Smaracica iznad (Coka) i ja takodje krecemo od ove godine na Sociologiju

... tako da definitivno nikada ne bi bio outcast jer nas definitivno ima svuda.
Mene zanima zasto bi ti uopste davao svima do znanja da si gay?
Za mene npr. znaju svi prijatelji (blizi i dalji, kao i mnogi poznanici preko tih prijatelja) i porodica, od kojih imam ogromno razumevanje, ali zaista nemam, a nikada i nisam imao zelju da apsolutno svima dam do znanja.
Ko treba da zna, zna... ostatak i ne bi trebalo to da zanima.
Uostalom, nikada nikome ne pricam nista o sebi ukoliko nisam pitan, prvo i osnovno.
A onda, zavisi od moje licne procene i osecaja, i uopste bitnosti te osobe za mene i moj zivot, da li ja zelim tu vrstu intime (jer to svakako jeste deo intime) da podelim sa njom.
Ne vidim zasto bi neko s kim sam na "Cao-Cao" uopste imao pravo da mi postavi tako intimno pitanje, a jos manje vidim razlog zasto bih takvoj osobi bilo sta dogovorio.
Ja nikada necu reci Ne, ali svakako biram kome cu reci Da.
Tako da ne vidim zaista mesta tvojoj panici, odnosno drami ili bilo cemu.
Nazalost, kao sto su mnogi pomenuli, uvek ima shljama, bilo za to sto smo gay ili za mnoge druge stvari, ali bezobraznih/pokvarenih ljudi ce uvek biti, neovisno o tebi... i ti ne trebas to da uzimas kao jedinicu mere bilo cega.
Sto se tice Facebook-a... apsolutno sam protivnik tog sranja, i Myspace-a pre toga, od prvog dana.
Ne volim nekonkretne sajtove... dakle sajtove gde blejis ko budala a zapravo niti bilo sta trazis, niti bilo sta radis... a i da pokusavas nesto od toga, na takvom sajtu je to zapravo nemoguce.
Odobravam samo Dating/Fucking/Erotic sajtove! Samo konkretno!
Mada su i ti poceli da me smaraju, ali je to druga tema...
Dakle, opet ista prica o intimi... zasto bi svaka budala/nebudala (dakle osoba) morala da procita tvoje sex. opredeljenje na profilu?
Zasto je to uopste bitno na tako retardiranom sajtu koji nije za sex i druge slicne kombinacije?
...
A sada da se bacim na odbranu samih studija Sociologije!
Dakle, uz svo postovanje za Biologiju (koju ja oduvek mrzim... nikada mi nije bila bliska!), rekao bih da je Sociologija vise integrisana u potrebe drustva, a vala i privrede.
Sa Sociologijom se moze upisati master iz Marketinga... toliko o vezanosti iste iskljucivo za obrazovanje...