Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars
Онда "Кућу летећих бодежа"-богу фала за неке сцене које спадају у ранг обичнијих, само тада сам дисао.
tako sam ga i ja gledala. posle pročitala na netu (jebalo me googlanje) da se nije fino ponašao prema konjima na snimanju filma pa mi je to bacilo senku na film.
gotivim i tigra/zmaja, a "hero" sam gledala sa najlošijim prevodom na svetu, ali sam ipak uživala... mada, od onda pokušavam negde da nađem taj film sa pristojnim titlovima pa da ukačim i detalje priče, osim estetskog doživljaja.

Originally posted by 2Q2Bstr8
to je najkomercijalniji od svih pravaca u savremenoj kineskoj/tajvanskoj kinematografiji.
jel to ona logika "sve što je komercijalno mora da ne valja"?
možda se wuxia filmovi tamo štancuju, pa šta s tim? prvo, čisto sumnjam da su svi istog kvaliteta; drugo, meni se žanr kao takav sviđa, a ako je do mene došao zato što je komercijalan, so be it.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by sofia
:nunchake:

samo da podignem temu...
:kiss: :mazi:

Nova strana pa da pomenemo i Japance ;)
Šogun ide u nastavcima na drugom svakog dana u 14 (02)
Pored Engleza glumi i Toširo Mifune :hail2:

Muzika sa početka "Yojimba". Ovaj student je dobro skinuo Mifuneovo češanje :lol:

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!