Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ljudi,preporuchite mi neku radnju gde mogu da kupim putnu torbu:) znaci one lepe sa tochkicima:) a da uz to i nisu mnogo skupe. :)

Nesto nemam poverenja u kineske,a i kad kupujem bolje da se otvorim malo vishe ali da traje.(bez greshnih misli :D )
Korisnikov avatar
By .L O S T
nemoj da dajes vece pare za nesto sto koristis jedanput ili dvaput godisnje, nije dobra investicija, kupi neke samo da obavljaju svoj posao a preteklu kintu potrosi na nekog decka:wow:
Korisnikov avatar
By bigirl
Imam dve kineske i traju već nekoliko godina. Niti je otpao točkić niti im išta drugo fali. Uostalom, odavno je cena prestala da bude garant kvaliteta.
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Ako mislimo na preskupe krpe u obliku MAJICA po BG radnjama, onda ne mogu da se ne složim.
Za ostalo već ne...

Moj jedan kinez je vrisnuo pri pokušaju zatvaranja, "plitak štep" je bila dijagnoza žena oko mene.
Radilo se o onoj ekstra komori, spratu, tako da je bez korišćenja tog proširenja poslužio.

Savet: ako možeš da nadješ kofere sa točkićima koji se okreću oko osovine u svim smerovima - preporučujem.

Pre neki dan morao da vučem onaj sa fiksiranim, zglobovi me bole koliko se otimao...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma odi u stilos i uzmi, imaju bas bas lepe :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja imam torbu (ne kofer) na točkićima...
Već je šugava, razdrljena... ali meni draga.

I jurila me žena po Zemunu da pita gde ima takva da se kupi :giggle: To onda znači da je prava :smug:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja bih voleo one starinske od kozhe... ali bas da i budu stari, naravno ocuvani, a ne novi pa kao retro...
Korisnikov avatar
By Mars
To jedino kad se vozim Orient Expressom ili na Queen Elisabeth.
Inace ne bi imao srca da gledam da takva torba prolazi kroz prtljaznike buseva i aviona gde idem.
Korisnikov avatar
By Val
Jeftine torbe definitivno brzhe napushtaju ovaj svet! Em losha obrada, em losh zipper, em tochkovi otpadaju na teret vecji od 200 grama... Dakle, daj malo vishe novca i jedino tako imash garanciju da svoje krpice necjesh nositi ispod mishke no u torbi!
Korisnikov avatar
By pazzaz
Koliko sam primetio imas sasvim ok izbor putnih torbi i kofera u Mamutu i sasvim su im ok cene. Ako zelis nesto malo bolje onda savetujem Delsey samo iskreno nemam pojma da li se prodaje u Srbiji ali su u klasi kao npr Samsonite ali ipak po kvalitetu bolji od njih.
Korisnikov avatar
By reveal
:lol:

Ja imam jednu kinesku torbu od 2004. god... nije joj ni kaish pukao! :lol:
Koristim je vrlo chesto, jednom mesecno... I sluzi me, da kucnem u drvo :lol:
Kinezi se zajebali i napravili dobru torbu :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Ljudi,preporuchite mi neku radnju gde mogu da kupim putnu torbu:) znaci one lepe sa tochkicima:) a da uz to i nisu mnogo skupe. :)

Nesto nemam poverenja u kineske,a i kad kupujem bolje da se otvorim malo vishe ali da traje.(bez greshnih misli :D )
Cale i ja smo kupili kineske kod Pakistanca u Londonu, i ok su, osim sto moji kljucevi otvaraju i njegov katanac, kao i sve katance na tom tipu torbe :D
Medjutim torba je ok, izdrzljiva i moze da stane u licni prtljag u avionu. Ne bunim se, sluzi svrsi.

Inace koristim neki backpack koji je setao Evropom jos dok su moji bili mojih godina, to mi je najzgodnije, samo sto ponekad moram da ga checkiram na mestu za veliki prtljag. (Mislim tockici ti nisu od neke pomoci po kaldrmi ili nekom drugom neravnom terenu)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ns.happy
joj da je meni jedna ovakva... :sigh:
Slika
... bio bi Zorica Brunclik?
Korisnikov avatar
By Delete
Odes do Delta city-ja i izaberes nesto :)

Mislim da sam prilicno kvalitetne videla u onom Vision sportu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!