Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Otvorila sam ovu temu sa idejom da napravimo jednu bazu, listing zanimanja kojma se bavimo, kako bi, eto napravili neku blizu sliku
(recimo statistiku) o tome u kojim strukturama drustva sve obitavamo,
i gde najvise...

Evo pocecu prva

Ja sam lezbejka, filmska i tv montazerka, programerka...
Korisnikov avatar
By Azdaja
zdravo cestice, dobrodosla ( :lol: ) i ja sam lezbejka, profi sportista i privatnik... ( ima jos mnogo toga, a ne bi da se hvalim bzvze :lol: )
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam str8, slikar i nezaposlen, lol.

..

LM, svasta tu ima od 'struktura' - radio ja tijekom godina ko novinar, prevodilac, crtac, ilustrator, dizajner, pa i montazer, cak i profesor poslednjih par dina od kad sam zavrsio fax - al trenutno sam u... porodicnom biznisu, recimo. Hvala bogu te imam mogucnosti za tako nesto. Ono, valja preziveti & finansirati izlozbu ,)

Sus, valjda ocu kazem - moja profesija ne nudi mnogo opcija za full time posO - il ces budes profesor (sto je trenutno prakticno onemoguceno) il ces budes kustos (za sta treba neverojatna veza) il ce radovi da ti dostignu cenu od par hiljada evra (na cemu radim ,)

Al ulete tu poneki poslici raznorazni sastranicni.

..

Sta zanm...izgleda da bezim svrstavanju u bilo kakve grupe ,)
Korisnikov avatar
By Blady
^Ne znam sto sam se iznenadila za ovo str8

Pokloni se i pocni...
Kvir :) , student prava, i radim pored toga jos raznorazne poslove...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Black Lady

Zato sto se svako iznenadi za to na ovom forumu. Sto je razumljivo, jel.

Al ume da smori, bilo tu i shokova i 'kako to' i 'sta ces ovde' i blahova raznih ,)

..

Inace, i ja sam ....2003. jbt, (xa, davno, covece) imao razna tu neka pitanja, kapiram da sam i ja smarao ljude ko sto vas sad smaraju drugi strejteri koji nalete odje.

Al meni ovo najbolji forum na SrBskom, ako nista drugo - zbog kul ljudi koje upoznah... i zbog 'religije & filozofije' .. volim i 'DiP' ovde, al nisam manijak majkemi ,)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
hmmmm.. ja mu dodjem nesto kao fem butch peder,student engleskog a trenutno zaposlen kao bibliotekar:lizalica:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
:) ovo je krenulo super, a prepala sam se da nece...

Nije lose da imamo bazu, pa kad nekome treba poslic, ili neko nudi posao... da lako
mozemo to da uradimo...

Kad smo vec LOBI, daj da budemo LOBI

:)
:zvezda:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by svejedno
Al meni ovo najbolji forum na SrBskom, ako nista drugo - zbog kul ljudi koje upoznah...
Pa što misliš da ja dolazim ovde
prijatna atmosfera, kul muzika :chilling:
Korisnikov avatar
By Marvin
Diplomirani pravnik, intenzivno nezaposlen :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Blady

Al ume da smori, bilo tu i shokova i 'kako to' i 'sta ces ovde' i blahova raznih ,)

..

Inace, i ja sam ....2003. jbt, (xa, davno, covece) imao razna tu neka pitanja, kapiram da sam i ja smarao ljude ko sto vas sad smaraju drugi strejteri koji nalete odje.

Al meni ovo najbolji forum na SrBskom, ako nista drugo - zbog kul ljudi koje upoznah... i zbog 'religije & filozofije' .. volim i 'DiP' ovde, al nisam manijak majkemi ,)
:lol: Nisam se sokirala, samo onako jutarnje iznenadila :)
Kada sam videla str8, odmah sam pogledala godinu registracije.. ne toliko sto si str8, vec sto si opstao na ovom forumu od davne 2003... mislim da je vise zbog toga :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Evo, onda cu i ja:

Ja sam studentkinja komparativne knjizevnosti i srpskog jezika, nisam zaposlena, ali radila bih sta god, ...od prosvete do pogrebne opreme.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e boli me kurac, ja sam panseksualni kvir! diplomirani profesor engleskog jezika i knjizevnosti. zaposlena kao nastavnik.
Korisnikov avatar
By Brokeback
I ja sam za LOBI :) kad oni nas mogu da "muce" zasto mi ne bi smo i njih? A medju nama je toliko pametnih i talentovanih ljudi!!
By dukkehjem

Ja sam str8, slikar i nezaposlen, lol.

..

LM, svasta tu ima od 'struktura' - radio ja tijekom godina ko novinar, prevodilac, crtac, ilustrator, dizajner, pa i montazer, cak i profesor poslednjih par dina od kad sam zavrsio fax - al trenutno sam u... porodicnom biznisu, recimo. Hvala bogu te imam mogucnosti za tako nesto. Ono, valja preziveti & finansirati izlozbu ,)

Sus, valjda ocu kazem - moja profesija ne nudi mnogo opcija za posO - il ces budes profesor (sto je trenutno prakticno onemoguceno) il ces budes kustos (za sta treba neverojatna veza) il ce radovi da ti dostignu cenu od par hiljada evra (na cemu radim ,)

Al ulete tu poneki poslici raznorazni sastranicni.

..

Sta zanm...izgleda da bezim svrstavanju u bilo kakve grupe ,)
ti si strejt :wow: i :shok:
----
ot: djace sam :beba:
a planiram da upisem filoloski, i to norveski na skandinavistici.
usput sam nedavno poceo i aikido da treniram i to me isto odusevljava, tako da se mozda u buducnosti budem bavio i sportom...
nekako mislim da ne treba ogranicavati sebe i planiram da dobrih par godina radim sta stignem putujuci po belome svetu :smeh:
al od tih mojih planova videcemo sta li ce biti...
By dukkehjem

..

ja bejah sokiran ali samo u najpozitivnijem smislu, to "sta ces ovde" i slicno su fasisticka pitanja po meni
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Peder, student Ekonomije, inostrani lobi ( :smeh: ) koji vam uvozi u zemlju sve te boleštine.. :D

A bavio/bavim se svim i svačim. Od deljenja novina, kejteringa, čuvanje pedijatrije i gerijatrije, logistika (to femsi zovem utovaranje i istovaranje kamiona), prevoda, takođe i freelance nudim sve svoje intelektualne sposobnosti ( ja to imam :shok: ) preko interneta gde se može zaraditi koja parica... Sve u svemu, studentski poslovi, ništa ozbiljno i trajno.

A ideja o našem povezivanju mi deluje izuzetno dobra... Kao što me je oduševilo što u Austriji postoji udruženje pedersko-lezbejskih preduzetnika i privrednika. :)
Da se dogovrimo koja je naša volja te da radimo na tome da preusmerimo malo vodu na našu vodenicu. :)
By loreenche
pedercina, buduci student menadzmenta u hotelijerstvu ( :yay: ), trenutno zaposlen kao trgovac u megamarketu (ne super, ne giga, ne hiper molicu... MEGA)

:lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam gej (bisex u pokusaju) i sveze diplomirani inzenjer elektrotehnike (tacnije racunarstva i informatike). Nezaposlen, upravo konkurisao za master (na koji cu se i upisati).
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Homoseksualac! :awesome:
Student sam Beogradske Poslovne skole. Studiram Menadzment...

Trenutno sam nezaposlen. Dosadasnji poslovi uglavnom su bili vezani za internet marketing sa drugaricom. Dakle, nista trajno i ozbiljno...
:snob:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Kvir dama, student menadzmenta u ugostiteljstvu/hotelijerstvu i poslovnih studija(ovo mnoooogo bolje zvuci na engleskom), samoproklamovana gastarbajterka, jer mi se svidja kako zvuci.

Ne radim(ako ne racunam praksu), svakodnevna predavanja od po 8 sati mi ne dozvoljavaju.
Korisnikov avatar
By Blady
Hocu onda i ja da budem kvir... njah....
"samoproklamovana gastrabajterka" :lol:
ako si ti lepo sebe objavila tako...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da bi bila gastarbajterka, moras da radis u Svici/Nemackoj/Austriji/nekojdrugojcentralnoevropskojzemljipoziboru. Ja ne radim, stoga sam fejk. :kosa:
Korisnikov avatar
By simarrgL*

al trenutno sam u... porodicnom biznisu, recimo.
gospodine Topalovicu? :lol:

[lame humor off]

Originally posted by dukkehjem

a planiram da upisem filoloski, i to norveski na skandinavistici.
zasto sam se ja sve vreme tripovala da ces ti na srpski :nerd:
Originally posted by KorvinOdAmbera

Kao što me je oduševilo što u Austriji postoji udruženje pedersko-lezbejskih preduzetnika i privrednika. :)
ne svidja mi se ovo :ozbiljan:

on:
zdravo, ja sam nista (i svasta) i nemam pojma sta ocu da radim za leba. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By blenta
panseksualan :cigareta:

medicina, i ekonomija po drugi put ali drugi smer

izgleda da sam neplanirano krenuo da pravim economics kombo posto cu ovde gde sam sad uzeti dva smera

uspevao sam u pocetku da se finansiram kojekakvim prevodima i umnim radom srecom
jer mi je onda to dozvoljavalo vise slobodnog vremena za neke stvari meni bitne
koje umeju biti korisne glede potonjeg zaposlenja

posao nemam, al da sam dobio sve pare od stipendija na ruke umesto sanse da putujem i ucim kojekude
dosad sam mogao par povelikih stanova imati

te mi je valjda to posao- strebanje

umem jako dobro i da radim u radionici sa drvetom i metalom
ali to radim kad se jako lose osecam, i u periodima kad ne volim sebe
ne bih mogao to raditi po narudzbini za pare
By dukkehjem
@simce, mozda jer sam ranije hteo da upisem opstu knjizevnost, pa se presaltala na srpski i knjzievnost, pa an samo srpski :lol: ...

ja sam nordmann :onajsmajlistoseudarapogrudima:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!