Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Selim se za mesec dana, i bilo bi pametno tamo nesto i raditi, je l..

Trebaju mi prvenstveno saveti, a ako imas i neku konkretnu poslovnu ponudu - TE AMO!!!

Prijavljivao sam se ja unazad godinama preko infostuda i poslova.rs, ali mene nikad niko nije pozvao cak ni na razgovor, iako sam imao odgovarajucu struku i iskustvo... te mi nije najjasnije kako to ide.

Posto sam zavrsio engleski i srednju ekonomsku, pogodan sam kandidat za obrazovanje, prevodjenje i eventualno neke administrativne poslove.
Dosta dobro razumem i nemacki, i sav sam nesto organizovan i pragmatican, pa kao, nije na odmet i presaltati se malo na neka druga zanimanja.

Ne bih u Mek.
Ne bih da nosim odelo ako ne mora (mada ga imam za svaki slucaj).
I ne bih pred kamere. :colorado:

Pitajte..
Diskutujte.
By Sixto
Pa sto crni sine Beograd, od ovol'ke Srbije i sveta!?
Korisnikov avatar
By Tungi
Pre ces naci posao u Gornjem Milanovcu.
Korisnikov avatar
By IriS
ko hoće da radi, može da nađe posao gde god...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by anavalerija

Ako nemaš vezu... mođež da deliš one letke za 300 RSD per sat ili lepiš plakate za 200 RDS per sat.
tesko. Posao deljenja letaka se placa 0.40 din po letku. Pa ti racunaj koliko je to letaka za 1000 din :(
By Swanheart
Originally posted by IriS

I ko posle da kaže da lezbejke nemaju smisao za humor.

hajd ne mlati
to se ne odnosi na iris.

ko stvarno hoce da radi uvek moze da se zaposli u nekom kaficu da radi za 25 hiljada mesecno plus baksis
nerviraju me ljudi kad kazu da nema posla nigde, pa nece niko da dodje da te moli da dodjes da radis i da juri tebe za posao.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zar nije to deljenje letaka nekih 140din po satu?Jos ako je preko omladinske ili studentske zadruge,odbij 30%.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Swanheart
Originally posted by IriS

I ko posle da kaže da lezbejke nemaju smisao za humor.

hajd ne mlati
to se ne odnosi na iris.

ko stvarno hoce da radi uvek moze da se zaposli u nekom kaficu da radi za 25 hiljada mesecno plus baksis
nerviraju me ljudi kad kazu da nema posla nigde, pa nece niko da dodje da te moli da dodjes da radis i da juri tebe za posao.
Atraktivna sankerica,atraktivna konobarica..?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Tungi

Zar nije to deljenje letaka nekih 14din po satu?Jos ako je preko omladinske ili studentske zadruge,odbij 30%.
Zavisi kako ko placa. Ja znam podatak za letke lesnine i to one koje ubacujes u sanducice. Ne znam za one koje delis prolaznicima.
Korisnikov avatar
By Tungi
Kurirski?

Mislim da je ista cifra.
By Swanheart
hajde i ti ne lupaj
u koliko si kafica bio da rade uvek atraktivne sankerice i konobarice i traze vise muskarce nego devojke za poslove konobara i sankera.
ako si talentovan za nesto neko ce te primetiti i pored toga sto radis u kaficu/fast foodu ili gde vec.
ali nije u tome problem, problem je to sto bi svi posle fakulteta u direktorske fotelje. e pa ne moze!
evo primer, pre par godina jednom poznaniku je bilo ispod casti da radi u internet kafeu za platu od 250-300 eura jer jelte on je na filoloskom fakultetu ( na prvoj godini vec 5 godina ).
Korisnikov avatar
By colorado
Korisni ste i puni umotvorina kao NSZ..
Korisnikov avatar
By IriS
listala ja kad sam tražila ženi posao...
i nije tako kako kažeš.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by colorado

Korisni ste i puni umotvorina kao NSZ..
:lol:

sad but true

ja b' ti predložila da proburgijaš malo među ljudima (ne na forumu) glede NVO sektora.
Korisnikov avatar
By *deni*
Probaj ne samo da se javljaš na oglase, već i ti postavi ponudu svog rada.
Napiši za šta si kvalifikovan, koliko ti je godina, šta umeš da radiš i sl., pa postavi oglas.
Ne može da škodi.
By str00ja
^ Na tim oglasima ko prostitutke da traze, a ne hostese i konobarice :qqlele:

Inace, najcrnje je sto sve ukazuje da ce kroz nekoliko godina biti jos gora situacija sa ponudom poslova nego sad :nope:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Tungi

Pre ces naci posao u Gornjem Milanovcu.
U unutrašnjosti vlada opšta korupcija. Moj drug radi u srednjoj školi, predaje informatiku. Kaže da poslovi u državnim ustanovama idu uz mito od 2000 do 5000 eur.
Zaposle polusposobne jer keširaju ili im je mama i tata neko tamo...
Sve u svemu korupcija cveta, a pošten i pametan svet se dovija kako zna.

U BG je slična situacija po sistemu preporuka nekog svog čoveka ili strana kompanija koja te skenira i uzima samo eksperte koji nisu matori, a imaju iskustvo...... i tako igranka ide u nedogled...
Korisnikov avatar
By Tungi
A i sa tim iskustvom su presrali.

Kako inace steci praksu,kad ti se ne pruza.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by str00ja

Inace, najcrnje je sto sve ukazuje da ce kroz nekoliko godina biti jos gora situacija sa ponudom poslova nego sad :nope:
Za nekoliko godina će u većem delu zemlje samo poljoprivreda i stočarstvo da cvetaju, tj. proizvodnja hrane . Ko bude imao zemlju, biće na konju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Swanheart
...evo primer, pre par godina jednom poznaniku je bilo ispod casti da radi u internet kafeu za platu od 250-300 eura jer jelte on je na filoloskom fakultetu ( na prvoj godini vec 5 godina ).
To je deo generalnog problema, koji se nalazi u glavama dobrog dela stanovništva Srbije : Svi bi da budu neki upravnici, ili umetnici, niko neće da radi neki običan, neatraktivan posao, da čupa repu, da bude gerontodomaćica i sl.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ok,bas i nije normalno driblati nekog za posao u kiosku recimo.Cv,propratna pisma,preporuke i sl.Veze sve sredjuju.
Korisnikov avatar
By bern

I stvarno mi ide na kurac ovo liberalno kapitalističko proseravanje da svako može da nađe posao.

Sram vas bilo, zvučite kao vulgarni individualisti iz osamnaestog veka.
:hail:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa mozes ovako..
Da postavis svoj oglas, to te nista ne kosta. Napises svoju struku i sta mozes da radis.
Mislim da je posao jako tesko naci, gledam svaki dan oglase, i to sto se trazi je uglavnom kafana, frizeraj i neki muski poslovi.. Brdo njih bi cuvalo decu, peglalo stvari i spremalo stanove.. ali sada, nije lako biti ni cistacica, nema posla.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
E. Zajebi te portale...

Bitno je da se umrežiš sa što više ljudi i da provlačiš non-stop kroz spiku svoje kvalitete i da trebaš posao, ali ono suptilnije. Veća je verovatnoća da ćeš tako naleteti na nekoga ko zna nekoga kod koga u firmi se traži radnik, nego ovako preko portala...

A ta propaganda od usta do usta, tj. preporuka je najbolja kvalifikacija koju možeš dobiti..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!