Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
posle silnog jebavanja pravilnika, odlucih i ja da iskalim svoj bijes.
Lm, danas sam odgovarao usmeno zavrsni ispit, i dosao sam spremniji nego ikada.
Medjutim, profesor je imao los dan, pa je ispitivanje pocelo tako sto je jedna studentica dala nebulozan odgovor (da vidite profesora, znali bi sto se tako pogubila!) i zauzvrat je morala da podigne svoj index sa poda, gdje ga je ovaj idiot bacio.
kad sam dosao na red, vec sam se tresao.
Dobio sam pitanje "satisfakcija kao vid zadovoljenja potreba u turizmu" i ispricao apsolutno SVE sto je imalo o tome u knjizi.
prije nego sto mi je upisao ocjenu, kao da se prisjetio necega, pitao me:
"mozes li mi nabrojati specificnosti satisfakcije?"

toga u knjizi nema.
niti imam nesto slicno u biljeskama sa predavanja.

kad sam mu to rekao, izbacio me je iz amfiteatra, i rekao da se ne trudim cak ni na popravni da izlazim.

Znam da ovo nije jedini slucaj izivljavanja nad studentima.

i gdje onda da iskopam motiv da nastavim sa ucenjem?! Odakle da crpim snagu da i dalje ustajem rano i idem na fax?

:(
Korisnikov avatar
By Delete
Pisi zalbu dekanu i kad si vec naucio, trazi komisijski da polazes. I ako postoji ikakva fora, tuzi skota, pa mu se najebi mamice!

Jao, moji profesori imaju srecu da mi daju zasluzenu ocenu kad izadjem na ispit, jer da mi se nesto takvo desi, profi bi na vrat nakacila sve, od policije iskupstine do podzemlja i ko zna cega...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
:kakodane:

del, znas i sama da takve stvari bas i ne idu tako lako. uvijek se moze naci pitanje koje student ne zna.

fuck.
ovo me je totalno unazadilo...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Banano,odmori se mesec dana od svega,ne pipaj kljigu,pa posle polako opet sve procitaj.Tako sam i ja imao isti problem sa Socijalnom medicinom 6x :obesen: Osecao sam se kao govno kad mi uruci index a ja samo sto mu nisam i tiraz knjige izdeklamovao!!Hebem li mu mamu maminu...kad se samo setim :avalon:
Korisnikov avatar
By Dracova
Naravno da moze da se nadje pitanje koje ne znas, ali nista ne gubis ako pokusas. Kontam da ce se i taj profesor makar malo zapitati da li ce ti sledeci put tako nesto reci...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni nije jasan naslov teme. Nije u pitanju sistem. Nemoj me shvatati pogresno, i sistem je jednako nebulozan... ovde je nebulozan jedan ispitivac. Trazi komisiju, ako nista.
Mada, mogao si da probas sa lupetanjem...napr. moralna (?! :) ) satisfakcija, ekonomicnost, estetska satisfakcija, funkcionalnost... Ovo NIJE trebalo da napisem, zar ne? :smirk:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Sto rece Morgan,^RAY^ misli da profesora boli qurac za Bananicu i ladno ga svrbe jaja da li ce Banana da se zali i kome..TO SU STOKE BREEE & MAFIJASI!
Korisnikov avatar
By Delete
Ma trazi komisijski da odgovaras i obavezno napisi zalbu, gde ces navesti da je profa na pocetku ispisao obaveznu litetraturu (sto svaki profa MORA da uradi, ali mnogi to ne rade), i da u toj literaturi nema odgovora na to pitanje, te navedi imena bar 5 svedoka koji su to videli...(i nemoj da se konsultjes sa njima). Naravno, na vecini fakulteta nema komisijskog odg. ali nijedan student koji izadje na tzv. komisijsko, opet pred istog profu ne pada ako zna....ne kosta te nista da pokusas.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by the1whowished
Mada, mogao si da probas sa lupetanjem...napr. moralna (?! :) ) satisfakcija, ekonomicnost, estetska satisfakcija, funkcionalnost... Ovo NIJE trebalo da napisem, zar ne? :smirk:
Bez` bre tamo...sad bi jos mogao da krivi sebe sto nije poceo da lupa...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Fuck.
Ja imam jos jednu godinu.
jbg, nazovite me kukavicom, ali ukoliko napraim sad skandal, svi ce odreda da mi se najebu mamice.
kontam da je bolje da se nadam da ce zaboraviti do 21.juna, pa da izadjem na popravni. ako i tad padnem, ostace mi za dogodine, a to opet nije tolika muka, jer sam sve druge ispite vec polozio.

pa sto sam onda postavio temu, zar ne? :)

psujem sistem, jer svi znaju (cak i njegova asistentica, kojoj je nekada predavao - to mi tek nije jasno, mame mi!) da taj profesor moze da radi sta hoce.
neki su se cak i zalili, ali bezuspjesno.

tako da...ostaje mi da se danas kidam, pa da veceras pokusam da se spremam za ispite za turistickog vodica, koji su za nedelju dana.

kad bih samo imao jedan jebeni joint, da se iskuliram. tresem se kao curka.

fuck.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by the1whowished

mislim da je to bila strategija ove jadnice kojoj je index poletio do pola amfiteatra...:nazalost:
Korisnikov avatar
By bigiboy
Originally posted by spliff
samo komisija....
slažem se. imam samo lepe uspomene na komisiju :diplomac: :lol:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Druga godina ekonomskog faksa u Ljubljani pre četvrt veka. Ide kal da polaže matematiku 2. Profesor nešto između genija i ludaka; 3 doktorata, kod kuče gaji ovce kojima predaje matematiku, aksiom - žena ne može da zna matematiku (barem ne prvi put), od 400 ljudi na ispitu prolazi jih u proseku 10.

Znajuči sve to, ja se odlučim da jednom treba proči i to, i idem na pismeni. Čudo jedno, skupim nekih 58 poena i odlučim da idem i na ustmeni deo. I uđem ja tako, profesor gleda moj pismeni, pa kaže "nije to tako loše, očete odgovarati, bila bi šteta da morate ponovo na ispit". A ja upravo sa jednog drugog pismenog ispita, kažem, da imam punu glavu ove druge materije i da če biti teško da kažem išta pametno. Profesor kaže nešto u stilu idi na kafu pa se malo smiri i vrati se za koji sat.

Idem ja na kafu, popušim otprilike pola kutije cigara, gnečim onu matematičku knjigu i vratim se na ispit, još zbunjeniji nego pije.

I onda je počelo. Ne znam tačno šta me je pitao, ali ispit je tekao nešto u stilu:

profesor: Šta je krug?
ja: Krug jeeeeee.....
profesor: Krug je geometrijski.....
ja: Na krugove nalazimo u geometriji. Krug je geometrijski....
profesor: geometrijski liiiii......
ja: Krug je geometrijski liiiiii.....k?
profesor: Odlično, odlično. Vidim da vam je pauza pomogla. Ajmo još par pitanja.

I tako smo nastavili nekih 10 minuta, on odgovara, ja ubacujem poneki veznik, okrenem red reči u rečenici, stavim poneki zarez, itd.

Na kraju kaže: Vidim da ste se spremali, ali se plašim, da če biti samo 6. Jel če da vam upropasti prosek?

Još i dan danas ne znam šta mu se toliko sviđalo na meni.

faks je loto
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bilo takvih budala i kod mene, međutim, na medicini u BGu za svaki predmet (sem Etike, u moje vreme, sad više to nije poseban ispit) imaš više ispitivača. Mada najgore je kada te na velikom ispitu zajebu i daju ti neku bzvz ocenu, pa onda ne znaš da li da poništavaš, da li da se žališ ili da se pokriješ ušima i da ćutiš jer si položio.
Ako je na katedri samo taj profesor, onda nemaš mnogo izbora. Da se žališ dekanu nema vajde, jer jednog jedinog profesora na katedri, koji je uz to, ako ima titulu redovnog profesora, zaštićen ko beli medved, niko neće da dira. Za komisiju bi morali možda da dolaze profesori sa strane, tako da ne znam, ako misliš da ćeš imati više šanse kad se profesor oraspoloži, bolje pređi preko svega. Sa ovakvim sistemom studiranja kao kod nas, ovo je relativno česta situacija. Ti sam tu teško možeš šta da promeniš. Jeste stresno, ali proći će. Završićeš ti taj fakultet.
A ako hoćeš da isteraš stvari na čistac, onda ti je komisija jedina šansa, ali za to sve što ti je u spisku ispitne literature moraš da znaš od korice do korice.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete

Jao, moji profesori imaju srecu da mi daju zasluzenu ocenu kad izadjem na ispit, jer da mi se nesto takvo desi, profi bi na vrat nakacila sve, od policije iskupstine do podzemlja i ko zna cega...
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

evo je nasa forumska bubalica :) koja mislim da udzbenik u ruke nije uzela od pocetka studiranja :P
Korisnikov avatar
By Draco
Inace, sto se same teme tice - jbg. Bilo je i bice takvih budala sve dok postoje studenti koji prelaze preko toga.. jer, cak ni sistem ne pomaze ako se studenti dignu.
By Swanheart
vecina profesora se izivljava jer ima se tako moze...moj primer,ekonomija,ja dobijam 7 a pri tom ekonomiku i ekonomiju znam fenomenalno ( bez lazne skromnosti ) a lik koji odgovara pre mene dobija 10 jer mu je otpevao dve pesme :wtf:

nego da se vratim na temu...
a da zamenis profesora u sledecem roku?
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by bananica
...
Kreteni su deo života. Prihvati to kao tako. Bolje da si na to pitanje odćutao, budući da osim tog udžbenika može da se pozove na niz drugih faktora kao što su: dodatna literatura, sposobnost tvoje sinteze činjenica nezavisno od udžbenika itd. itd. Sa profesorskom sinekurom dobio je i niz drugih pogodnosti a to je da se oseća nadmoćnim i koristi to mesto zarad upražnjavanja izvesnih strasti koje sa pedagoškim radom nemaju mnogo veze. To ne reguliše ni jedan statut a pogotovo ne psihološki i ljudski profil predavača(mada ima naznaka da će se to menjati). Prihvati to, dakle, kao jedno od obeležja nesavršenosti sveta u kome živimo i više sreće idući put.
Korisnikov avatar
By Delete
A mozes i da platis 300e i da sredimo da si polozio ispit negde u Srbiji...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Draco

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

evo je nasa forumska bubalica :) koja mislim da udzbenik u ruke nije uzela od pocetka studiranja :P
Jao, ubicu te zbog ovog!!! :skorpija:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
swan, cico... Gdje ti zivis?
Ovaj profesor je JEDINI na nasem fakultetu, cak i ucimo iz njegove knjige.

no...
Mislim da cu se danas pomiriti sa deckom, pa ce mi biti lakse.

a i dilitushin post o natovarivanju mafije profi na vrat zvuci vrlo primamljivo - ipak je moj Vanja cistokrvni Rus:zavera:

hvala svima na porukama... ostaje jedino da mislimo o tome kako ce biti super kad zgradi fakulteta kazemo "zbogom"...:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
moze?
ako moze, saljem ti kintu danas,

:blush:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Swanheart
zivim u zemlji u kojoj je moguce zameniti profesora :snob:
blago tebi... :zavist:
By Swanheart
a jbg...izbrisah taj post...nema veze...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bananica
moze?
ako moze, saljem ti kintu danas,

:blush:
Naravno da moze!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja nemam problem s tim da me obaraju bzvz ukoliko me ne vredjaju licno....znam da moze da se desi da me obori kad hoce....

ali da mi baci indeks preko amfiteatra.....heheheheheheheh! AJDE!!!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by hlaefdige
ali da mi baci indeks preko amfiteatra.....heheheheheheheh! AJDE!!!!!
:uplasen:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
well, ,oj profesor nije hteo da koristi mikrofon u amfiteatru, a inace je vrlo tih covek koji govori u bradu. Kada sam mu rekao da govori glasnije, rekao mi je: "kolega ja tako pricam"! kasnije sam ga opet zamolio, bilo je apsolutno nemoguce cuti ga. Na kraju sam mu zalupio vrata i nikada nisam vise otisao na njegovo predavanje. Doduse, on je profesor koji mi je kasnije dao preporuku za posao... Fino smo popricali u kabinetu, posle toga je sve bilo super, ali ja i dalje nisam isao na njegova predavanja. Sastajali smo se na kafi...
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Klasika... :gotika:

Slazem se sa Kiborgom. Plus- Zaboravi na komisiju.

Ostaje ti da izlaziš kod njega i više puta dok se ne smiluje da te pusti.

Što se tiče "najebavanja keve i sl" to ostaviš kad ti uruče diplomu u šake i zapališ preko dva mora i sedam gora. Uvek se udesi neki "nesrećan slučaj" :sweet:

Druga opcija ti je da platiš hiljadu evra profesoru. (raspitaš se da li je potkupljiv, a mislim da se cene ispita kreću otprilike tako, mada to treba da proveriš kod drugih studenata i profesora svog fakulteta, ne drzi me za reč)

Ali, zaista ne znam što se nerviraš, pa tek je prvi put kako te je vratio, ako sam dobro razumeo? Moju drugaricu je nadrndani profa pustio tek nakon 20-tog puta, ali zato je sve ostale ispite dala iz prvog. Jbg, neko uvek malo zakoči. Budi srećan što nisi zensko, pa ne moraš i noge da širiš.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!