Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Aven
Ne, ovo nije romantična tema. :D

Vjerojatno ste svi u nekom periodu života u sklopu škole, fakulteta ili posla zapeli na duže vrijeme među ljudima koji vam se nikako nisu sviđali ili su vam stavovi bili dijametralno suprotni.

Kako se ponašate u situacijama kada morate dijeliti prostor i vrijeme s ljudima koji vam nikako ne sjedaju? Koncentrirate li se na posao ili predavanja, svađate li se, izolirate, konformirate ili ostajete maksimalno profesionalni i pribrani, te govorite samo ono što spada u sferu onoga zbog čega ste i 'zapeli' s tim ljudima?
Kakva vam je socijalna inteligencija? :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
naucim ih da je i cutanje znak pozitivne komunikacije
Korisnikov avatar
By gossip
umem da se uklopim u koje god drustvo da upadnem
a kada kazu nesto sto je totalno suprotno od mog stava ili cu da se nasmejem i precutim ili cu jasno da kazem svoje misljenje...sve zavisi od situacije :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ne valja kada moras da si okruzen ljudima koji ti ne odgovaraju.

Nije stvar samo u tome kako preziveti to, kako se izboriti s tim nego...kratak zivot, JEDAN zivot - ne bi TREBALO uopste covek da je u toj situaciji...

KOnkretno mi je najgore bilo prve III godine faksa sa onim ljudima tamo koji su u meni izazivali prezir, gađenje i ništa drugo (dok se u IV i V nisam pronašao sa par njih koji se osećaju isto kao ja) i drugi put u vojsci, s tim što je to trajalo samo neka prva tri meseca a posle smo svi bili zaljubljeni jedni u druge.

Inače socijalnu inteligenciju u smislu da svako može sa svakim - ne cenim nimalo kod ljudi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514248#p2514248]Mars napisao:[/url]Ne valja kada moras da si okruzen ljudima koji ti ne odgovaraju.

Nije stvar samo u tome kako preziveti to, kako se izboriti s tim nego...kratak zivot, JEDAN zivot - ne bi TREBALO uopste covek da je u toj situaciji...

KOnkretno mi je najgore bilo prve III godine faksa sa onim ljudima tamo koji su u meni izazivali prezir, gađenje i ništa drugo (dok se u IV i V nisam pronašao sa par njih koji se osećaju isto kao ja) i drugi put u vojsci, s tim što je to trajalo samo neka prva tri meseca a posle smo svi bili zaljubljeni jedni u druge.

Inače socijalnu inteligenciju u smislu da svako može sa svakim - ne cenim nimalo kod ljudi.

boldovano
+1
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514248#p2514248]Mars napisao:[/url]Ne valja kada moras da si okruzen ljudima koji ti ne odgovaraju.

Slažem se, ali u profesionalnoj sferi nema 100 istih fakseva koji nas zanimaju ili 100 radnih pozicija koje nam odgovaraju da bi mogli tražiti ono mjesto gdje će nam i ljudi odgovarati, tako da se ponekad u tom smislu nađemo okruženi ljudima koji nam se ne sviđaju. Pitanje je kako ćemo se snalaziti u takvim situacijama.

Prije bih rekla da je to socijalna neinteligencija koja 'krasi' ljude bez karaktera. Pod socijalnom inteligencijom više podrazumijevam sposobnost da procjenimo u kojim situacijama trebamo djelovati i na koji način, trošeći što manje životne energije i imajući u vidu naš konačni cilj, koji će bez obzira na neke nepoželjne varijable koje su nam se našle na putu, na koncu nama donijeti benefit. :)
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514243#p2514243]Srklet napisao:[/url]profesionalan, pristojan, distanciran.
:lol:

OT

Ne mogu sa svakim ali svakoga mogu saslusati, ponekad sam u stanju da to radim i na svoju stetu osecam cak kako mi neko isisava zivotnu energiju, takvog obicno posle pokusavam da iskuliram neko vreme.Smatram da je veoma dobro trositi sebe na druge, nesto poput dobrovoljnog davanja krvi ali treba paziti da se pretera.
Imam misljenje o skoro pa svemu ;)
Bude situacija kada i meni diskusija izmakne kontroli i preti da se pretvori u svadju.Tada prekidam po svaku cenu, istina pada mi tesko :lol:

Umem da spojim tinejdzera i penzionera i da nam ne bude dosadno u drustvu.
Smatram da je moja socijalna inteligencija vise nego dobra i to mi cesto kazu moji prijatelji.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam kompletno sizofrena.

nekim danima sam uzasno ljubazna prema njima. drugim danima sam odvratna i nepodnosljivo neljubazna. nekad ih samo ignorisem. uglavnom, sta god da se desava, jako pazim da se ne odrazava na moj i njihov posao - u smislu, bicu odvratna prema svojoj retardiranoj pedagogici kad god stignem, ali cu joj predati sve sto treba da se preda i uradi da bi ona mogla da obavi svoj posao. iako ne ume da ga radi.

s vremena na vreme tako mislim o tome, pa hocu da zauzmem nekakav stav. to ne traje dugo jer sam okruzena razoruzavajuce i pateticno nesposobnim i jezivim ljudima na odgovornim mestima (nastavnici su), tako da me malo boli kurac da imam stav prema njima. ponasam se kako mi dune, jer se ne kvalifikuju u mom sistemu kao nesto prema cemu treba imati stav.
By Aven
Moj je problem što se ponekad ne mogu, ili bolje reći ne želim kontrolirati kad čujem neke gluposti pa ispalim što mislim. Onda se par minuta nakon toga zapitam zašto se uopće trudim potaknuti ih sagledati stvari iz neke druge perspektive kad mi do tih ljudi nije stalo niti ih smatram 'materijalom' za prijatelje. Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
i ja mislim da sam šizofren
najčešće me jako nerviraju pa ih ignorišem i ne komuniciram ni sa kim, desi se i po ceo dan
ali desi se i da razmenjujem recepte, donosim pelcere, olajavam po selu...
Korisnikov avatar
By Hys.
Ljubazno, pristojno, kurtoazno i pre svega fokusirano na posao.

A onda posle odem u kafanu.
Korisnikov avatar
By source
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514322#p2514322]barni napisao: Ne mogu sa svakim ali svakoga mogu saslusati, ponekad sam u stanju da to radim i na svoju stetu osecam cak kako mi neko isisava zivotnu energiju, takvog obicno posle pokusavam da iskuliram neko vreme.Smatram da je veoma dobro trositi sebe na druge, nesto poput dobrovoljnog davanja krvi ali treba paziti da se pretera.
Imam misljenje o skoro pa svemu ;)
Bude situacija kada i meni diskusija izmakne kontroli i preti da se pretvori u svadju.Tada prekidam po svaku cenu, istina pada mi tesko :lol:

Umem da spojim tinejdzera i penzionera i da nam ne bude dosadno u drustvu.
Smatram da je moja socijalna inteligencija vise nego dobra i to mi cesto kazu moji prijatelji.
od reci do reci, kao ja da sam pisao :up: :right:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!