Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Sledece nedelje imam testiranje za posao u Neltu koji je matematicko logicke prirode.Treba da ponesm digitron:),pa me zanima kakva su to pitanja kada ce mi trebati digitron,ne mogu da verujem kakva glupost. Znam otprilike kako izgledaju logicka pitanja ali mi nije jasno sta ce mi digitron:)
da li je neko imao slicna testiranja ?
Kakva pitanja postavljaju na razgovoru za posao,cisto da znam sta me ocekuje,ako imate neki savet itd?
Korisnikov avatar
By jukie
Možda hoće da vide koliko brzo možeš da ukucaš sve podatke u digitron i da dobiješ tačan odgovor, a da se ne zbuniš
jako korisna veština (ko je ima) - mere tvoje znanje korišćenja matematičkih pravila
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Originally posted by jukie
Možda hoće da vide koliko brzo možeš da ukucaš sve podatke u digitron i da dobiješ tačan odgovor, a da se ne zbuniš
jako korisna veština (ko je ima) - mere tvoje znanje korišćenja matematičkih pravila
Ma daj,zezas:)
Korisnikov avatar
By mirth
To je u Neltu prvi od nekoliko krugova, koliko znam oni ih imaju mnogo vise nego sto je uobicajeno. Mislim da pored tog daju i test opste kulture. Elem, pozovu jako puno ljudi na taj test, i ideja je valjda da vide koliko ti mozak brzo radi i koliko si "sirok".
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by banne_nsad
Ma daj,zezas:)
Iznenadio bi se koliko ljudi ne zna da koristi digitron. Prioritet operacija, nego ukucava brojeve i znake onako redom kako cita...

Elem, sta ce imdigitron tamo...Nemam pojma, stvarno van pameti. Naročito što danas pod digitronom možeš da provučeš SVAŠTA što bi moglo da ti koristi na testu.
Korisnikov avatar
By banne_nsad
E,samo da vas obavestim,puko sam na testu kao i ostalih 90% koji su polagali samnom testove.Bilo nas je oko 150,strasno,sad vidim koliko nam je drzava otisla u kurac,kad 150 ljudi koji su visokoskolsko obrazovani( i to sa kadrom koji je jos kao i potreban),ne mogu da nadju posao.Inace testovi su skroz matematicki i treba da znas dobro matematiku da bi mogao da uradis na brzinu sve te zadatke.S obzirom da se bavim vrstom medicine,tesko da sam mogao da polozim te testove. Na testu imate procente,statistiku,tabele,grafikone i brdo brojeva i kombinacija.
Korisnikov avatar
By mrle
To je i mene snaslo prilikom polaganja jednog konkursa. Polagalo se, izmedju ostalog, nekakvo rezonovanje. Na stolu nas cekao digitroncic sa osnovnim matematickim operacijama. Naravno, nisam polozio. Kad sam se vratio kuci, shvatio sam nesto jako bitno : da dva broja ne znam rucno da podelim.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako mogu da budem od utehe podsecanjem da su konkursi najverovatnije bili namesteni.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by banne_nsad
E,samo da vas obavestim,puko sam na testu kao i ostalih 90% koji su polagali samnom testove.Bilo nas je oko 150,strasno,sad vidim koliko nam je drzava otisla u kurac,kad 150 ljudi koji su visokoskolsko obrazovani( i to sa kadrom koji je jos kao i potreban),ne mogu da nadju posao.Inace testovi su skroz matematicki i treba da znas dobro matematiku da bi mogao da uradis na brzinu sve te zadatke.S obzirom da se bavim vrstom medicine,tesko da sam mogao da polozim te testove. Na testu imate procente,statistiku,tabele,grafikone i brdo brojeva i kombinacija.
Skoro se neka drugarica zaposlila u Neltu, boga pitaj kako je to promuvala, posto nesto ne cuh da je bila ni na kakvom testu, a znam da oni imaju 5 - 6 krugova sto testova sto intervjua.

A inace, takve testove koriste uglavnom vece kompanije i stvarno nisu mnogo teski, ja sam 2 puta prosao takav test (a prilicno sam tanak sa matematikom) bez digitrona, fora je vise u logici nego matematici, plus sto ne traze oni matematicke genije vec treba samo da zadovoljis odredjeni minimum propisan za poziciju na koju konkurises, vise je fora da se vidi kako razmisljas.

U svakom slucaju, vise srece sledeci put i samo opusteno i bez treme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!