Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Jel zna neko gde mogu da nabavim pitanja I ODGOVORE za prijemni ispit za pravni fax?

Ja sam trazila po google-u, ali se tu bas i ne snalazim najbolje...

Pa ako neko znaaa..... :molise:

[mod: promenjen naslov]
Korisnikov avatar
By geeky_dork
te testove mozes da kupis na faksu ,izlaze svake godine,bar je tako u beogradu na pravnom.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma znam .... Nego ne znam dal imaju i odgovori...
Ja sam skoro zvala fax i rekose mi da jos nije izaslo....pa kako oni misle da ja polozim taj ispit...kad da naucim sve to :ubise:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
kupi od prosle godine,ionako vrte ista pitanja,a to nije kao za srednju skolu,iz tog testa ne mora da ti padne nijedno pitanje.a i odgovori su u testu,to je knjiga od oko 300 strana koliko se ja secanjam,ja sam prijemni polagala 2004.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Cek,, cek...pa sto da kupujem to ako ta pitanja mozda nece biti/....pa sta oni hoce da ja padnem...mamu im...ajooooooooooooooooooooooj....ne gine mi motika :cut:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
srpski moze lepo da se spremi iz tih testova,al' iz istorije moze da ti padne bukvalno bilo sta,spremi lepo srpski ito je to. u suprotnom :kopa: :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Plakacu, majke mi sad cu da placem :rida:

Ja imam neke testove i navodno su tu sva pitanja koja ce biti na ispitu, e sad je problem sto ja nemam vise od pola odgovora...mislim, nacicu ja to u toku nedelje (ako se nakanim, a znam da necu)...nego sma mislila sto da se mucim ako mogu sa neta da skinem sva ta pitanja i odgovre na jednom mestu..... :alikako:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
pa probaj,mozda su testovi na pravnom u n.sadu (ti u n.sadu upisujes?) takvi,znam da je kod nas bilo drugacije.a mozda se i sistem promenio,proslo je 4 godine od mog prijemnog.a i na pravnom primaju svakog ko se prijavi,tako da nemoj da brines:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Da, u NS pokusavam da upisem....
Najiskrenije se nadam da cu uspeti :molise:

TREBAJU mi ti testovi sto pre!!!!!!!!!!!!!!!!!:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Samo ti podjebavaj...mislis da mi nije dovoljno tesko.... :rida:

Ma setila sam se ja odavno, nego sam se tek sad nakanila...:kafa:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A ti si upisala pravo jel?
Jel tesko, ima puno da se streba, puno knjiga, obimno gradivo....???
JA SE BOJIM:uplasen:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
e,kad sam ja upisala prava,moze verovatno bilo ko.ja sam iz srednje nosila 29 bodova,a upala sam na budzet. doduse,ja sam dobro spremila prijemni :smug:
a prava su srednje tezak fakultet za studiranje,ima par ispita koji su za'ebani,ali je inace ok.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
E hvala q da mi ne punis glavu ko ostali, kako je tesko, kako su knjige po 39703295 strana, kako cu puci sa zivcim, kako se uci po 8 sati dnevno (da i to su mi rekli).... agrrrrr :mad:

Sad se lakse osecam....
Spremicu ja taj prijemni i ima da im uteram svima kad ga upisem!!!!!!!!!!!!!!! :D
Korisnikov avatar
By geeky_dork
ma ne bre,knjige u proseku imaju 300-400 strana,nije to tako strasno kao sto zvuci.a ja ucim samo pred rok,ne ucim puno preko godine i ne ide mi lose.a ti lepo spremi prijemi,i svima im 'ebi kevu:dance:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:hail2:

Eto, familijo kad puknem sa zivcima zahvalite se geeky_dork :sweet:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
I daaaaaaa...... Ova potraznja za pitanjima i O D G O V O R I M A jos uvek traje...
Korisnikov avatar
By geeky_dork
ne delujes mi ti kao neko ko moze da pukne sa zivcima zbog skole :maji:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Al zbog mnogih drugih stvari mogu... :down:

Skola mi je zadnja rupa na svirali...ali ovaj fax bas zelim da upisem... :molise:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ay, davno bese, secam se ja... mi nismo ni imali fucking zbirke sa pitanjima, nego lepo uzmes svoje knjige i sveske iz srednje skole i udri... Moze da bude sve sto se u njima nalazi. Zato je kod nas uvek bilo malo ljudi koji bas rasture prijemni (ja se secam da sam pokupila tek 3/4 poena na prijemnom, ali sam upala na budzet)...
Da se vratim temi: uzmi zbirku od prosle godine, ako nova nije izasla. Mislim da je mala verovatnoca da ce neko smisliti jos 500 novih pitanja za novu zbirku, a ti ne gubis vreme.
I zajebi price drugih... svako ima neko svoje iskustvo i svako ce se napraviti prepametan da to svoje iskustvo smatra za najtacnije (mada, od svih pravnika u NSu sam cula da je sadasnji ministar obrazovanja totalni kreten) ali to uopste ne mora biti slucaj i sa tobom. Nas pravni spada u lakse fakultete , ali ga ne treba potcenjivati. Pf, ja ne znam ni medicinare koji uce osam sati dnevno, bez pauza i odmora.
Korisnikov avatar
By hefestion
i ja se ne secam najbolje, jer je puno vremena proslo, ali uzmes knjige iz srednje i ucis. mislim i da na skriptarnici faulteta mozes nesto naci, skoro su na pravnom bili ''dani otvorenih vrata'' za maturante koji zele da dobiju sve informacije o studiranju na pravnom fakultetu....
Korisnikov avatar
By Marvin
Eto... da si upisivala prošle ili pre 2 godine pomogao bih ti ja.
Čuvao kandidate :D

I pomogao sam nekima xy nepozantima, pa bih i tebi... ali eto...

(u principu, da kupiš odgovore nemaš nigde... po pravilu bi trebala da naučiš 4 godine istorije i srpskog iz srednje... meni je bilo stalo da upadnem na budžet i tako sam to i odradio... i ni malo mi nije žao, za ta 2,3 meseca rada sam sebi uštedeo bar 300 hiljada do sada)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Unajmish neku sorku da ti popuni zbirku pitanja (placash isto koliko i privatne chasove.) Kasnije mozesh iste odgovore preprodati i vratiti se na pozitivnu 0.
Korisnikov avatar
By Minie
na faksu se kupuju pitanja...Sama sam resavala. Radila sam sa proslogodisnjim pitanjima,jedva su se razlikovala od novih. na prijemnom otprilike budu po 5 pitanja kojih nema u zbirci(vise su promenjena nego sto ih nema)...
Korisnikov avatar
By Marvin
I kad ti je prijemni?

Ima neko pitanje koje ne znaš da ti čika Marvin pomogne? :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
1 ili 2 jula....
Jel imas neki savet kako da zapamtim godine? :molise:
Korisnikov avatar
By Marvin
Hm... I ne baš. Pošto ih ja pamtim sabirajući.
Znači imaš polaznu koju znaš sigurno ili je prosto logična, pa + pa +

:D

Sumnjam da pomaže :mazi:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Auuuu....a ja ni polaznu ne mogu da zapamtim... :nope:

Ja sma kontala da ih sve PO REDU prepisem na papir... i onda se nakljukam tabeltama za koncetnraciju i nabubam ih vece pre prijemnog :doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!