Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by GolaEvaVerovatno su muskarci procitali da pise "Ne duze od deset"Originally posted by A.F.K.A.OBpa valjda se stide sebe:lood:
Da, ja sam u solarijum ulazio go. Nije mi jasno zasto ljudi idu tamo u gacama.![]()
Originally posted by Frizerka:smeje: pa ima i takvih kojima bi to odgovaralo. doduse u srbiji ne ovde je sve prko 20Originally posted by GolaEvaVerovatno su muskarci procitali da pise "Ne duze od deset"Originally posted by A.F.K.A.OBpa valjda se stide sebe:lood:
Da, ja sam u solarijum ulazio go. Nije mi jasno zasto ljudi idu tamo u gacama.![]()
pa su sakrili khm..khm jer bi bili diskvalifikovani za sunchanje
![]()
Originally posted by Frizerkalele samo ne tamo losa im je stampa a i fotke su nekako maleOriginally posted by A.F.K.A.OBNemoj samo za predzadnje strane Politike i Novosti
Ja sam u fazonu da cim se malo sredim u teretani da se slikam go za neke novine, meni je to skroz kul.
![]()
Originally posted by Frizerkapa tako je kad nisi nudista. vidis kako ja nemam sta da peglam osim kosu
Ijuuu ja dosla na nudisticki plazu sa lopaticom i kanticom,a ono zive duse nema...ccccc
Odoh da peglam ves,bem vam sunce![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBobrni okreni neki antrak ga nose u gace obe. a ja sam gola molicu lepo. to na avataru je samo opticka varka
Gde nadje Miru Kosovku, zeno luda...![]()
A ima nesto, nije da nema. Mada moze da prodje i kao Mira Skoric u boljim danima...![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBNisam osetljiva na "pevaljka teme"A Eva je fina devojka,pa cu ju doterati,
Nisi gledala film o Elviri, kraljici tame? Ta zena je takav lik...![]()
A i sta fali pevaljkama? Nemoj da te Frizerka cuje, ima da ti uneredi skalp.
Originally posted by A.F.K.A.OBGde ti gledas nesreco
Ma, meni vise lici na Cecu... To je taj sisni kapacitet.
Originally posted by GolaEvaOpa..Kiwi ima da se obraduje.Kad se ti skines ima DP da se naseli
e moram vam reci da je ona cool lik, jes da je pevaljka ali nije kao one glupace sto su na listi. imala sam priliku da pricam sa njom i romanom. obe su bas ok ribe nisu nafurane kao pojedine. samo dzaa sad ja sam pocela da se skidam![]()
Originally posted by jukieJaoj,pa tom opisu mi odgovara A.F.K.A.OBOriginally posted by FrizerkaSad mi se jede pečeno pile...
Ona se tusira,a sta ti radis?
Pechesh se u pechenjari (solarijumu)ali ne ono kupljeno kod nas na ćošku koje nije slano i ima ukus na vodu...
![]()
Originally posted by GolaEvaMa pisali mu prijavu kad je bio mali zbog petardi,
ih da se ja skinem pobegli bi svi iz pancevacke rafinerije na plazu i eto cistog vazduha, uz uslov da A.F.K.A.OB nedodje posle ruckanja pasulja da poseti pancevce![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!