Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Drustvo,

Upravo me zvala Bleki.. Ona je na moru, pa me pitala da cacnem
da li neko zna neka LGBT mesta u Zadru i okolini (ako tako nesto
postoji tamo)

Sve sto sam saznala do sada je da tamo vrvi od homofobije...

ali .. eto da pitam i ovako na javnom..

Ako imate neki info da podelite.... Hvala u njeno ime..

A.
Korisnikov avatar
By Stripi
jok.
Nekad je tamo ležerno okupljalište bio disko klub Gotham ali nisam siguran da je i dalje tako. No ako sam rekao da je ležerno, to ne znači oma da je i slobodno tamo bariti komade.
Korisnikov avatar
By erkondisn
jako slabo sto se tice kafica, postoje nekakove gej plaze - npr. plaza kod Pirovca koliko znam... i na otoku Murteru... ali to je doduse sibenski okrug i ima nekih pola sata voznje :) ovih dana oko sibenika bas vidjam dosta tablica iz srbije, uglavnom Bg, Su, Zr, Ns :)

a sto se tice homofobije, upravo to podrucje oko zadra ti je najzadrtije :giggle:

nesto je bolja situacija ako zeli skoknuti do paga na zrce, to joj je nekih 45-50 min voznje :) makar ima stranaca podosta :)
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma kakvi, Zadar i tolerancija baš ne idu ruku pod ruku iako se to baš ne može zaključiti kad se baci prvi pogled na grad. Recimo da sam prekjučer u kafiću na otvorenom Garden vidio jako puno stranaca pa tim bolje da se bude što dalje od domaćih "naprednih" no nema službenih LGBT mjesta.
Korisnikov avatar
By Blady
Nalazim se na Pagu, Novalja...
Koji sve gay klubovi postoje ovde, sem Zagreba i nekih daljih gradova ili mesta
Anyone?
Korisnikov avatar
By EnRage
Nema ništa na Pagu ni bližoj okolici, odi tulumari na Zrće kad si već tamo :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
imas tamo novaljsku kraljicu pa je posjeti :lol: dovoljno gej :)
Korisnikov avatar
By EnRage
Kažu da ju se zaista može sresti na ulici :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ko je to?
Ajde ne offtopickarajte, nego mi napisite gde su gay klubovi bbre !!!
Korisnikov avatar
By elektron84
Idi suncaj to belo dupe!!

Peskir na plazu i guzu ka suncu! Mani se zena :ua:
Korisnikov avatar
By EnRage
A šta ti misliš, da si u Holandiji :lol: Ovo je Hrvatska, takvih klubova jedva i da u ZG ima, teško da ćeš tako nešto naći a otoku gdje živi 20.000 ljudi.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ma ne da joj se moze sresti na ulici, nego kad se ona pracaka u plicaku na zrcu razglasi u klubovima je pozdravljaju :lol:

/google:sandra dabo/
Korisnikov avatar
By Frey
ima i dosta srbofobije.
Korisnikov avatar
By Stripi
To svakako. Zadar je i inače jako fobičan grad. Šteta, meni se grad sviđa ali ne volim u njemu provodit previše vremena.
Korisnikov avatar
By EnRage
Zadrani su jedna posebna sorta, o njima bi se romani dali napisati. Većina njih čudno gleda na sve koji nisu iz Zadra pa onda možeš misliti kako gledaju na Srbe. Iako, naravno, ne smijemo govoriti da su baš svi isti, ima i normalnih ljudi.
By zmeu
Zadar je na filozofskom faksu imao čak i jedan mini LGBT pokret, no sve se raspršilo.

Na stranu polurasističkim komentarima o "posebnoj sorti", ne znam, ja kao peder ne bih išao nigdje južnije od Senja, pa da ne govorim što bih napravio kao peder iz Srbije, ili općenito da sam iz Srbije, ili općenito da nisam iz Zadra. Tamo živi ekipa koja je doslovno 1991 organizirala kristalnu noć u gradu. I da se razumjemo, ovo je bila politička a ne rasna kvalifikacija. Tamo bih se kao peder osjećao kao Albanac u Sjevernoj Mitrovici (ili obratno :D ).

Što se tiče Zrča na Pagu, ako koga zanima najheteroseksualnije mjesto na svijetu, prema kojem Guča i "48 sati svadba" imaju queer momente, onda je to svakako "rvacka Ibica".

Ne kužim taj dio oko pitanja za gay klubove, vi ne koristite Internet? Google: gay+guide+croatia: http://www.croatia-gay.com/

Elem, toplo preporučam Istru, gdje god se našli.
Korisnikov avatar
By EnRage
Zrće je najheteroseksualnije mjesto sa 70% muškaraca u klubovima, nekako mi nema logike. I ne vidim razloga za tvoje komentare o prostorima južnije od Senja. Istra jest OK, ali malo preuveličavaš stvari o Dalmaciji, nije baš da tamo djeluje tajna policija koja lovi pedere i Srbe, koješta. U Zadarskoj zupaniji ovih dana je gomila auta sa srpskim tablicama i nisam cuo da se ikome ista dogodilo.

I ne znam zašto bih kao gay izlazio samo na gay mjesta, ja se na Zrću osjećam super i dobro se zabavim za razliku od one nazovi zabave na rvackim gay mjestima.
By Speculum Columbae
Blek, žao mi je što ću i ja morati ovo da ti kažem, ali u Zadru možeš samo da se odmoriš (u miru i tišini i prirodi, tako mislim)...ksenofobično mesto.
Sori.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EnRage

Zrće je najheteroseksualnije mjesto sa 70% muškaraca u klubovima, nekako mi nema logike. I ne vidim razloga za tvoje komentare o prostorima južnije od Senja. Istra jest OK, ali malo preuveličavaš stvari o Dalmaciji, nije baš da tamo djeluje tajna policija koja lovi pedere i Srbe, koješta. U Zadarskoj zupaniji ovih dana je gomila auta sa srpskim tablicama i nisam cuo da se ikome ista dogodilo.

I ne znam zašto bih kao gay izlazio samo na gay mjesta, ja se na Zrću osjećam super i dobro se zabavim za razliku od one nazovi zabave na rvackim gay mjestima.
Pa ono, iako ima dosta turista iz Srbije u južnoj Dalmaciji, gdje je more i obala puno bolja nego ona u Istri, ja je ne bi preporučio nikom iz Srbije. Iako, možda ih navala turista iz Srbije mrvu i senzibilizira, ko zna.
Za zabavu na Zrću i takozvana rvacka "gej mjesta" se apsolutno slažem.
Korisnikov avatar
By EnRage
A čuj, mislim da samo treba poštivati državu u koju si došao. Nekidan se skupina srpskih turista ispred crkve sv. Donata u Zadru slikala s dignuta tri prsta, ljudima u Dalmaciji to je ipak velika provokacija. Meni ne bi palo na pamet da dođem na Terazije sa šahovnicom na čelu.

Meni je sve to diskutabilno, činjenica je da se incidenti dogode, ali u odnosu na trenutačni broj srpskih turista u Zadarskoj županiji i na stanje svijesti lokalnog stanovništva, mislim da ih i nema puno te da će ih biti sve manje.

Živio sam neko vrijeme u Zadru i jako dobro znam da su velikom broju ljudi tamo stranci svi koji nisu iz Zadra i prema svima imaju predrasude.

Na moje pitanje zašto tako loše prihvaćaju ljude iz drugih sredina, oni će odgovoriti nešto u stilu da "nisu dovoljno urbani", itd itd

No, otišao sam malo u OT i u generaliziranje...zaključio bih da ne bih tako isključiv bio u vezi destinacija u Hrvatskoj jer nije baš ni da Istra vrišti da je gay friendly, sve je to slično.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma jok, ne pričam ja o gej frendlnosti, jebeš to, nego govorim o frendlinosti općenito.
Mislim, ne znam kakve je incidente izavao prije par godina mađarski bračni par iz Vojvodine kojima su tamo spalili auto. Zbog rega?
Kao i što su meni u splitu zbog zg rega razbili šajbu. Nakon takvih neugodnih iskustava ipak čovjek odabere da tamo ne ide.
By Simor
Moja poznanica je bila nekoliko nedelja u Zadru na odmoru, išla je kolima novosadske registracije i nije imala nikakvih problema. Doduše, ona nije lezbejka, pa to i nije odgovor na pitanje glede LGBT provoda u Zadru, ali čisto da napomenem da kao neko ko dolazi iz Srbije ona nije imala nikakvu frku.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Stripi

Kao i što su meni u splitu zbog zg rega razbili šajbu. Nakon takvih neugodnih iskustava ipak čovjek odabere da tamo ne ide.
a cuj, isto tako su u ZG-u razbili sajbu automobilu ST registracije...

e sad, treba biti pametan ko sto su slovenci i omoguciti ljudima da mozes uzeti tablice bilo kojeg grada (isto vrijedi i za bosance i njihova slova na tablicama)... pa nek se navijaci i budale misle... :D
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam bila u Zadru vec Novalji... isla sam na Zrce, videla sam malo sto se moglo videti...
i sada se odmaram, posto tamo nisam uspela...
Srbi su se kacili sa Slovencima... koji9h je bilo mnogo, kao i nemaca, svedjana.. stranaca....
Koliko zelis, svi su prijatni, hrvati su bili super i ljubazni... a Srbi- uzas :(
Party je stalno, muzika je non stop ista, bar na Papaji bila... a ovi drugi lokali su isto super, bar se ne vrti jedno te isto... ah... bar sam malo pocrnela ako nista drugo...
Sledeci put ce biti jos bolje... malo sam partijala, suncala se i to je to :)
Hvala na odgovorima
By Fiummeboy
Ako želite slobodu i liberalnost
po sexualnom opredjeljenju,
onda jedino možete uživati u - istri!
:dancing:
Korisnikov avatar
By deran
...i sad ozbiljno-ako hoćete pravi jadran,idite u dalmaciju...:srbin:
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by Black Lady

Nisam bila u Zadru vec Novalji... isla sam na Zrce, videla sam malo sto se moglo videti...
i sada se odmaram, posto tamo nisam uspela...
Srbi su se kacili sa Slovencima... koji9h je bilo mnogo, kao i nemaca, svedjana.. stranaca....
Koliko zelis, svi su prijatni, hrvati su bili super i ljubazni... a Srbi- uzas :(
Party je stalno, muzika je non stop ista, bar na Papaji bila... a ovi drugi lokali su isto super, bar se ne vrti jedno te isto... ah... bar sam malo pocrnela ako nista drugo...
Sledeci put ce biti jos bolje... malo sam partijala, suncala se i to je to :)
Hvala na odgovorima
To da je ista glazba svaki dan, to ti vjerujem :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!