Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Simor
Posle dosta vremena crnogorski film. :up: Nešto što, barem na osnovu trailera, odstupa od estetike srpskih i crnogorskih filmova (ova poslednja, crnogorska, kinematografija gotovo da i ne postoji, a ona prva se na žalost još koprca). Nema kvazi-urbanih gluposti, nema pseudoumetničkih obrada rata, nema narodnih nošnji, nema lokalnih govora od pre dvesta godina. Lepo je videti primese Holivuda na ovim prostorima. Everybody comes to Hollywood, they wanna make it in the neighborhood, they like the smell of it in Hollywood, how could it hurt you when it looks so good...

''
Korisnikov avatar
By anche
olga pakalovic super izgleda.

za film - fino. jos da je moglo da prodje bez kamena u glavu...
By Simor
Originally posted by anche
jos da je moglo da prodje bez kamena u glavu...
:smeh: :smeh: :smeh:

To je globalizacija od dole - prihvatiš jednu estetiku ali zadržiš i nešto od lokalnog kolorita.
Korisnikov avatar
By gneeebo
deluje potresno, al mi nesto na osnovu estetike (produkcija, muzika...) i glume deluje kao neka pateticna bljuvotina u najavi. holivudski smek, dakako. a zbog cega je to dobro - ko ce ga znati.
By Simor
Pred Bogom i narodom priznajem da volem Holivud. :blush:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, što je ovo mračno. :qqlele: u par scena me podseća na neku od ovih modernih reklama za kafu or something. pogotovo ove silne kran-leteće scene, zavrti ti se u glavi koliko ih ima u trejleru.

a o čemu se tačno radi u filmu? meni deluje kao neki prosečni TV film, bar što se radnje tiče.
By Simor
Ne znam o čemu se radi.

Za film sam slučajno saznao pošto sam gledao na tv-u izveštaj sa nekog festivala u CG (nisu govorili o filmu nego o rediteljki :D ), gde se film tamo premijerno prikazuje (pre toga je bio na festivalu u Puli) i onda sam izgooglao trejler. Valjda će od jeseni da krene u prikazivanje po bioskopima.

:skuter:
Korisnikov avatar
By erkondisn
aaa, o tome je dakle rijec. a i ja sam jucer gledao prilog o hercegnovskom festivalu na Atlasu :blush:

i ja b' to gledao :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!