Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by dungollJa sam prije dvije godine učio japanski i odustao nakon drugog semestra. Jezik je jako jako zanimljiv ali full težak. Ali još uvijek imam veliku želju da ga nastavim učiti jednog dana kada ću mu moći posvetiti puno više vremena.
jako bih voleo da govorim japanski![]()
![]()
Originally posted by arwen_evenstardraga upisujem kurs spanskog ne fakultetOriginally posted by greek_lover
upisujem spanski ....![]()
![]()
ej, pa ti si od mladjih![]()
Originally posted by mmikiEto mi kad ne čitam pitanje... ovu reč "govoriti" sam razumeo kao "razumevati"
Aktivno ucestvovanje u razgovoru i pasivno, razumes ali se tesko upustas u razgovor.
Originally posted by Pakipa i jedno i drugo, moja baba je govorila uglavnom rumunski, a i imam neku tunjavu familiju u transilvaniji... ucili su me rumunskom, ali sam sa decom na dunavu pricao vlaski, posto seljacka deca govore vlaski.Originally posted by dungollBaš rumunski ili vlaški ?
rumunski...![]()
Baka je imala ideju da me uči vlaškom, ali se moje znanje istog zadržalo na tom, već pomenutom, rudimentarnom nivou...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!