- 07 Jun 2007, 12:25
posle silnog jebavanja pravilnika, odlucih i ja da iskalim svoj bijes.
Lm, danas sam odgovarao usmeno zavrsni ispit, i dosao sam spremniji nego ikada.
Medjutim, profesor je imao los dan, pa je ispitivanje pocelo tako sto je jedna studentica dala nebulozan odgovor (da vidite profesora, znali bi sto se tako pogubila!) i zauzvrat je morala da podigne svoj index sa poda, gdje ga je ovaj idiot bacio.
kad sam dosao na red, vec sam se tresao.
Dobio sam pitanje "satisfakcija kao vid zadovoljenja potreba u turizmu" i ispricao apsolutno SVE sto je imalo o tome u knjizi.
prije nego sto mi je upisao ocjenu, kao da se prisjetio necega, pitao me:
"mozes li mi nabrojati specificnosti satisfakcije?"
toga u knjizi nema.
niti imam nesto slicno u biljeskama sa predavanja.
kad sam mu to rekao, izbacio me je iz amfiteatra, i rekao da se ne trudim cak ni na popravni da izlazim.
Znam da ovo nije jedini slucaj izivljavanja nad studentima.
i gdje onda da iskopam motiv da nastavim sa ucenjem?! Odakle da crpim snagu da i dalje ustajem rano i idem na fax?

Lm, danas sam odgovarao usmeno zavrsni ispit, i dosao sam spremniji nego ikada.
Medjutim, profesor je imao los dan, pa je ispitivanje pocelo tako sto je jedna studentica dala nebulozan odgovor (da vidite profesora, znali bi sto se tako pogubila!) i zauzvrat je morala da podigne svoj index sa poda, gdje ga je ovaj idiot bacio.
kad sam dosao na red, vec sam se tresao.
Dobio sam pitanje "satisfakcija kao vid zadovoljenja potreba u turizmu" i ispricao apsolutno SVE sto je imalo o tome u knjizi.
prije nego sto mi je upisao ocjenu, kao da se prisjetio necega, pitao me:
"mozes li mi nabrojati specificnosti satisfakcije?"
toga u knjizi nema.
niti imam nesto slicno u biljeskama sa predavanja.
kad sam mu to rekao, izbacio me je iz amfiteatra, i rekao da se ne trudim cak ni na popravni da izlazim.
Znam da ovo nije jedini slucaj izivljavanja nad studentima.
i gdje onda da iskopam motiv da nastavim sa ucenjem?! Odakle da crpim snagu da i dalje ustajem rano i idem na fax?