- 02 Jun 2008, 01:22
gotivim i tigra/zmaja, a "hero" sam gledala sa najlošijim prevodom na svetu, ali sam ipak uživala... mada, od onda pokušavam negde da nađem taj film sa pristojnim titlovima pa da ukačim i detalje priče, osim estetskog doživljaja.
možda se wuxia filmovi tamo štancuju, pa šta s tim? prvo, čisto sumnjam da su svi istog kvaliteta; drugo, meni se žanr kao takav sviđa, a ako je do mene došao zato što je komercijalan, so be it.
Originally posted by Marstako sam ga i ja gledala. posle pročitala na netu (jebalo me googlanje) da se nije fino ponašao prema konjima na snimanju filma pa mi je to bacilo senku na film.
Онда "Кућу летећих бодежа"-богу фала за неке сцене које спадају у ранг обичнијих, само тада сам дисао.
gotivim i tigra/zmaja, a "hero" sam gledala sa najlošijim prevodom na svetu, ali sam ipak uživala... mada, od onda pokušavam negde da nađem taj film sa pristojnim titlovima pa da ukačim i detalje priče, osim estetskog doživljaja.
Originally posted by 2Q2Bstr8jel to ona logika "sve što je komercijalno mora da ne valja"?
to je najkomercijalniji od svih pravaca u savremenoj kineskoj/tajvanskoj kinematografiji.
možda se wuxia filmovi tamo štancuju, pa šta s tim? prvo, čisto sumnjam da su svi istog kvaliteta; drugo, meni se žanr kao takav sviđa, a ako je do mene došao zato što je komercijalan, so be it.