Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Slika

Laurence Fishburne postaje glavni istražitelj u seriji CSI Las Vegas i pokušaće da zameni lik Gil Grissom-a ...

Iako je odluka objavljena tek danas, Laurence je upoznao ekipu Las Vegas Crime Lab-a i dobio par scenarija na čitanje. Bilo je priče da će neko poznat ući u seriju, ali ni na kraj pameti mi nije bio Fishburne :) Dobar izbor, moram priznati :D

Jedino mi je žao William Petersen-a ... ne znam da li će buduće epizode bez njega biti onako dobre ... on je davao posebnu čar toj seriji.

Čim je vest objavljena gotovo trentuno je updateovan njegov članak na Wikipedia-i ... Svaka čas' :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Laurence_Fishburne

P.S. Zaista bi bilo lepo da u Kulturi imamo podforum "TV"
Korisnikov avatar
By ns.happy
nek' ga je zamenio. mene su u svim csi glavni istrazitelji uzasno nevirali. uvek su bili najbolji, najpametniji i sa najgorim smislom za humor.
Korisnikov avatar
By dungoll
nisu svi :) Horejšijo i nema smisao za humor, zato je i najbolji ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ns.happy
nek' ga je zamenio. mene su u svim csi glavni istrazitelji uzasno nevirali. uvek su bili najbolji, najpametniji i sa najgorim smislom za humor.
Meni je bilo jako zabavno koliko je Bones različita od Grisoma po pitanju političke korektnosti. Grisom je EKSTREMNO politički korektan. Osobe sa posebnim potrebama kod njega dobijaju dodatne pluseve ninašta. On je inače na primer odavno pretplaćen na časopis za patuljke i otprilike je pretio prstom onima koji patuljke u toj epizodi nisu držali kao malo vode na dlanu.
Sa druge strane Bones je žestoko izgrdila Silly Butta što sa patuljkom razgovara "u rukavicama" samo zato što je patuljak, umesto da se svađa sa njim zbog suprotnih stavova (a patuljak stoji pored i sluša i ona to zna). Posle je Silly rekao nešto kao "ne treba da žurimo, moramo da idemo sa baby steps", patuljak se namrgodio, Silly je krenuo da se izvinjava, a Bones kaže: "Hej, znam o čemu se radi. On je rekao baby steps, pa se sad postideo jer si ti tako mali. A onda se ti osećaš uvređeno" i radosno klima glavom :trep: a patuljak i Silly menjaju boje.
E tada sam rekao "Wow, ova je obrnuti Grisom".
Korisnikov avatar
By dungoll
jukie, ovo je jedna vrlo lepa alternativna analiza onoga što gledamo u CSI, svaka jebeno čast! :)

ns.happy, bum off :D :peace:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:iskusenje: moram priznati da sam te serije najvise voleo zbog sporednih likova, uvek su bili lepi i tako mladi, i uvek u senci muljavis staraca kojima je verovatno i najveci jer , boze moj, oni su prosto najbolji, zato su i glavni. ja sam oduvek voleo autsajdere. :kuca:
Korisnikov avatar
By dungoll
naravno, moj omiljeni lik je Ryan Wolfe , relativni autsajder te problematičan, poročan, smotan i divan naprosto ;) :milkacanic:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by dungoll
nisu svi :) Horejšijo i nema smisao za humor, zato je i najbolji ;)

Tačno ... :up:

A najbolji je u prvoj epizodi prvog ciklusa! Totalno bezosećajan!
Korisnikov avatar
By dungoll
čovek samo radi svoj posao, šta vam je :D :hvala:
Korisnikov avatar
By KiWi
naravno, moj omiljeni lik je Ryan Wolfe , relativni autsajder te problematičan, poročan, smotan i divan naprosto ;) :milkacanic:

Ryan Wolfe je cute ... ali meni je ipak Nick Stokes bolji ... em oduzima dah svaki put kad uđe u kadar, em sagledava slučajeve kao čovek, a ne kao istražitelj :D
Korisnikov avatar
By dungoll
e bre! kakav si bre, izdajnik, ti mora da izdaješ stanove u slobodno vreme ??? :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako se imenuje onaj crnac sa velikim usnama i sitnim, sitnim loknicama?
Korisnikov avatar
By dungoll
CSI Level 3 Warrick Brown

I on mi je sladak :) :drkanje:
Korisnikov avatar
By KiWi

Warrick Brown?

Slika

Taj?
Korisnikov avatar
By jukie
uvek u senci muljavis staraca kojima je verovatno i najveci
Pa i Grisom je bio prilično mlad u onoj prvoj sezoni, i nije bio previše zahtevan... tokom tih raznih sezona prošao je kroz nekoliko faza - metamorfoza (npr. debeo i gluv, pa bradat itd).
Kad imaš mnogo sezona u nekoj seriji, onda se likovi menjaju i na kraju ne možeš da ih prepoznaš... onda kad vidiš reprizu prve sezone samo staneš otvorenih usta "ko su ovi ljudi?"
I vrlo često počinju sve više da te nerviraju kao ličnosti i da ti budu jednostavno dosadni, i samo "odrađuješ" gledanje epizoda
A i često im se u nekoj 5.-6. sezoni pojavi "Morijarti" (jedan isti zlikovac koji je izvan zakona i ništa mu ne mogu i pojavljuje se u svakoj epizodi) i to je znak da je serija jumped the shark

Kad smo kod ejdžizma, ustanovio sam jednu zakonitost u serijama tipa CSI: ako se u epizodi pojavi tinejdžer/adolescent, on ili ona je ubica ili lopov ili drugi kriminalac (najčešće slučajno). To se saznaje tek desetak minuta pred kraj jer detektivi nikada ne sumnjaju na adolescenta.

Tu zakonitost sam posle isprobao kada sam gledao Misterije gospođe Malard (crtani detektivi-patke, daju ih na kanalu Minimax) i da, bilo je tačno. Adolescent je pravio veštačkog duha.
Korisnikov avatar
By dungoll
btw, on je neki mulat, mešanac ili kako već se to zove, vide se mešane kavkasko crnačke (očigledno, naravno :D ) karakteristike na njemu! :nokti:
Korisnikov avatar
By KiWi
Da, da, kiwi, baš taj :D :durenje:

nešto se ne sećam da je bilo još neko crnče u seriji ...
Korisnikov avatar
By jukie
U CSI Majami je bio neki Kubanac koji je napola Rus, i on priča ruski, što im je pomoglo kad su istraživali neke ruske gangstere
Korisnikov avatar
By dungoll
koji je taj majke ti ?

Nešto se ne sećam, ili sam promašio istoga, usled blejanja u Wolfe-a :D
Korisnikov avatar
By starky
meni se svidjao Grisom stari...ali dobro,verujem da ce i Fishburne biti dobar...
Korisnikov avatar
By Minie
I Grisomovu Saru u 9-om serijalu zamenjuje Lauren Lee Smith (Lara is The L Word-a) :love: :hail2:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by starky
meni se svidjao Grisom stari...ali dobro,verujem da ce i Fishburne biti dobar...
Prva scena u novoj sezoni:
-Grisome nekako drugačije izgledaš?
-to su mi nove naočare
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jukie
Originally posted by starky
Prva scena u novoj sezoni:
-Grisome nekako drugačije izgledaš?
-to su mi nove naočare

- ma samo sam se drugačije očešljao ...
- aha.. mora da je to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!