Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Naslovna strana podseća na crnogoski ideal s početka 90-tih - Montenegro do Dubrovnika... :-.)
By alexandermagic
Fino.

Zašto se ne bi pohvalio zbog intervjua, pošto kužim da si to nečim zaslužio.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Jesam:D Jedan od izleta koje sam mu priredio, imenovao je za svoj omiljeni - No1 thing to do here.
Besplatno sam mu pokazao neka mjesta koja sam nikako ne bi nasao, i za koje 80% ljudi u CG nije culo. Razne stvari, od pecina za koje se malo zna, interesantnih prirodom izvajanih oblika i likova u stijenama, do sjajnih pozicija za slikanje odredjenih znamenitosti poput mosta na Tari, zaliva, tvrdjava..

Pritom, proveo sam ga kroz sve varijatete crnogorske kulture i tradicije, raznim rejonima na sjeveru i jugu, pojasnio mu obicaje za koje nikad nije cuo, i time mu dao ideju za jedan dio knjige gdje su objasnjeni pojmovi koji se ne mogu prosto prevesti, i bivaju cesto pogresno prevedeni i shvaceni..

Knjiga je jako dobro odradjena, sadrzi materijal za jedan kvalitetan odmor u CG, od informacija o hrani, gdje sta moze da se nadje, preko svih vaznih drugih (hoteli, plaze, staze...) do spomenika i prirodnih ljepota.

Ono sto je super je to da LP obicno radi po jednu knjigu za vise drzava, poput knjige o Istocnoj Evropi. Ovdje je jedna zemlja detaljno obradjena - sto pokazuje potencijal koji imamo.
Samo da nam Bog da malo pameti da to iskoristimo:D
Korisnikov avatar
By Sing
Konacno! Drago mi je...

Kao svetski back-packer bez Lonely Planet ne idem nigde. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By preki75
Svaka cast, promocija CG je uvek dobra.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!