Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Prelistavah malopre neke kataloge o hrvatskom i slovenackom primorju i poveden zeljom da saznam nesto vise o istom (obzirom da sam poslednji put tamo boravio kao jako mali), otvorih ovu temu...

Videh da su hoteli izuzetno skupi, a postoji i privatni smestaj (ukoliko se opredelite za njega ne postoji mogucnost biranja vile, vec vam daju onu koja je u tom trenutku najmanje popunjena).

Kakva su vasa iskustva sa susednim nam zemljama u poslednjih par godina?
Korisnikov avatar
By erkondisn
Privatni smjestaj je ok,a sve ovisi kamo bi isao. Nije isto ides li u Istru,dalmatinsku obalu ili otoke. Samo racunaj da nema bas neke lude zabave na velikoj vecini mjesta
Korisnikov avatar
By Modesty
ja ljetujem na Hr primorju svake osim prošle godine a imam i iskustvo sa grčkom i C.Gorom.......cjene su slične kao u C:G,kafa sa mlijekom je 8 kuna a to je 1uro, flašica koka-kole 10 -13 kuna(kuna je oko 0,50 eura)
Smještaj se moće naći od 10 kuna pa nadalje.....obično idem u veća mjesta tj. Split i provod je extra.
Otoci su skuplji,uglavnom hrana.
Lično se osječam bolje na Hr primorju jer me podsječa na ex yugo i ljetovanje oz tog vremena,u smislu puno stranaca,što se meni sviđa...
Sladoled je kao i kod nas,nešto malo suplji,što znači kao i u C.G a samo more i miris mora se ne može uporediti naspram jedne Boke koja opet ima svoje ljepote.
Korisnikov avatar
By Minie
za koji dan idem tamo, Dalmacija. Privatni smestaj, prvi put, tako da :fingerscrossed:
Korisnikov avatar
By deran
Ja isto putujem za desetak dana-verovatno na Krk.Idem na "divlje",bez ugovorenog smeštaja i bilo čega drugog.Malo sam se raspitivao,jedni kažu jedno,drugo,pa onda nikom ni ne verujem...Kad se vratim,javnem ti,ako ti nije kasno...

Nadam se dobrom provodu :zongler:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Jel' zna neko neki ok smestaj za pristojnu kintu u Istri? Isla bih sa devojkom, u drugoj polovini avgusta.
Koje oblesti u Hrvatskoj su najtolerantnije prema Srbima?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja imam u planu Istru i posle malo Dubrovnik.
Za cene jos nemam pojma kakve su.
Ali pretpostavljam da moze da se nadje nesto po pristojnoj ceni.
Pretproslog leta smo zena i ja letovale u Dalmaciji.
U Zadru smo nasle smestaj za 12e, sto je, cini mi se, vrlo pristupacno.

:camac:
By zmeu
Originally posted by sweet angel
Jel' zna neko neki ok smestaj za pristojnu kintu u Istri? Isla bih sa devojkom, u drugoj polovini avgusta.
Koje oblesti u Hrvatskoj su najtolerantnije prema Srbima?
onaj koji i prema pederima, Istra i Primorje.
Korisnikov avatar
By Adenim
Ja sam bio u Istri, u Rovinju, vratio se pre par dana i potpuno sam odusevljen. Cene su slicne kao u Bg. Privatan smestaj mozes pogledati na /www.istria.info/hr ne samo za Rovinj i pronadjes sta ti odgovara. U Rovinju, pored gostiju, imas i puno mestana Srba, nema nikakvih problema.
Korisnikov avatar
By 2kune
nemojte dolaziti u dalmaciju, ovdje je već nesigurno i za čehe... :odbij:
Korisnikov avatar
By vman33
Za dalmaciju se zna i tokom devedestih vazilo za uporiste nacionalista itd.. nazalost :( ne bih o politici ali to je:testerica:
Korisnikov avatar
By 2kune
tokom 90-tih puno manje nego sad... :vruce:
uostalom, 90-tih je bilo s razlogom kojeg sada nema... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by 2kune
nemojte dolaziti u dalmaciju, ovdje je već nesigurno i za čehe... :odbij:
Kakve veze sad tu Česi imaju-osim ako nije ironično napisano?Nisu čuli nikad za Belami :D

Ja idem u svakom slučaju,pa šta bog da...A daće dobro :srbin:
Korisnikov avatar
By V25
Ja krajem jula krećem na turneju po Hrvatskoj:) Zagreb, Novalja, Zadar, Split, Hvar i Dubrovnik:) Baš se radujem!
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by deran
Kakve veze sad tu Česi imaju-osim ako nije ironično napisano?
Nije ironično napisano. Česi su se počeli smatrati nižom vrstom u odnosu na ostale turiste.
Korisnikov avatar
By Marvin
:smeh:

Zbog papuča ili zato što nisu kadri preživeti 10 dana na moru?
Korisnikov avatar
By XerYuS
ja u ponedeljak krecem u makarsku :dance: (privatni smestaj (apartman) 15eur po osobi na dan)
Korisnikov avatar
By Skituljko
a za koliko je osoba apartman?
Ja nasla nesto super u Istri al' je za cetvoro!
Ma nama je zajebano sto hocemo da idemo kolima. Rekli su nam da izbegnemo Split, Sibenik i taj tu deo. Ja licno verujem da bi sve bilo ok :superheroj: ali zasto rizikovati.. ne kupuju se kola u Srbiji svaki dan
Korisnikov avatar
By V25
Pobogu ljudi šta vam je? Naravno da je svuda ok, samo se ne morate baš trsiti da ste iz Beograda:) A i 2kune kao po običaju malo zeza:)
Korisnikov avatar
By Skituljko
A kako da sakrijem beogradske tablice na automobilu?
Korisnikov avatar
By V25
Stavi "I love Croatia" preko:)
Korisnikov avatar
By spliff
pa chim progovorim bitje svima jasno odakle sam. ili da govorim engleski?

u istri nema problema (pretpostavljam) kao shto nije bilo ni ranije

ali meni se ide u dalmaciju.
ishlo mi se, da se ispravim, do pre neki dan. kada sam na tv-u video snimak nekog graditja na moru. palme, more, sunce... idila! neki mali trg sa klupicama, zelenilom i cvetjem. a na sredini billboard, sa likom generala gotovine

pa chak ni kod nas nema bilborda sa likovima optuzzenih za ratne zlochine
a uvek sam mislio da smo najgori od sve dece
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Adenim
Ja sam bio u Istri, u Rovinju, vratio se pre par dana i potpuno sam odusevljen. Cene su slicne kao u Bg. Privatan smestaj mozes pogledati na /www.istria.info/hr ne samo za Rovinj i pronadjes sta ti odgovara. U Rovinju, pored gostiju, imas i puno mestana Srba, nema nikakvih problema.
jao rovinj :love:
divan je!!! ocu opet tamo da idem

inace, od 1999 do 2004 sam svake godine bio tamo, obisao dubrovnik, celu makarsku rivijeru i rovinj i nigde nisam imao problema.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Ma nama je zajebano sto hocemo da idemo kolima. Rekli su nam da izbegnemo Split, Sibenik i taj tu deo. Ja licno verujem da bi sve bilo ok :superheroj: ali zasto rizikovati.. ne kupuju se kola u Srbiji svaki dan
Za 5 osoba je apartman. i mi idemo isto kolima, i bilo kome kazem to, prva reakcija je: a ne bojite se da ce vam razlupati kola? jbg...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by foolish
Originally posted by Adenim
jao rovinj :love:
divan je!!! ocu opet tamo da idem

i ja, i ja... :cheer:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by Beogradjanin18
Stavi "I love Croatia" preko:)
Hahahaha genijalno!
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja bi dodao i zadar u toj prici. ne zaboraviti zadar nikako.
Originally posted by XerYuS
Za 5 osoba je apartman. i mi idemo isto kolima, i bilo kome kazem to, prva reakcija je: a ne bojite se da ce vam razlupati kola? jbg...
pa i meni su to govorili kad sam trebao do srbije :giggle:
Originally posted by spliff

pa chak ni kod nas nema bilborda sa likovima optuzzenih za ratne zlochine
a uvek sam mislio da smo najgori od sve dece
pa ako nema vec billboarda, uvijek ti preostaju omanji plakati, majice, boce rakije s likovima karadjica i mladica :radosnice:
Korisnikov avatar
By deran
A čiju karticu za mob da kupim u HR-mislim,čiju mrežu,koja se smatra najpovoljnijom:rock:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Tele2 obavezno. Prepaid paket dobijes za 25kn (280din) i imas mms,gprs i sve ostalo. Cijene provjeri na njihovom siteu www.tele2.hr,pa mozda zahvatis i neku promociju. da ne spominjem da ces sms u srbiju i inozemstvo slati za 2 din :) . ako budes se odlucio za nekog drugog operatera,dobro prouci uvjete jerbo uvijek ima neka caka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!