By forest
u Drajzerovoj rade na tebi, tesko da stignes da radis na sebi. no njen "osmeh", takav kakav je, deluje kao nesto iskreno. bas zato sto je usiljeno. a i tada se ne smeje, znas...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by forest
i za vladu divca je rekla da je ciganin. Ne rom, nego ciganin! :)
On se verovatno pojeo od muke. :smeh:

Mnogo sebi dozvoljava i jeste nevaspitana ( Olja Beckovic ) , al' treba nama jedna takva ako vec neko mora da razgovara sa plejadom ususkanih maf mislim politicara.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Adenim

meni je veci problem olja beckovic. ona se ne drogira niti se drogirala. koji je njen izgovor!? otac?
Da. Za razliku od Sonje, koja je sjajna glumica i propala voditeljka, Olja je propala glumica i losa voditeljka.

vidis ona je mozda ok glumica i ok voditeljka, ali pre svega, ona je vrlo nevaspitana. i svesna je toga, sto je najgore, i uziva u tome...
znam neke ljude takve... ma, znamo ih svi...
Slazem se, nije ni cudo sto je nevaspitana kada pripada onom delu Beograda koji se trudi da bude urban po svaku cenu (B92 kao idejna varnica), kao sto Pinkovci pokusavaju da budu seljaci po svaku cenu, ali ne zemljoradnici vec primitivci.
Korisnikov avatar
By forest
Originally posted by baby_girl
i za vladu divca je rekla da je ciganin. Ne rom, nego ciganin! :)
On se verovatno pojeo od muke. :smeh:

Mnogo sebi dozvoljava i jeste nevaspitana ( Olja Beckovic ) , al' treba nama jedna takva ako vec neko mora da razgovara sa plejadom ususkanih maf mislim politicara.
naravno da nam treba. treba nama i sonja, takva kakva je. i treba nam i taj pink i jelena alimpcic ili kako se vec zove ta zena, i dragan cosic sa stb-a! i treba nam jos i gorih! bepgrad je metropola i podrazumeva se sve to.
sto siri izbor imamo, to manje toga biramo.

a to sto olja beckovic ume da prica sa garnirungom nacionalnim jeste samo dokaz da se izvesna sasvim dobro snalazi tu gde jeste.

i, da se ne doimam mozda previse pretenciozno revolucionarno nastrojenim, oni koji cute, a imaju sta da kazu i treba da cute.

ali ima jos neko! ako primecujete, skocili smo sa sonje na olju, pa bih ja sada (samo) skocioi na draganu cosic (voditeljka "beograd nocu" rtv stb).

ona je nekako vrsni, udzbenicki primer...hmmm...kada je neko cool-stupidan, extra-urban, farbano-plav...ima toga jos...

e da i ima onaj velja sa studija b sto vodi nivo 23!

e pa mi bas postajemo metropola, rn't we!
Korisnikov avatar
By forest
e i ovo za vlada (pardon, amlopre sam ga nazvao vlada) divca, poenta nije na njemu nego na cigan-rom...
kapish?

to je kao bilo smesno...

on to ni ne zna.

sem ako ne posecuje ovaj forum pa je upravo saznao.
a to bi vec bilo nadrealno!
Korisnikov avatar
By Marvin
i za vladu divca je rekla da je ciganin. ne rom, nego ciganin! :)
I? Šta sad? Ćemo glavu da joj odrubimo?
I Biljana Srbljanovic reče jednom prilikom kad se slikala sa nekom cigančicom- cigančica. Pa umalo 30 udaraca bičem nije dobila...
Nije politički korektna.... moš misliti.
I Tomislav i Velimir znaju biti politički korektni.
Korisnikov avatar
By forest
Originally posted by Marvin
i za vladu divca je rekla da je ciganin. ne rom, nego ciganin! :)
I? Šta sad? Ćemo glavu da joj odrubimo?
I Biljana Srbljanovic reče jednom prilikom kad se slikala sa nekom cigančicom- cigančica. Pa umalo 30 udaraca bičem nije dobila...
Nije politički korektna.... moš misliti.
I Tomislav i Velimir znaju biti politički korektni.
ma nece oljici nista da fali! ni dlaka s glave! ne dao Bog! postala bi svetica! ono za vlada divca je bilo cisto nesto interno...vise, kao neka polu informacija, pa kako god...
a jadna biljana srbljanovic...ona uvek kada ide u francusku, svojim prijateljima francuzima, nosi shaljiceve meleme. vidis li ti koliko je ona jedna pazljiva i uplasena osoba! :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Zna li neko sta je sa Sonjom Savic i zasto je njena emisija prestala da se prikazuje...?

Da li nastupa u nekom pozoristu, ima li je igde ?

Slika
By pipinveliki
Originally posted by *STATUS*
Zna li neko sta je sa Sonjom Savic i zasto je njena emisija prestala da se prikazuje...?
zato sto je bila mnogo dobra :piski:
By Çâðê_DUP
Originally posted by spliff
sonja homofob savitj u emisiji al' sam se uradila...

:stopdrogi:
:smeh: :up: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!