Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Vecina vas se seca filma Terminator: The Judgement Day... Verovatno se onda secate i Sare Konor, mame Dzona Konora, koji u buducnosti treba da postane vodja ljudi u ratu protiv masina...
Da... najbolja uloga Arnija kao Terminatora, i Linda Hamilton ka Sara:
Slika

Da skratim pricu, Fox je resio da malo reciklira stare scenarije te imamo:

Slika

Odgledala sam pilot epizodu, i moram da priznam da je zaista ok... Malo vreme radnje ide napred-nazad, ali se kasnije ustali u 2007 godinu. Linda nazalost ne glumi Saru, glumica koja je dobila ulogu nije ni upola misicava kao Linda devedesetih, 'ali oki... Preporuka
Korisnikov avatar
By gorilica
Video sam josh pre nekog vremena da se ovo chudo pojavilo, i bash se razmishljam da li da krenem sa skidanjem.
Ja sam bash voleo Lindu Hamilton u toj ulozi i zbog toga sam sada malo skeptichan po pitanju nove glumice u toj ulozi.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by MinaHarker
Slika
mlogo mi se sviđa ovaj robo-vrat na prvoj slici.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cek, remake je u pitanju... ili nadogradnja price?

Inace sam pomislio na nemacku pevaljku Sarah Connor kada sam ugledao naslov... pa sam se malo istripovao.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dirrty19g
Cek, remake je u pitanju... ili nadogradnja price?
Nadogradnja price. Ustvari, vremenski, prica pocinje odmah nakon kraja T2. Jako je nezgodno sto se izmedju dva filma nije imalo puno desiti (Sara i Dzon stalno moraju da beze i da ne budu na istom mestu, jer iz buducnosti stalno stizu novi i novi Termitji koji zele da ga smaknu). Reziseri su se odmah ogradili od kontinuiteta i rekli da se stvari poklapaju samo sa drugim delom filma.
E, sad... ko je emotivno vezan za Lindu kao Saru Konor, moze da propusti ovo... Glumica koja glumi Saru jeste odradila dobar posao ali je Linda ipak bila, ne samo pojavom, nego i snagom, pa i shizofrenoscu - daleko bolja.
Ono sto seriju cini interesantnom i zabavnom je to sto se, pre svega, radilo sa ogromnim budzetom. I to se itekako vidi, lokacije, eksplozije, roboti, sve izgleda kao da se radi o filmu, ne o seriji.
Korisnikov avatar
By nEne
a pored ove serije u planu je i novi nastavak fransize, odnosno T4, koji ce biti fokusiran na Dzona Konora kojeg ce glumiti sjajni Christian Bale! :D

meni je T2 jedan od omiljenih filmova. T3 je smece.
Korisnikov avatar
By decko
Koliko za sad ima epizoda (sezona)? To se tek emituje ili...?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Epizoda ima devet, trebalo je da ih bude trinaest u prvoj sezoni, ali kao sto znamo desio se onaj strajk scenarista i bla bla bla...
Emituje se od januara ove godine, iako je pilot epizoda kruzila internetom jos od pre pola godine.

Kad sam vec kod Terminatora, jopet cu da pogledam The Judgement Day... kad se smao setim kakav je to bio spektakl za moje maje okice i devetogodisnji mozak...

LM, decko, ako te interesira, ja skidam jednu po jednu epizodu, pa gledam. Za par dana cu imati svih devet, a ako si zainteresiran... da ne moramo da skidamo duplo, jel...
Korisnikov avatar
By decko
Joj, Boze, kad bi neko stopirao vreme i prestale da se snimaju sve te cool serije pa da stignem da poskidam sve ono sto je u planu bojim se da opet ne bih stigao... :lol:
By Sportasica
Inace za ljubitelje ove serije pocela je druga sezona, tj izasla jedna epizoda i naravno jos uvek glumi prelepa Lena Headey, koja je takodje glumila u filmu Imagine me & you :dance:
Korisnikov avatar
By Minie
Originally posted by Sportasica
prelepa Lena Headey
:love:
By J...
Originally posted by Wilhelmina
Linda Hamilton ka Sara:
Slika
Jedan od prvih zenskih likova na filmu koji sam videla a koji je bio toliko neobican i toliko drugaciji od drugih. Znam samo da sam bila fascinirana i da sam tada razmisljala: kad porastem bicu kao ona. :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by J...

Jedan od prvih zenskih likova na filmu koji sam videla a koji je bio toliko neobican i toliko drugaciji od drugih. Znam samo da sam bila fascinirana i da sam tada razmisljala: kad porastem bicu kao ona. :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh:

Koliko god se bunile protiv stereotipa, masi lezbejki su Sara i Ripli (Sigurni Viver u Alienu) bile heroine...
By fazza
Odgledao sam skoro kompletnu prvu sezonu i moje mishljenje je da je serija monotona.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sportasica
Inace za ljubitelje ove serije pocela je druga sezona, tj izasla jedna epizoda i naravno jos uvek glumi prelepa Lena Headey, koja je takodje glumila u filmu Imagine me & you :dance:

Htedoh da se suzdrzim od spoilera, ali se u prvoj epizodi druge sezone pojavila Shirley manson :hail: :maca: :tumble:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!