- 19 Dec 2010, 08:58
Šta vam prolazi kroz glavu, o čemu razmišljate kad ispred sebe imate, čujete, vidite nekog ko završi fakultet sa prosekom 10.0?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Marsmy point was each to their own. nemam nikakav problem s tim bezopasnim ekstremima, rece osoba koja je ponistavala osmice.
Ova nije imala loše tits, ali mi je uglavu bila...tako. Challenged.
A on je neodoljivo podsećao na Vuka Jeremića.
Originally posted by taurusovo je živa istina, s tim što su ljudi različiti, pa na svakog od njih taj uspeh deluje drugačije. neki ostanu isti kakvi su bili pre tih silnih desetki, neki se uobraze pa iza njih na nebu ostaje trag njihovoga nosa, a neki skrajnu i opterete se tim desetkama, kao da ništa drugo u životu nije važno osim ocena.
Ona kaze da je stvar u organizaciji i disciplini,nista drugo.
Originally posted by IriS
Originally posted by taurusovo je živa istina, s tim što su ljudi različiti, pa na svakog od njih taj uspeh deluje drugačije. neki ostanu isti kakvi su bili pre tih silnih desetki, neki se uobraze pa iza njih na nebu ostaje trag njihovoga nosa, a neki skrajnu i opterete se tim desetkama, kao da ništa drugo u životu nije važno osim ocena.
Ona kaze da je stvar u organizaciji i disciplini,nista drugo.
ali jedno je sigurno, bez dobre organizacije i rada niko ne može imati tako dobar prosek.
Originally posted by taurus
Znam devojku koja je zavrsila medicinu sa desetkom.Ona kaze da je stvar u organizaciji i disciplini,nista drugo.Ima i dechka i drushtvo,ide na ples i bavi se humanitarnim radom.Mada ja mislim da ima fotografsko pamcenje i besprekornu koncentraciju+organizacija i disciplina.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!