Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
... a uchio sam cca 2 sata...
Zaista se nekad zapanjim koliko neodgovoran mogu da budem.

Najgore od svega, vec par dana me prati osecaj da bi TREBALA da me grize savest zbog toga, ali nekako joj uopshte ne uspeva. :lol:

Kakvi ste vi po tom pitanju (raspolozhenje pred ispit) ?
By Swanheart
zavisi, ako ucim onda se tripujem da cu da padnem jer znam da mogu da se zeznem oko sitnice, ako ne ucim, onda mi je opustencija, misssim sta imam da izgubim ako ne ucim :nokti: ...
na srecu, za ovo vreme studiranja sam pre neki dan pala prvi put ispit :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam prilicno opusten dok ne stignem na fax - onda obicno pocnem da se majmunisem, kako bih se manje tripovao.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Nije bilo kinte da se plati, a Swan? :lol: :mazi:

Elem, ja kad ucim onda se isto tripujem kako ne znam dovoljno a kada ne ucim onda se zivciram jer sam kreten i nisam ucio a mogao sam...

Tako da kako god okrenes (dupe ti pozadi) ja se nerviram oko ispita.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
obicno dan dva pred ispit posizim. ili budem u nirvana fazi ali pritom izbegavam pipanje materijala koji treba da ucim i misljenje o istom umisljajuci kako ja sve to znam i kako ce sve biti dobro. ili histericno rpegledam gomilu toga i budem strasno nervozan.

ovo vazi za uzmene.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pred ispit sam jako nervozan. I kad naučim i kad ne naučim. Jedino sam jednom otišao totalno opušten na ispit jer sam bio 200% nespreman i znao sam da nema šanse da prođem i da sam otišao samo da uzmem pitanja. Na kraju se ispostavilo da iz srodnog predmeta odlično znam dva od tri postavljena pitanja i ja dobijem devet! Šta radi opuštenost ...
By Swanheart
Originally posted by Zonche
Nije bilo kinte da se plati, a Swan? :lol: :mazi:

Elem, ja kad ucim onda se isto tripujem kako ne znam dovoljno a kada ne ucim onda se zivciram jer sam kreten i nisam ucio a mogao sam...

Tako da kako god okrenes (dupe ti pozadi) ja se nerviram oko ispita.

:lol:

dobila 3 pitanja, od kojih je jedno bilo
"mala i srednja preduzeca u Kini"
sta reci o tome ako nisi pipnuo knjigu :lol: tu mi ni filozofiranje ne pomaze
Korisnikov avatar
By Rei
Šta radi opuštenost ...
Ma chuda :)

Ja sam obichno nestrpljiv kad dobro nauchim. Jedva chekam da to znanje pokazhem. Tako oduvek bilo. I u osnovnoj i srednjoj, samo shto je sad malo zajebatije pa se redje deshava :D

Nisu mi jasni panichari. Za to su garant krivi roditelji i njihov pogreshan odnos prema uchenju (vrlo dobro nije dobro jer je moglo biti odlichno) koji usade deci. :tuc:
Korisnikov avatar
By jukie
Nisam bio u toj situaciji... uvek sam vrlo prilježno još od prethodnog roka kretao da spremam sve ispite istovremeno (naizmenično) pa koji spremim do termina za ispit... naravno dok traje semestar bilo je nemoguće uraditi bogzna šta jer imaju da se pišu odbrane vežbi itd.... ako ne spremim onda ne izađem.

Jednom su mi se tako svi ostali studenti čudili što nisam izašao na jedan navodno najlakši mogući ispit koji je bio npr. 10. ili 12. juna, i na njihovo pitanje "A što nisi?" sam odgovarao "Pa ne znam odgovore na pitanja" na šta bismo oboje nastavili belo da blenemo jedno u drugo (ali sam u tom junskom roku položio 2 ili 3 teža ispita).
Naravno u septembarskom roku sam bio jedini koji je u poslednjih par godina pao taj ispit i pored pripremanja preko celog raspusta, čak mi je asistentkinja već upisala ime predmeta u indeks... Recimo juče i prekjuče pre toga sve sam znao po malo, "onako" (nisam ni pucao na više od 6 jer sam imao 6.00 na kolokvijumima) ali to jutro kao da mi je bila neka magla u glavi; nisam uopšte mogao da se koncentrišem, kao da uopšte nisam imao tu "mrežu mapa uma" u glavi. Profesor je umro do januarskog roka, pa sam sledeći put polagao kod njegovog kolege...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa desavalo se, ali ne bas pred sam ispit (lazem, desilo se jednom da sam banula na predavanje, potpuno zaboravivsi da je najavljen test iz gradiva sa prethodnih predavanja. Na srecu, te testove niko ni ne gleda niti proverava i nisu bitni za ispit, ali eto, mi smo kao bolonja, a profesorki su verovatno posluzili u casima dosade za razonodu).
Obicno ne odem na ispit ako znam da sam brljala, ali je bilo slucajeva da sam ispit spremala za jedan vikend - i polozila, ali to je retkost...
Korisnikov avatar
By unic0rn
za prvih par sam se cimao...
onda sam vec krenuo takticki da padam ispite samo da bih video pitanja/testove, izlazim samo da bih provalio kako je najbolje organizavati se na ispitu, a par puta i sa forom - da pokusam pa sta bude.

Posle ti prvih par izlazim mrtav ladan jer ako ga ne polozim tad, polozicu ga sledeci put a vremenom shvatis da su vecina tih profesora i asistenata shalabajzerija te (straho)postovanje se umnogome izgubi.
Korisnikov avatar
By blenta
ovo je velika istina

zato se u svakom roku izlazi na sve :D
Korisnikov avatar
By Calypso
Jao boze, pa ja sutra zaista imam ispit...
Posto je ovaj prof lud, na ispit idem mrtva ladna. Kriterijum je da li je ili nije skoro nesto jebao. Posto je sav zapusten sumnjam u to tako da verovatno padam. Mozda se izvucem na znanje, xi xi...

Inace, kad mi je bitan ispit, recimo za uslov onda se zatvorim u kucu i strebam sto nekad i nije dobro.
Letos sam izvalila novu foru za spremanje ispita. Sa drugaricom spremala ispit od 10h-17h svaki dan na Kalisu ili kod mene. Pizza, grickalice i piiivvvooooo. I sex, al ne sa drugaricom :-(
Bile smo pijane danima a ja sam polozila tri ispita u jednom roku, ahahhahahahahahhahahahhahahahahahah
Ex taj sex cini cuda :dance:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam uvek tremaros. I ne izlazim ako ne spremim dobro. A to za moj fakultet znaci spremanje malo duze vremena... Mada sam prosli put usmeni iz jednog ispita spremala samo nekoliko dana. Ali bitan mi je bio pismeni koji je tezi, a i vazio je za sledeci rok. Tako da sam izasla malo opustenija nego inace i na kraju polozila i jos popravila ocenu sa pismenog :doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!