Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by NegativE
Ja (bih) cu najpre obici Skandinaviju i to na relaciji Helsinki-Stokholm-Oslo a onda nazad preko Kopenhagena! Usput, Malme, Geteborg i ostale manje i vece gradice, jezera, prelepe planine i fjordove ah.....
Svidjeceti se ova marsuta - presao sam je par puta. Ja bih samo dodao i Bergen u Norveskoj, i ako hoces unutra artickog kruga onda ostrva Lofoten - veoma cudno, ali i zanimljivo!
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by sportfun
...Odvartno: Italija i Spanija (prljavo, oni su strasno nekulturni i neobrazovani), citava Istocna Evropa
Ajde da pocnemo sa Spaniom:

1. Prljavi: relativna stvar - u poredjenju sa kim/cim?

2. Nekulturni:
Neznam tvoju definiciju kulture, niti sa kakvim ljudima dolazis u kontakt, pa ne bih da kometiram. Ako pojasnis moze da popricamo na tu temu.

3. Neobrazovni:
Proveri statistike pa onda da popricamo (usput pogledaj i gde je Srbija na tim listama), jer ovako samo iznosis misljenje koje baziras na svoim ubedjenjima, a to nije lepo (i stvara presude) ako ta ubedjenja nisu bazirana na postojecoj evidenciji.
By sportfun
Originally posted by Sing
...Odvartno: Italija i Spanija (prljavo, oni su strasno nekulturni i neobrazovani), citava Istocna Evropa
Ajde da pocnemo sa Spaniom:

1. Prljavi: relativna stvar - u poredjenju sa kim/cim?

2. Nekulturni:
Neznam tvoju definiciju kulture, niti sa kakvim ljudima dolazis u kontakt, pa ne bih da kometiram. Ako pojasnis moze da popricamo na tu temu.

3. Neobrazovni:
Proveri statistike pa onda da popricamo (usput pogledaj i gde je Srbija na tim listama), jer ovako samo iznosis misljenje koje baziras na svoim ubedjenjima, a to nije lepo (i stvara presude) ako ta ubedjenja nisu bazirana na postojecoj evidenciji.
Sve je uradjeno na poredjenju sa Nemackom!!!! Ne mozes da mi kazes da su spanski ili italijanski gradovi cisti!!! Toliko smeca na ulici nigde nisam video! Ne govore ni jedan strani jezik! Opuske bacaju po ulici! Prevoz gori nego u Beogradu! I jos milion drugih stvari!!!

Da se razumemo. Zna se sta je Evropa! To je Nemacka, Austrija, Francuska, BENELUX i Skandinavija! Sve ostalo moze u jedan kos zajedno sa Istocnom Evropom i balkanskim prcijama
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Hton
Italiju! :love:
Firenca, odmah kao kontrast obici Veneciju, a Rim se podrazumeva! :dance:
Korisnikov avatar
By Sing
Sve je uradjeno na poredjenju sa Nemackom!!!!
Sve mi je jasno!
Ne mozes da mi kazes da su spanski ili italijanski gradovi cisti!!! Toliko smeca na ulici nigde nisam video!
Neznam gde si se kretao, ali kako kazes nigde nisi video vise smeca - to samo govori ili o tome kako si (malo) putovao ili o tome da si video sta si zeleo da vidis.
Ne govore ni jedan strani jezik!
Mozda prosecni Spanac govori manje stranih jezika nego prosecni Svajcarac, ali generalizacija da Spanci ne govore ni jedan strani jezik govori samo o tome sa kakvim si ti ljudima (i iz kakvog socioekonomskog nivoa) dolazio u kontakt.

Prevoz gori nego u Beogradu! I jos milion drugih stvari!!!
E sad lupas:
Verovatno nikad se nisi vozio Srpskom zeleznicom kad misil da je u boljem stanju nego Spanska zeleznica.

(P.S. zadnji put kad sam svratio u BGD (u Junu), javni prevoz je u 7am smrdeo na rakiju i sir (uz obavezni osecaj znoja i neoprana odela), a stanje pojedinih autobusa podseca na Indiu)

Da se razumemo. Zna se sta je Evropa! To je Nemacka, Austrija, Francuska, BENELUX i Skandinavija!
Cija je to definicija Evrope?
Sve ostalo moze u jedan kos zajedno sa Istocnom Evropom i balkanskim prcijama
Jel Prag i Gdansk bese u istocnoj Evropi? A Kiev?
I po tvom i oni su sljam i skup neobrazovanih i prljavih?
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Barselona,Venecija,Portofino,Djenova,Rim,Moskva,Sankt Peterburg,Amsterdam:auto:
Korisnikov avatar
By Combo
Dzizas, koje gluposti.

Ko je sportfun?
Korisnikov avatar
By Sing
Nisam siguran, ali podseca na nekog gastarbajter iz predgradja Minhena :mirnatetko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!