Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Nije normalno
Nama su uvek govorili kada da dodjemo po rezultate
I naravno uvek smo imali usmeni oko nedelju dana posle pismenog, tako da bi nam najčešće rekli da dođemo tada, pa ko je položio ostaje da polaže usmeni, a ko nije, ide kući pevajući
Ali najverovatnije je da rezultati jesu izašli ali da ti to ne znaš jer nisi gledao u pravu oglasnu tablu
Ili su ti profesori otišli na godišnji odmor
Korisnikov avatar
By Zoe
.......ili na bolovanje.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
na mom faksu su profesori dužni da u toku termina ispita objave i kada će biti rezultati. s tim što to mora biti u narednih nedelju dana. i ovo svi poštuju osim par izuzetaka kod kojih se nekad čeka i po dva-tri meseca. :drama:
Korisnikov avatar
By Marvin
Minut. Možda dva (ako im je sklizula pažnja pa ne mogu da pokopčaju šta sam pričao).
U mene su svi do jednog usmeni :yes:
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja jednom cekao i 2 mjeseca. doduse kolokvij bijase u pitanju.

u prosjeku 1-2 tjedna
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene najvise sedam dana. Mada je to razmak izmedju pismenog i usmenog tako da bi mi odgovaralo da malo i produze... ali nije se desavalo. Sem toga uvek kazu kad ce biti rezultati. Mozda je trebalo da pitas, ja pitam ako se desi da zaborave nesto da kazu.
Korisnikov avatar
By Rei
meni nedelju dana.
al' sestra koja ide u istu shkolu je jednom chekala preko mesec dana, chak je i proshao rok za nove prijave za sledeci ispitni rok. I bilo bi to ok da je ispit polagalo 150 ljudi kao shto zna da se desi pa da treba vremena da se sve pregleda, medjutim tada je taj ispit polagalo ukupno sedmoro...
Korisnikov avatar
By shishmish
jaoooooo...

bio je junski ispitni rok,
a ja trebala da izadjem na ispit za uslov...
ladno zakasnim i profesor me jedva pusti
(posle pola sata, sto je za inzenjersko crtanje dosta vremena)...

kako su rezultati trenali da budu saopsteni za 10-ak dana od ispita, uverena da sam super uradila
i sigurno polozila ostavim drugarici
(koja cak i nije sa mog faxa) index i odem na more.

avaj, ona mi javlja da me nema na spisku...
a profesori na odmoru kad sam se vratila...
do septembarskog roka sam cekala (kraj septembra)
da bih pogledala rad...
kako sam usla u kabinet asistentkinja (jako slatka)
me doceka sa pitanje "a ti si bese M....a,
sad sam htela da istaknem obavestenje da si polozila
u junskom roku i da te zavedu za sep."

znaci negde oko 3 meseca... ali je vredelo!
Korisnikov avatar
By Escobar
ja neke rezultate JOS nisam dobio :transprst:
Korisnikov avatar
By shishmish
@kolega... verujem da ces uskoro dobiti ocekivane rezultate :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Escobar
nadam se. ona dolazi sledeceg vikenda :nokti:
Korisnikov avatar
By shishmish
:nokti:

sutra je zurka...

joj!!!!
prosla ponoc???
Korisnikov avatar
By bakalar
OFF: LnQ ?

Nadam se da cu doci ako nadjem ekipu iz NSa volju da me povede:molise:

ON: Sada sam zvao referetkinju koja je ono nesto promumlala u fazonu da je dekan nesto u frci pa ne stize da pogleda to (a sta je sa asistentima ?!)
Valjda ce skoro :misici:

U svakom slucaju, vidim da ovo usopte nije cudno na mom faxu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Josh nekih 50-tak godina +-49...Valjda se Morgan nece reinkarnirati u amebu:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Draco
18. decembra cu dati jedan ispit preko seminarskog a rezultat+upisivanje ce biti ne u ovom sad januaru nego one taaamo godine u januaru:molise:.

..objasnjenje - predmet je iz naredne tj. IV godine i mogu da ga slusam i dam, ali ne mogu da ga upisem sve dok zvanicno ne upisem IV godinu i onda ga u prvom roku <januar> prijavim..
Korisnikov avatar
By ns.happy
kod nas test nije bitan, samo stepenik ka usmenom. rezultati su najkasnije sutradan. to me podseti da vec duuuugo nisam nist polagao...:zongler:
Korisnikov avatar
By jukie
Primetio sam da postoji ta neka nevoljnost pregledača testova/pismenih/kontrolnih zadataka da uopšte sednu i da ih pregledaju, i to mi nije uopšte jasno.
Meni je baš zabavno da pregledam kontrolne (ako sam sam smišljao pitanja) i ako znaš šta hoćeš da bude tačan odgovor to onda ide jako brzo.
Jednom sam pregledao oko 150 malih testića od po 6 pitanja za prvi deo poslepodneva*, što je oko 900 pitanja. To je otprilike tri odeljenja đaka po deset pitanja.
Tako da mi one situacije da nastavnici nedelju dana pred tromesečje/kraj godine hukću jer za dva meseca nisu uspeli da nakupe po ocenu od svakog djaka uopšte nisu jasne. To je samo loša organizacija.
*kontrolne smo imali od 8 do 12.30, posle sam pregledao kontrolne, a kada je bilo gotovo išao sam na otvaranje Sajma knjiga koje je počinjalo u 17h. Tu treba uračunati i put od škole do kuće i opet nazad do grada/Sajma.
Korisnikov avatar
By ns.happy
na mom faksu vise niko ne pregleda testove tako ...hm... manuelno... vec sve odgovore skeniraju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!