Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
:pop:

Ne svidja mi se avatar, a nisam ga sama izabrala, ne znam ni kako to da uopste imama avatar :)
By Alisa
Ne svidja mi se avatar, a nisam ga sama izabrala, ne znam ni kako to da uopste imama avatar
To je default avatar, ubaci svoj ako hoces - u hederu imas dugme "izmeni profil"...
Korisnikov avatar
By Draco
Ma, jebali ih avatari! Ja svoj dok sam zgnejcila da bude 100x100 pa jos do 10KB?! Otelila sam se.. Inace, meni se ne svidja resenje foruma, sav mi je pretrpan i konfuzan a ljudi su kajnda sterilni. Ma, dobro, popravicemo ih :)

Uzas, dosla sam do toga da se na ovom forumu osecam kao kod kuce :)
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
e ne mogu da verujem da su konacno i ovi npravili forum
sta li se to dogodilo????
kada je to pocelo da ''radi'' uopce:smirk:
Korisnikov avatar
By Mavro
Za početak, pozdrav svima!

Što se tiče iznenađivanja potezom fakulteta da napravi forum za studente sasvim vas razumem - šanse da se to dogodi su minimalne pa se i nije dogodilo. Drugim rečima - Studentski Forum nije zvaničan forum Filozofskog Fakulteta, njega su napravili studenti bez ikakve saradnje sa upravom fakulteta. Forum je počeo sa radom pre nedelju dana, doduše radio je on i pre ali je jako malo ljudi znalo za nas i gotovo isključivo studenti istorije umetnosti. Sada je otvoren za sve.

Što se tiče avatara - limit je određen iz obzira prema kolegama koji su na dial-upu ali smo malko preterali :) i to je sređeno (ako nije biće u narednih par sati). Ostaće 100x100 px ali će veća “težina” biti dozvoljena; dimenzije su ograničene iz tehničkih razloga :)

Svesni smo da je Forum malo konfuzan ali nismo uspeli da ga izorganizujemo bolje jer mora da bude neka vrsta spoja sajta i foruma, jer za je za izradu samog sajta potrebna prevelika količina rada i informacija i to planiramo da postignemo uz velikodušnu pomoć naših članova; ali o tom potom.

Ljudi jesu sterilni, ali forum je kao što rekoh tek počeo sa radom i nismo ni očekivali da ljudi odmah krenu da pišu kao na drugim forumima. U tom pogledu očekujemo pomoć svih iskusnih forumaša u započinjanju diskusija i animiranju ostalih članova...

Dakle, forum je studentski u potpunosti tako da smo otvoreni za sve sugestije, slobodno pišite...

:alien:
(bez nekog razloga, samo mi se sviđa smajli)
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mavro
Za početak, pozdrav svima!

Što se tiče iznenađivanja potezom fakulteta da napravi forum za studente sasvim vas razumem - šanse da se to dogodi su minimalne pa se i nije dogodilo. Drugim rečima - Studentski Forum nije zvaničan forum Filozofskog Fakulteta, njega su napravili studenti bez ikakve saradnje sa upravom fakulteta. Forum je počeo sa radom pre nedelju dana, doduše radio je on i pre ali je jako malo ljudi znalo za nas i gotovo isključivo studenti istorije umetnosti. Sada je otvoren za sve.

Što se tiče avatara - limit je određen iz obzira prema kolegama koji su na dial-upu ali smo malko preterali :) i to je sređeno (ako nije biće u narednih par sati). Ostaće 100x100 px ali će veća “težina” biti dozvoljena; dimenzije su ograničene iz tehničkih razloga :)

Svesni smo da je Forum malo konfuzan ali nismo uspeli da ga izorganizujemo bolje jer mora da bude neka vrsta spoja sajta i foruma, jer za je za izradu samog sajta potrebna prevelika količina rada i informacija i to planiramo da postignemo uz velikodušnu pomoć naših članova; ali o tom potom.

Ljudi jesu sterilni, ali forum je kao što rekoh tek počeo sa radom i nismo ni očekivali da ljudi odmah krenu da pišu kao na drugim forumima. U tom pogledu očekujemo pomoć svih iskusnih forumaša u započinjanju diskusija i animiranju ostalih članova...

Dakle, forum je studentski u potpunosti tako da smo otvoreni za sve sugestije, slobodno pišite...

:alien:
(bez nekog razloga, samo mi se sviđa smajli)
:up:
Svidja mi se sto se neko 'zvanicno' potrudio da odgovori. :)

U principu, nije to za avatare toliko strasno; samo se presaltuje u .gif i sve je u redu. Mada ima ljudi koji to ne umeju nego bi da postave neki avatarcic koji su skinuli sa neta. I jos nesto - jel moze potpis da se maaaalo poveca; neka se, recimo, izbaci BB kod iz potpisa a ubaci veci broj karaktera. Kontam da ce to ljudima na dial up/u olaksati otvaranje strane a nece se mnogo preopteretiti tekstom sto se tize bajtazhe..?
Korisnikov avatar
By Mavro
Draco napisao:jel moze potpis da se maaaalo poveca; neka se, recimo, izbaci BB kod iz potpisa a ubaci veci broj karaktera.
OK, sređeno, sada je 500 karaktera a bio je 250 (tvoj sig ima oko 480, staće :) )

Hvala na feedback-u, ali ubuduće možete i na SFu da nam šaljete predloge... ovde nas samo hvalite kako bi nam dolazili ljudi :)
Korisnikov avatar
By Delete
Jedva "nagurah" avatar u 100X100, u principu nije lose, jos ste na pocetku :beba:
Korisnikov avatar
By Mavro
Delete napisao:u principu nije lose, jos ste na pocetku
Za početak je bitno da postojimo, a vi širite jevanđelje o Forumu po celom fakultetu pa će uz malo sreće i truda biti nešto od Foruma. :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Mavro
I, kako vam se sviđa za sada? Malo su se opustili ljudi... dogurasmo i do stotog člana... Ima li nekih bitnijih zamerki?

(ako vas smaram samo racite ;) )
By JukeAtz
Evo ovako... Vidim Mavro se regovao ovde, pa što ne i ja :lol:

Enivejz

Forum, dalo bi se primetiti, nije striktno forum studenata Filozofskog faksa... Što je super! Lepo napreduje, a u poslednjih nekoliko dana naši napaćeni admini koji se pojavljuju jednom dnevno ne mogu ni postići da pročitaju sve nove poruke :lol: I, takođe što nas je - pod NAS mislim na Upravu - iznenadilo, jeste što je počelo da se razgovara o homoseksualnosti na način koji je kulturniji od svega što smo očekivali (iskreno, stvarno nam nije bilo lagodno pri pomisli na eventualne eksplozije konzervi)... I, šta reći, sem da je ta tema najnabijenija po brzini odgovaranja i širenju - za sada :lol: Ovo zvuči kao jeftina reklama ali jbg nije... SAMO... reklama, više je konstatacija... :lol: Ma prsavam i spava mi se i ustajem uskoro :vatrica: tako da je i ovo dovoljno...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
hm...drugarica mi je bila ili je jos uvek moderator na tom forumu..:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!