Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

„Традиционални” факултети не могу да испуне ваше жеље ? Право је време да се упознате са алтернативним студијама !!! Ево неких:

Национална циркуска школа налази се у канадском граду Монтреалу, а њени дипломци имају 90% шансе да се запосле у струци.

У Школи за борбу с биковима у Севиљи, Шпанија, међу малобројним предметима је зоологија, док су од опреме неопходни тореадорски костим и мулета - црвена тканина којом се раздражује бик.

Школа за шахисте постоји у Русији, у Санкт Петербургу. Предавања трају током целе године, а колико ће часова полазник узети зависи од њега самог. Уобичајено је десет часова (сваки кошта 50 долара), али може и више.

Међународна школа Ајвора Спенсера за батлере, личне помоћнике и кућепазитеље смештена је у Лондону. За 8.000 евра можете у току шест недеља да научите како да будете врхунски послужитељ и кућепазитељ у најотменијим круговима.

У француском Версају постоји Међународни институт за парфеме, козметику и арому хране. Предавања на овом институту трају две године, а међу полазницима су углавном дипломци хемије и биохемије.

Школа за јахање камила налази се у Нувеиби, наравно, у Египту. Премда је та школа намењена првенствено туристима, после тродневне обуке добија се званична дозвола за употребу камила у саобраћају по Синајској пустињи. За то задовољство треба одвојити око 300 евра.

У Кјоту постоји Школа за гејше. Супротно распрострањеном мишљењу, радити као гејша не подразумева простутицију. У питању је особа која забавља богате пословне Јапанце у складу с обичајима. Међу вештинама су: свирање на флаути од бамбуса, аранжирање цвећа, јапански плес, свечано служење и испијање чаја, облачење и шминкање.

:skola: :srbin:

Шта бисте волели да похађате од алтернативних школа - можете предлагати и нове !!!

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By djo
moja sestra je, kad je bila malecka, pitala mamu i tatu koji fakultet treba da završi da bi postala vašardžija :)
Korisnikov avatar
By tramp
ja ovih dana uzimam "pasties workshop" u (manje vise nezvanicnoj) skoli burleske :D

za one koji ne znaju sta su pasties evo slika:
Slika

(ja ne znam to da prevedem na srpski)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tramp
ja ovih dana uzimam "pasties workshop" u (manje vise nezvanicnoj) skoli burleske :D

za one koji ne znaju sta su pasties evo slika:
Slika

(ja ne znam to da prevedem na srpski)
Treskosisi - ukrasi za bradavice koji se vrte i zabavljaju
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Бреее!!!
У француском Версају постоји Међународни институт за парфеме, козметику и арому хране. Предавања на овом институту трају две године, а међу полазницима су углавном дипломци хемије и биохемије.
A zato ovaj spada u alternativne ?????
Korisnikov avatar
By Delete
Национална циркуска школа налази се у канадском граду Монтреалу, а њени дипломци имају 90% шансе да се запосле у струци.

Ovo zvuci primamljivo :)
Korisnikov avatar
By muzika86
Cirque du Soleil ja mislim da se zove tako vjerovatno ih zapošljava tamo pošto su oni u Montrealu. A i stvarno su predobri i talentovani ljudi.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Delete

Ovo zvuci primamljivo :)
drzavni fakulteti za cirkus postoje i u rusiji :)
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by bojandjo
moja sestra je, kad je bila malecka, pitala mamu i tatu koji fakultet treba da završi da bi postala vašardžija :)

moja sestra je jednom pitala mamu kada ce "Miki" raspust, jer smo bili na mini raspustu...
Korisnikov avatar
By Dina
Institut za astroloska istrazivanja i edukaciju "Johannes Kepler" - 3 godine traje i ima 27 predmeta. Bas sam danas dobila informacije o tome. Samo prvo moram da zavrsim fakultet na kome sam vec...

:cita:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Бреее!!!
званична дозвола за употребу камила у саобраћају по Синајској пустињи.
:roflmao:

ili ovo, ili Škola za sluge :snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!