Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sing

Ma sta ces u AusZelandiu - dosadno do bubrega!

Al' ajde, leteces preko Singapura, pa svrati :friends:
Ej, pa hvala.

Rekoh ti - Singapur je zasebna destinacija, nikako usputna.

:B
Korisnikov avatar
By Sing
E pa bar Singapur moze da se obidje za dan!

:gol:
Korisnikov avatar
By Sing
Naravno, dok sam jos bila manekenka i imala one manekenske vize za Emirate, Katare,Bahrene...
Korisnikov avatar
By antibiotic

To je balkan gay clubbing u Becu...vidim ljudi zapeli za Bec pa nbeko cak i pomenuo skandalni sex viekndi, a ja eto, dajem ideje...

Pa gde ces u beli svet da trazis balkance za seks?
By Swanheart
ev, sad ce svi sa foruma da pohrle negde van posto jelte svi zaradjuju "hiljade" eura mesecno pa mogu sebi da priuste to zadovoljstvo
bas volim i ove gradjane dragog nam srbistana, svi samo pricaju o toj evropi i kako ce da putuju i putuju cim nam ukinu vize, a sad kada se to stvarno dogodilo, najdalje sto ce otici, bice cibutkovica

:kafa:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by antibiotic[/i]

Ja sam nevin sto se tice sexa sa balkancima...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro....ne mora ČIM nam ukinu vize, ali...kad ko može, tada.

Čemu sad takvo raspoloženje...

:(
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Swanheart

ev, sad ce svi sa foruma da pohrle negde van posto jelte svi zaradjuju "hiljade" eura mesecno pa mogu sebi da priuste to zadovoljstvo
bas volim i ove gradjane dragog nam srbistana, svi samo pricaju o toj evropi i kako ce da putuju i putuju cim nam ukinu vize, a sad kada se to stvarno dogodilo, najdalje sto ce otici, bice cibutkovica

:kafa:
Evo konacno da neko prokomentarise konkretno na moje misli iz pocetnog teksta...
Korisnikov avatar
By unic0rn
o boze

*stavlja zastitnu kabanicu da mu mozak ne bi bio nagrizhen*
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Swanheart[/i][/qurl]

ev, sad ce svi sa foruma da pohrle negde van posto jelte svi zaradjuju "hiljade" eura mesecno pa mogu sebi da priuste to zadovoljstvo...
Nego, znas to Swanchek da u US(ranoj) prosecni gayevi zaradjuju (po cenzusu od 2005te) vise nego duplo od nacionalnog proseka?

Pa mozda je tako i u Srbiji...

:hvala:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa mislim DOBRO JUTRO, ajde sad.

Mi ovako glupi, ograničeni pa se radujemo.

I ja bih više voleo da nam je prvo standard skočio...i ja bih više voleo da smo postali uređena zemlja pa da oni NAS mole da nas prime u EU, da prihvatimo bezvizni režim....ali nije nijedno ni drugo i šta sad?? Pevaljke i biznismeni jesu do sada putovali bez problema, kao što će i na dalje...ostali će morati da štede i tek ponekad sebi priušte putovanje i to je to. Eto. 40 eura će da im ostane i neće da gube vreme po ambasadama. Dosta i toliko.

Hm.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by antibiotic[/i]

Ja sam nevin sto se tice sexa sa balkancima...
Pa dobro ajde ne ti nego neko iz Srbije koji je kao odlucio da sada proputuje evropom jer su ukinute vize... valjda ce tada da trazi nesto malo drugacije, a ne da ode na ballcancan :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Svaka tebi chast shto imash snage Mars :ccn:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars[/i][/qurl]

Pevaljke i biznismeni jesu do sada putovali bez problema...
I manekenke...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by antibiotic

Pa dobro ajde ne ti nego neko iz Srbije koji je kao odlucio da sada proputuje evropom jer su ukinute vize... valjda ce tada da trazi nesto malo drugacije, a ne da ode na ballcancan :D
Ne nadaj se.

Dođu ljudi i ovde pa od stotinu nacionalnih kuhinja ne izlaze iz kafane "Balkan House".
Korisnikov avatar
By Sing

[/quote]

Nadam se da hoce... :fist:

Zato ja navijam za Madrid i Lisabon (mada nije ni Bec los)

:namig2:
Korisnikov avatar
By Sing
Sta, ti gajish ten tamo kod tebe na severu?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne znam da li ljudi u Srbiji svarno mogu da priuste putovanja, ali meni su vala krenuli da se najavljuju na siroko ... prva tura mi dolazi vec srediom meseca :pegla:
By Swanheart
Originally posted by Swanheart[/i][/qurl]

ev, sad ce svi sa foruma da pohrle negde van posto jelte svi zaradjuju "hiljade" eura mesecno pa mogu sebi da priuste to zadovoljstvo...
Nego, znas to Swanchek da u US(ranoj) prosecni gayevi zaradjuju (po cenzusu od 2005te) vise nego duplo od nacionalnog proseka?

Pa mozda je tako i u Srbiji...

:hvala:
pa vidis vrlo verovatno, znas kakvi su svi nasi pederi, najpametniji, najlepsi, najbolje obuceni, imaju najbolje poslove, svi videli skoro ceo svet i obisli sve klubove pa prave poredjenja sa nasim, znaju Cecu, Jecu i ostale...
jao bouze
lepo napisa Desanka, zemlja seljaka na brdovitom Balkanu :dancing:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Samo se vi pederi frljajte sa krem brulJeima i kolacima na Mariahilferu, Jovana-skromnost-mi-je-srednje-ime ide put Segedina po virsle i dimljeni kackavalj! :durenje:

Kijarat, bejarat i ostali fazoni.
Korisnikov avatar
By Sing
Jovanchek, pa i neki od nas vole virsle! :lepeza:

(ne ja, ja sam vegetarianac - stavim ih u usta, al' ne gutam)
Korisnikov avatar
By Sing
@ Swanheart:

Hahahah!!!

Neznam stvarno kako je u BoysTown-u u Srbiji, ali imam jednog poznanika koji je inace iz Brunaja (iz sultanske familije), i on sve o nekom 'ekskluzivitetu' prica: em ide u neki 'ekskluzivni' gym, em ima neke 'ekskluzivne' torbe za teretanu, em nekog 'ekskluzivnog' frizera...'bem ti sve to ekskluzivno!

:jerry:

Ali ono o Americi i proseku zarade medju gayevima je velika stvar...
Korisnikov avatar
By Mars
Dakle....

Padnu vize i vidiš gde kome napon bije na masu.

:D
Korisnikov avatar
By Mars

Ne znam da li ljudi u Srbiji svarno mogu da priuste putovanja, ali meni su vala krenuli da se najavljuju na siroko ... prva tura mi dolazi vec srediom meseca :pegla:
Ne, stvar je u tome da su oni svi do jednog pevaljke, biznismeni (i manekenke) - a da to još uvek ne znaju. :hiphip:

Inače...ne mislim samo na forum, ALI ovih dana stičem utisak da postoji određeni soj ljudi koji neće, ne želi da ode u to inostranstvo sve ni da imaju para za to. Verovatno ni da im plate.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!