Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Amethyst90
E ljudi, ko ima para, neka nabavi knjige od Ellen DeGeneres "My point...and i do have one" i "The Funny Thing is..."
Obe su fenomenalne i urnebesne kao i ona sama. Ko ne zna ko je ona...shoot yourself...ili idite na you tube i gledajte klipove iz njenog show-a.
Takodje je extra knjiga koju je napisala njena majka Betty DeGeneres "Love, Ellen" koja govori o njenom i cerkinom zivotu, o tome kako je ona prihvatila svoju cerku kakvu jeste i kako se bori za gej prava od tad. Knjiga je mnogo dobra, i pisane je za sve, ali posebno za roditelje u pokusaju da im objasni kako je normalno i zdravo biti gej, kako je pomenula nekoliko puta u knjizi.
Nazalost, ovih knjiga nema kod nas, mogu se poruciti preko neta...
I takodje ovu temu sam pokrenuo za sve Ellen fanove... :)
p.s. izvinjavam se ako ova tema vec postoji
By Ulix
Obozavam Ellen. Gledao sam njene stand-up rutine i fantasticna je. :hail:
Korisnikov avatar
By jukie
Ne znam kakva je Elen, jer sam od nje video samo seriju koja je trulež* :hypno: tako da ne mogu da sudim o samoj Elen... ali meni izgleda da je ona sasvim normalna osoba i ne znam čime je zaslužila toliku pompu/popularnost.

*pošto sam prvo odgledao nekoliko malo smešnijih serija/sitkoma u kojima se pojavljuju ostale ličnosti/glumci iz serije Elen, serija Elen mi izgleda kao kada glumci iz Šekspirovog pozorišta glume u adaptaciji Hamleta namenjenoj deci iz prvog razreda (ili kao kada praviš sok od jabuke za bebu, pa sipaš samo malčice soka od jabuke na litar vode).
Npr. njena sestra je bila u nekoliko serija, doduše ona me nervira; direktor škole :mljac: je bio i direktor škole u Sabrini, veštici tinejdžerki; Diane Delano (butch nastavnica fizičkog) je imala jako dobru (pravu glumačku) ulogu kao nastavnica hemije u jednoj drugoj tinejdžerskoj seriji Popular.
Korisnikov avatar
By KiWi
mene je oduševila kao voditelj na dodeli oskara ... volim njen smisao za humor :D

kad smo već kod toga ... jel ima neko snimke onih silueta sa dodele oskara prošle godine? tražio sam na youtube ali izgleda da nema

Link: Ellen - Stand Up
By Amethyst90
Originally posted by colonia_boy
Kakav kriticar takva i kritika...
hahahaha...good 1!!!

Jeste. ta serija i nije nesto (The Ellen Show-sto se davala na B92). Zato je mnogo bolja njena prva serija Ellen, koja se snimala 90-ih, kao i stundup-i i njen talk show...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
sad sam se setio, ona je u drugoj sezoni Will&Grace glumila opaticu kojoj su prodali neki stari auto pa posle hteli da isti otkupe od nje. Sama njena pojava mi je komicna :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!