- 14 Mar 2007, 21:54
Nešto sam razmišljao o ovoj temi, i postavih sebi pitanje: da li uopšte postoji direktor (rektor...) srednjih (visokih) škola koji vole da se druže i pomažu đacima (studentima)? Da li ijedan od njih voli da dođe i zapravo porazgovara sa onima koji idu u školu čiji su oni direktori? Da li im u opisu posla stoji da se moraju zatvoriti u svoje kancelarije ili su ih birokratija i sve ostale obaveze nevezane za školu operisali od toga?
Što se tiče onih direktora koje ja poznajem, oni su svi bili: nit' smrde nit' mirišu... Bez osmeha, bez ičega... Samo ih povremeno vidim kako izađu iz kancelarija i to svake prestupne.
Ono što vas molim jeste da mi date neki primer pozitivne osobe koja je pripadnik ove retke vrste...

Što se tiče onih direktora koje ja poznajem, oni su svi bili: nit' smrde nit' mirišu... Bez osmeha, bez ičega... Samo ih povremeno vidim kako izađu iz kancelarija i to svake prestupne.
Ono što vas molim jeste da mi date neki primer pozitivne osobe koja je pripadnik ove retke vrste...