Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika U četvrtak, 3. januara počeo je sa radom bioskop Ster Cinemas u Delta City tržnom centru na Novom Beogradu (Jurija Gagarina 16, Blok 67).

Za sada, u ovom bioskopu na repertoaru je 9 filmova koja distribuira Taramount film i to: Ja sam legenda, Američki gangster, Elizabeta: zlatno doba, Četvrti čovek, Beovulf, Pčelac Beri Medić, Alvin i veverice, Začarana i Savršeno stvorenje.

Ster cinemas je grčka kompanija, ćerka firma kompanije STER KINEKOR osnovane u Južnoj Africi 1918. godine.

O kompaniji Ster možete pročitati OVDE

Da li je neko bio? Kakvi su utisci?

Ja planiram sutra da skoknem do Mišković City-ja, ionako sam planirao da gledam Elizabetu...
Korisnikov avatar
By dungoll
jako mudo.
kino kao kino, i jos mi nije nikako usput.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bile su najave da će početi još 27. decembra, pa onda u januaru zvanično otvaranje (šta god to značilo). a nemaju ni sajt. je l' ima negde da se vidi repertoar?
Korisnikov avatar
By 2kune
jel to ko kerumov brodvej i purgerski sinestar? :opatica:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nešto poput toga, s tim što ima manje dvorana od Cinestara. više kao Broadway.
Korisnikov avatar
By 2kune
Još nijesam bio ni u jednom... Više volem stara kina u poluraspadajućem stanju... ima manje ljudi :cheer:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nema ljudi, a nema ni grejanje.

FY: hvala za link.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by ForeverYoung
Slika U četvrtak, 3. januara počeo je sa radom bioskop Ster Cinemas u Delta City tržnom centru na Novom Beogradu (Jurija Gagarina 16, Blok 67).

Za sada, u ovom bioskopu na repertoaru je 9 filmova koja distribuira Taramount film i to: Ja sam legenda, Američki gangster, Elizabeta: zlatno doba, Četvrti čovek, Beovulf, Pčelac Beri Medić, Alvin i veverice, Začarana i Savršeno stvorenje.

Ster cinemas je grčka kompanija, ćerka firma kompanije STER KINEKOR osnovane u Južnoj Africi 1918. godine.

O kompaniji Ster možete pročitati OVDE

Da li je neko bio? Kakvi su utisci?

Ja planiram sutra da skoknem do Mišković City-ja, ionako sam planirao da gledam Elizabetu...
Ici ces ti meni na partijski sud.
Korisnikov avatar
By dungoll
Ma bre, sve to super, ali sto dvikune rece, vise volim starinska kina, :) nema ljudi. Cela sala za mene. :tushe:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!