Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sofia
@starsailor "dobro `ajde, moze, ali samo svecano... i tuzno... mora da bude tuzno..."
By Glasnik
Čini mi se da je sve izvesnije da će to biti Sidnej.
Sve nekako ide u tom smeru...

''Za stalno'' ili samo ''na par godina'' to ćemo još videti kako mi se svidi tamo.

Mada nisam ni na Evropu gadljiv. :D Zapadnu. :D
Korisnikov avatar
By horus.
^nego, (i)ris... koji je to kandji u potpisu? :hyper:
By Glasnik
Onda, Iris, da ostavimo upoznavanje za tamo? :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jer tamo prosto ne umem da budem namcor.
Korisnikov avatar
By Tungi
U jedan od oni malih gradica u USA,koji imaju jedan market,benzinsku pumpu,bioskop i jednu skolu..
Kao sto je Rockport,recimo.

Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jab' da zujkam kojekuda, a onda da ostarim u jednom selu pred ulcinja. i tu da umrem.
Korisnikov avatar
By Hys.
^isto.

Samo sto ne mora da bude pored Ulcinja, dovoljno je da bude selo/varosica kraj mora.
Korisnikov avatar
By bas bleu
been there, done that, the t-shirt says it's all about who you share it with.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja sam dete iz sombora...nastanjena u vegasu, imam izbor da zivim Đe ocu...

e, moskva je na mene ostavila naj utisak...i to, posetiti je zimi - grad iz bajke...jeb grad iz bajke...

meni je bilo fenomenalno tamo i mogla bi tamo ziveti, eto tako :)
By alexandermagic
Gdje god da odem, sigurno je da ću tamo ponEti sebe i svoj mentalni sklop, a i sve vezano za ovo pitanje posmatram iz specifičnog ugla.
Gradovi koje ću navesti su oni u kojima osEćam neki specifičan unutarnji spokoj, iskreno, ne znam iz kog razloga, jer ima i većih i ljepših, društveno, kulturološki i istorijski "značajnijih".

Od "naših" bih volEo veći dio godine živjeti u ZG-u, par mjeseci u Dubrovniku. Ovo isto, ali kad je inozemstvo u pitanju - London i Venecija.
Korisnikov avatar
By delfinmne
Preselio se u Sidnej sa dragim prije mjesec dana.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by horus.

eventualno seul... kontam da bih se bolje snasao i uklopio u j. koreji,
Seul kao New York, samo malo prljaviji. :lol: I da pazis da ne izedes hamburger od pseceg mesa. A macke na rostilju, to je tek njihova poslastica. Nemas pojma kako se posle ceni KFC i Mek.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Za jednu godinicu u Cirih. :) Zbog posla i boljeg zivota. Zbogom zemlje 3. sveta.:tuc:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by horus.

eventualno seul... kontam da bih se bolje snasao i uklopio u j. koreji,
Seul kao New York, samo malo prljaviji. :lol: I da pazis da ne izedes hamburger od pseceg mesa. A macke na rostilju, to je tek njihova poslastica. Nemas pojma kako se posle ceni KFC i Mek.
bio tamo? :hyper:

pod uticajem zapadne kulture su skroz promenili odnos prema hrani... jedino i dalje jedu nenormalno ljutu hranu...
a koliko sam uspeo da vidim omladina u j. koreji na macaburger reaguje isto, kao i omladina iz evrope... :)

a zasto prljaviji od new york-a? :nerd: kazu da je njihov metro najuredniji na svetu... :neznam: kao, cak je bolji i od tokijskog... :hmm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!