Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika
Postojili u ovoj našoj zemlji neka firma, sem mafijaške Delte koja se prema svojim zaposlenima ponaša kao prema robovima, koja nudi poslove za studente i one koji ne mogu da rade punih 8 ili više sati - dakle, tzv part-time poslove (inače veoma popularne u svetu).

I znate li primer za posao u ovoj zemlji koji je prilagođen studentima?

Dakle, ne treba mi klasičan osmočasovni posao posle kojega neću moći ni TV da gledam a kamoli da učim; već najviše 3-4 sata dnevno u nekoj firmi u kojoj ću ujedno steći i radno iskustvo u oblasti za koju se obrazujem (menadžment i ekonomija)?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
naravno da ima. Google anyone?
Korisnikov avatar
By muzika86
Ja već radim part time posao uz školu od 15 godine. Dobro je zaradiš sebi malo nekih parica i stekneš iskustvo, a kada nećeš da radiš samo kažeš šefu imam zadaće i moram učiti, ne mogu raditi :grin:
Korisnikov avatar
By KiWi
I ja bih voleo da znam ...

Preko googla obično nađem fizikalisanje ili poslove koji se rade puno radno vreme..

REI, podeli linkove :D
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by muzika86
Ja već radim part time posao uz školu od 15 godine. Dobro je zaradiš sebi malo nekih parica i stekneš iskustvo, a kada nećeš da radiš samo kažeš šefu imam zadaće i moram učiti, ne mogu raditi :grin:
ali ti nisi u Srbiji :lukavi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ima preko studentskih zadruga. Brat od drugarice stalno nešto radi preko tih zadruga... Par sati nedeljno i bogami, lepo mu plate...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
je li IKO čuo za www.infostud.com? makar i slučajno?

btw, što se tiče kancelarijskih poslova kao part time, to je sasvim neverovatno za pronaći. nijedan poslodavac neće svoje vreme i resurse trošiti na obuku nekoga ko mu radi pola radnog vremena i uz to verovatno jako traljavo, da bi taj posle dva meseca otišao iz firme. part time poslovi su uglavnom fizikalisanje i slična manje intelektualna "iskustva".
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja čuo i povremeno posećujem ... kao i poslovi.net .. Kao što reče 2Qt, kancelarijski poslovi traže i obrazovanje i posvećenost ... Veoma se retko nađe takav posao preko zadruge ... Ali kada imaš vezu (kao moja prijateljica u Merkatoru) možeš se ubaciti preko studentske, jer imaš status studenta.. dobro njima, dobro tebi ...
Korisnikov avatar
By muzika86
Pa zar nema u Srbiji prodavnica, shopping centers, malls, restaurants, gdje primaju studente?
By Çâðê_DUP
evo, ima part time job u maksiju, 178 din po satu, mozes da radis koliko te volja, 2 sata ili 8, kako god. isplata dnevna, po broju sati, moze se steci iskustvo rada u trgovini, a dnevno od 200-800 dinara za laku potrosnju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Angelina777
evo, ima part time job u maksiju, 178 din po satu, mozes da radis koliko te volja, 2 sata ili 8, kako god. isplata dnevna, po broju sati, moze se steci iskustvo rada u trgovini, a dnevno od 200-800 dinara za laku potrosnju.
Dok tragam za nečim boljim, to će mi dobro doći ... 1400 din dnevno... Uputi me putem u2u poruke gde i kome trebam da se javim.. Pliiiz :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
1400 dinara dnevno? Pa to ti je oko 7 sati...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm na infostudu nema opcija nalazenja part time...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
1400 dinara dnevno? Pa to ti je oko 7 sati...
178din * 8h = 1424 din
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Onda to nije par time posao.
Uzgred iskopao ladno na infostudu ima posao "supervizor ciscenja" :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KiWi
lol... volim da nadgledam druge kako rade :D Šta treba od kvalifikacija?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
LoL Ne znam... SDjS?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nadasve popularni McD takođe nudi ovakvu vrstu posla. na Infostud ne postoji posebna kategorija za part time, nego moraš pretraživati oglase.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A sta bi sa ovim part time u Maxiju? Ja ne nadjoh nista na njihovom sajtu. :puzzle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Reče mi drugarica koja radi kod njih kao kasirka, da je to u Maxiju ograničeno samo na fizikalisanje (bar je tako u ovom velikom Maxi Centru u Pančevu, najvećem na balkanu).
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm nista onda... A morao si da ishvalis Pancevo, pa to ti je. :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Oružje, heroin, human trafficking... Tako.
O tome ne znam mnogo, OSIM da su najisplativiji.

:avion: Slika
Korisnikov avatar
By Zibro
uvek su ti na raspolaganju razlicite varijante konobarisanja , jbg sranje posao ali ukoliko uletis na dobro mesto moze ti se isplatiti da stegnes zube mesec dva ....
Korisnikov avatar
By Mars
Ajmo ozbiljno: lifeguard na americkim bazenima. Višestruko lepo i uglavnom i višestruko isplativo-jer mahom svi ta 3-4 meseca nadju još neki part time job. Svi se vrate sa prilicno para, gomilom tehnike, patika i trenerki, a ko se uzajmio za put pred odlazak-vrati dug.

Korisnikov avatar
By Escobar
recimo staz u nekom labosu, ako si prirodnjak--to meni ne gine ovog leta :nonononononononononono:
Korisnikov avatar
By Rei
Kazhu da je proshenje vrlo unosan posao :wow:

A i ono izigravanje brisacha na pumpama...
Korisnikov avatar
By Mars
Moja sisata kuma i ja (sa svojim dupetom) smo kao brisači na pumpi pravili velike pare.

Korisnikov avatar
By ::fy::
Jako ste svi neozbiljni. Ako nemate ništa konkretno da kažete, nemojte se ni javljati.

eLeM, mislim da je najbolje učlaniti se u neku dobru omladinsku ili studentsku organizaciju (onu gde ćeš članarinu platiti preko 1500 din, ali ćeš posao dobiti gotovo odmah). Poslovi i nisu nešto spec, ali makar možeš da biraš šta ćeš i koliko raditi i za to dobiti unapred dogovorene pare (obično po satu rada).
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam za rad u USA i brisanje stakla ovde bio ozbiljan.

Za omladinske službe ne znam, ali kako sam načuo, i tu umeju da se dese ružne stavri. Tipa-serijski ti nude neke šlj poslove koje svako normalan odbije, a čime izađeš iz nekog bonusa, posle koga oni kažu - dovidjenja, hvala na saradnji, dodjite nam opet i ponesite novih 1,500 dinara... Bilo na radiju Index prosle godine, ne znam sada situacija kakva je.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!