Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
da nije "malo" pretrpano?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Sta mislite kada vidite ovako nesto?
Da je dobro mesto da se gnezde vetruške, golubovi i crne crvenrepke
da neko dete može odozgo da padne i da se ubije
da me okolne zgrade podse?aju na Novi Beograd
da im je samo još balon falio, nije im dosta Ajfelova kula
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, Las Vegas, Nevada, USA.

Meni ovaj prizor izaziva razne nijanse mucnina.

U emisiji na TV o tome, jedna Amerikanka je ponosno rekla kako ne mora da putuje po svetu i gleda sva ta cudesa - jer sve to vec postoji u Las Vegasu.

Strashno
Korisnikov avatar
By Rei
Pa istina, sve postoji u las vegasu, i piramide, i ajfelova kula, i sfinga, i ostala chuda sveta...

Preterivanje i neoriginalnost, samo neka novac stizhe.
Korisnikov avatar
By Skyen
proradi mi reflexni mehanizam za pjukovanje :regan:
By superfly
ma boli njih dupe što je nama muka od tih plagijata! teraju oni svoje i žive pun život, dok im se podsmejavamo i živimo od danas do sutra.

i da, setih se i pri?e jednog francuza da je neki lik iz amerike kupio francuski chateau, pa ga preneo u ameriku kamen po kamen- bukvalno. eto i toga ima. ?udite se malo.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Pa kupili i London bridge i preneli ga u Ameriku. Jest da su se zajebali, mislevši da kupuju Tower bridge, ali ipak.
Korisnikov avatar
By Skyen
ma i mene boli dupe sto njih boli dupe. i treba da nas boli dupe jedne za druge, u opstem smislu
meni se ne svidja TA kicherica i to je sve. ko je spominjao amere, sistem vrednosti, in god we trust i ostalo. nemam pametnija posla nego da ismevam "narode", s'ooo, a mi smi svi :andjelak: :srbin: , ma bre opet mi se pjukuje :lol:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Zato ne mogu da prenesu neke originali.

Iguacu vodopade ili Kineski zid, na primer.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by superfly
ma boli njih dupe što je nama muka od tih plagijata! teraju oni svoje i žive pun život, dok im se podsmejavamo i živimo od danas do sutra.
Necu da analiziram zasto, da carolija ne bi nestala, ali...

i pored svega toga, nekako oni meni izgledaju jadni, ne ja njima.
A ni ja sebi.
By жњ
jel i u pristini bese imaju kip slobode?
Korisnikov avatar
By colorado
Verujte mi, uzivo izgleda jos prostije.
Korisnikov avatar
By Kittrie
meni je ovo bas nekako... bolesno.

ali sam prvo pomislila, direktan prenos: brateeeeee, ala su ga napumpaliiiiiiiii :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by GrMi_ZEka
ne znam za Pristinu, ali za sigurno znam da ga ima Vegas. Cak je u centru grada i oko njega ide rolerkouster. :puke:
By superfly
Originally posted by GrMi_ZEka
da, na hotelu koji se ?ini me se zove victoria
Originally posted by Kittrie
meni je ovo bas nekako... bolesno.
bolesno, a pre svega bizarno
Korisnikov avatar
By Rei
Aj sad, bolesno, nemojmo preterivati...
Korisnikov avatar
By Zibro
sta god uradili koliko se god jos ekonomski i vojno razvili
nikada nece izbrisati svoj komplexs od Evrope
vecito ce biti zedni umetnosti prefinjenosti i kulture a to boliiii boliii , sta ces tako ti je to , a opet Evropa je vazda zedna Americke love moci i uticaja .........
trava je uvek zelenija sa druge strane ............
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Zibro
vecito ce biti zedni umetnosti prefinjenosti i kulture a to boliiii boliii , sta ces tako ti je to , a opet Evropa je vazda zedna Americke love moci i uticaja .........
pa nisu u vegasu kopirali samo gradjevine iz evrope. do duse, stoji sto si rekao.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by kal zakath
Ki?.
Could I ever agree more...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Zibro
so fuckin´ truth!

OT ne volim da vidim ki?ericu i kopije... to mi je nekako uvek bljutavo :bljak:
Korisnikov avatar
By HARP
Novi ukrasni detalj iz Kineske radnje...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by kal zakath
Ki?.
Teshki.
Korisnikov avatar
By djo
ma da, ali ne zaboravite da je las vegas jedan zabavni park u obliku grada - kad imaš toliku državetinu, onda je proporcionalno, las vegas prema usa kao novogodišnji vašar na sajmu prema srbiji :hvala:

mislim meni je to sve smešno, ali vole ljudi, šta ?eš... kad smo kod amerike, više mi izaziva mu?ninu njihova spoljna (iraq etc) i unutrašnja (new orleans) politika, a las vegas je ... las vegas :neznam:
Korisnikov avatar
By djo
dopuna:

takoðe, više mi pripadne muka od šetnje trotoarom rue rivoli za boži? u parizu, no?u, gde ti je sa desne strane niz raznih šljašte?ih izloga a sa leve besku?nici koji spavaju na ventilacionim rešetkama metroa, jer je to jedino toplo mesto koje mogu da naðu.... to što su u las vegas stavili ajfelov toranj a pored njega operu garnier i balon, me samo nasmeje
By Simor
Originally posted by bojandjo
ma da, ali ne zaboravite da je las vegas jedan zabavni park u obliku grada - kad imaš toliku državetinu, onda je proporcionalno, las vegas prema usa kao novogodišnji vašar na sajmu prema srbiji :hvala:

mislim meni je to sve smešno, ali vole ljudi, šta ?eš... kad smo kod amerike, više mi izaziva mu?ninu njihova spoljna (iraq etc) i unutrašnja (new orleans) politika, a las vegas je ... las vegas :neznam:
:up:

Ali od americke politike je jos problematicnija evropska. Vise nacionalizma, vise etnocentrizma, i svakako vise kica uvijenog u "stare evropske vrednosti".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!