Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

HOUSTON VOICE, teksaški gay portal :smeh: izabrao je deset starih i deset novih lokacija za gay turiste, a meðu deset novih je i Dalmacija.

Od Key Westa do Ibize i Amsterdama, gay turisti pomogli su nekada opskurna odredišta transformirati u "mainstream" lokacije, navodi Houston Voice.

Gay turizam je velika industrija s neizbježnom velikom koli?inom destinacija, uklju?uju?u tropske otoke, urbane oaze i kruzere, koji se sada direktno reklamiraju gay i lezbijskoj populaciji, stoji u ?lanku.

Meðu starim odredištima su Key West, Provincetown, Rehoboth Beach, South Beach, Fire Island, Ibiza, Amsterdam, New Orleans i gr?ka Mikena, a meðu onima na kojima se tek o?ekuje razvoj gay turizma i naša obala.

"Duž dalmatinske obale u Hrvatskoj, Jadransko more gay turistima nudi nešto posebno." - istaknuo je Nicholas Sempetti, vlasnik gay turisti?ke agencije Postcard Destinations.

"Pripadnici gay populacije su veliki putnici koji su posjetili mnoga mjesta." - dodao je.

Houston Voice isti?e kako se na jadranskoj obali nalaze mnogo živopisnih obalnih gradova, punih povijesnih graðevina i umjetnosti, od Dubrovnika do Slovenije.

U Top 10 novih gay destinacija ubrojeni su i Fort Lauderdale, Phoenix, Sitages u Španjolskoj, Vancouver, Kostarika, Kanarski otoci, te putovanja kruzerima.

Index.hr
Korisnikov avatar
By MARQUE
E moji teksaški pederi, welkam tu kroejša, ali grdo vam se piše ukoliko zalutate u jedan homofobni Split ... ili se nedaj Bože pocmete zvaljakat na Bacvicama :bubbles:
Korisnikov avatar
By kal zakath
O?ekujem da sabor donese zabranu turizma kao privredne grane.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Istina, duz cele hrvatske obale, od Rovinja preko Raba, pa do Hvara i Dubrovnika - ako sam i propustio nesto - nadje se po neka nudisticka plaza, borova sumica za kruzing - pravi mali raj (kako ono kaze zvanicni turisticki moto - "Hrvatska, [to je] Mediteran kakav je nekad bio").
Ali ovo
i gr?ka Mikena
Jel to da shvatimo da su se pederi bacali na arheologiju i istrazivanje mikenske civilizacije, ili neko ne zna da prevede da je rec o "grckom Mikonosu ", a?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by MARQUE
E moji teksaški pederi, welkam tu kroejša, ali grdo vam se piše ukoliko zalutate u jedan homofobni Split ... ili se nedaj Bože pocmete zvaljakat na Bacvicama :bubbles:
Ne mili, to ne važi za strance. Naime, i prošlih godina stranci su se javno ljubili nasred rive i nikom ništa... Prošle godine dvoje francuza mazilo se, žvalilo i hranili su jedan drugog na štekatu mekdonaldsa na po?etku marmontove (nešto ko ST knezmihajlova) i par penzi?a je samo promrmljalo nešto se bi u bradu jer je to trajalo više od pola sata...
No ako nekog doma?eg vide da se tako ponaša... Well, bilo je ve? par prebijanja bejzbol palicama u portunu...
Katolici koji se bave turizmom najlicemjernije su životinje na planeti.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Vlada T
Istina, duz cele hrvatske obale, od Rovinja preko Raba, pa do Hvara i Dubrovnika - ako sam i propustio nesto - nadje se po neka nudisticka plaza, borova sumica za kruzing - pravi mali raj (kako ono kaze zvanicni turisticki moto - "Hrvatska, [to je] Mediteran kakav je nekad bio").
Istina, no to više nije dovoljno za moderni turizam... Stvar je naime u ne?em drugom... Po texasu se pronio glas kako je dalmacija postojbina 2 kune... :ogledalce:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by 2kune

Ne mili, to ne važi za strance.
Gamad jedna licemjerna;... :ugriz:
Korisnikov avatar
By jukie
i prošlih godina stranci su se javno ljubili nasred rive i nikom ništa... Prošle godine dvoje francuza mazilo se, žvalilo i hranili su jedan drugog ...
No ako nekog doma?eg vide da se tako ponaša... Well, bilo je ve? par prebijanja bejzbol palicama u portunu...
?ista evoluciona ekologija... :sesir: ekologija je sve, kažem vam ja...
strance ne prepoznaju kao ?lanove svoje populacije i gledaju na njih kao gnui na gazele...
neka rade šta ho?e, samo neka popasu ove suve vrhove trave da nama ostane so?no donje liš?e...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by MARQUE
Ne mili, to ne važi za strance. Naime, i prošlih godina stranci su se javno ljubili nasred rive i nikom ništa... Prošle godine dvoje francuza mazilo se, žvalilo i hranili su jedan drugog na štekatu mekdonaldsa na po?etku marmontove (nešto ko ST knezmihajlova) i par penzi?a je samo promrmljalo nešto se bi u bradu jer je to trajalo više od pola sata...

Katolici koji se bave turizmom najlicemjernije su životinje na planeti.
Jao jesu...Bio sa deckom i nasom prijateljicom u Splitu 2004-te nedelju dana i kad bismo ja i moja prijateljica usli u bilo koju prodavnicu i pricali nas jezik (ja srpski, ona bosanski) nisu ni pogledali oni prodavci osim onako omalovazavajuce...E onda smo mi poceli ulaziti u te iste prodavnice i pricati samo svedski izmedju nas...pa da onda vidite promene u ponasanju prodavaca...samo sto ti se ne klanjaju...Strasno... :cobanica:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Pipin
Sou, vot iz picaferaj, goldun end portun? :puzzled:
A zakaj tak nešt pitaš? Kaj si ti morti neki špijun? Furt mi je nekak sumnjivo gde si ti mogel ?uti da se tak pri?a... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Pipin
Kako sam kreten, obriso sam poruku!
Korisnikov avatar
By Pipin
Sou, vot iz picaferaj, goldun end portun? :puzzled:
A zakaj tak nešt pitaš? Kaj si ti morti neki špijun? Furt mi je nekak sumnjivo gde si ti mogel ?uti da se tak pri?a... :lukavi:
LP of Mr. Dragoyevich, Gay.hr Forum end jor tekst hir.
Bat aj kudnt getit.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
neka rade šta ho?e, samo neka popasu ove suve vrhove trave da nama ostane so?no donje liš?e...
oooovaaajjj... :blush: u Dalmaciji je to obrnuto... :
Misliš da dalmatinske gazele jedu so?no donje liš?e a ne gnui? :shocked: pa vaš ekosistem je naglava?ke! :hmm:

:D
Anyway ?ini mi se da je portun onaj deo gde se privezuju brodovi... kao "port"????
picaferaj mi se ?ini kao neki korzo???
Korisnikov avatar
By 2kune
Jukie dušo, doði pa ?u ti objasniti... Nešto suhe travice uvijek se naðe ma koliki gnu bio... :kiss:

Portun je hodnik gdje se nalaze stepenice i liftovi i kojim se ide od stana do stana. Goldun je prezervativ (sada je pak postao brod-gumenjak u žargonu). A picaferaj je nažiga?, onaj službenik komunalnog poduze?a lokalne samouprave koji je palio ferale dok je javna rasvjeta bila na plin.
Nadan se da si mi sadoja kuntent sa ovin ?a sam ti ovod pošpjegol i da ve? ne?e bit škuribandi sad kad znaš picaferaja...
To je za po splicku, ol dunje bonde... Mo za bodulski se moreš ufat i u Eyu. ;)
Korisnikov avatar
By Pipin
Btw jel istina da se nekad u Dalmaciji za obra?anje iz poštovanja koristilo tre?e lice množine?
By XanaX
Btw jel istina da se nekad u Dalmaciji za obra?anje iz poštovanja koristilo tre?e lice množine?
za dalmaciju ne znam, ali u gotovo citavoj sredisnjoj hrvatskoj (zagreb, hrv. zagorje etc.) iz postovanja se govorilo "oni". tako je zapisano i u nekim (meni dosadnim) romanima s kraja 19. st.

npr. sluskinja se obraca milostivi (gospodji): "Oni su zahtevali kaj?" ili dijete govori o ocu: "Otac su rekli da dojdeju."
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne, to je purgerski ðir.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by kal zakath
O?ekujem da sabor donese zabranu turizma kao privredne grane.
Spremte se spremte biskupi! Ako ne?e Sabor, ho?e crkvenjaci...elem, kr?ki biskup je ve? zatražio da se oforme ?edne zone u kojima ljudi ne bi šetali, ne u toplesu, nego ni u bikiniju, trikiniju, monokiniju...
Da vas ne zamaram sada copy/pasteanjem kao i ina?e, evo vam linkovi, pa ?itajte ako vas zanima
Bizarni zahtjev kr?kog vikara završio u svjetskim medijima
Prosvjedi protiv ?ednosti
Kr?ke vlasti ipak ne?e zabraniti golotinju
Vrbnik križa bikinije
Neki dan sam slušao njihovu raspravu na radiju i jedan od kr?kih na?elnika je pri?ao o tome kao o totalnoj gluposti. Rekao je da niti ne zna kako bi se formulirala ta odredba, koje diojelove grada bi trebalo ozna?iti, te koje bi kazne bile za prekršitelje...ho?emo li turiste prekršitelje na sred ulice obla?iti??-pitao je..
Bilo kako bilo, da se citiram, ponovno
Tema:Opada uticaj (katoli?ke) crkve u svetu
Stripi:
Sva sre?a da Hrvatska nije svijet pa se Crkva u nas nema što brinuti :nokti:
By XanaX
offtopic... dolazi ljeto, pa eto vrijeme je podsjetiti se... treba obaviti epilaciju "bikini-style" ili barem "minibikini-style"... cuo sam upravo reklamu na radiju... minibikini...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Eto bar jedne dobre stvari za Srbe u Hrvatskoj. Kao stranci možemo se ljubiti na sred plaže a da nam niko ne prigovori. A vi doma?i ne mo-že-te :lezkiss:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by operativni kadar
Eto bar jedne dobre stvari za Srbe u Hrvatskoj. Kao stranci možemo se ljubiti na sred plaže a da nam niko ne prigovori. A vi doma?i ne mo-že-te :lezkiss:
Za to ste doma?i, ne brini...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!