Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Uveliko je krenula sezona strebanja za januarski ispitni rok. Da li ste culi za preparat Acutil Fosforo? Moze se kupiti u svakoj apoteci, kosta oko 200 dinara i sluzi iskljucivo poboljsanju koncentracije i otklanjanju lakseg mentalnog zamora. Neki kazu da je u pitanju placebo, ali meni stvarno pomaze! :up:

-----------------------------------------------------------------------------------

ACUTIL FOSFORO, Srbolek, Beograd, SCG

Slika

SKU: 120

Dejstvo

Ova montaža asparagina, glutamina, fosforilserina i vitamina B6 ?ini izuzetnu potporu metabolizmu nervnih ?elija.

Glutamin lako prolazi hematoencefalnu barijeru i omogu?ava bolji uticaj glutaminske kiseline za ishranu nervnih ?elija. Acutil fosforu je dodan asparagin koji prelazi hematoencefalnu barijeru, a neophodan je za normalan metabolizam. Piridoksin (vitamin B6) omogu?ava bolje dejstvo glutamina i asparagina. Fosforilserin je veoma interesantna supstanca jer svojom strukturom korisno deluje na obnavljanje moždanog tkiva, njegovog proteinskog i lipidnog sastava.

Sastav

1 tableta sadrži:

L-asparagina .......................... 25 mg

L-glutamina ........................... 25 mg

D,L fosforilserina .................. 25 mg

Piridoksinhlorida ................... 10 mg

Dejstvo

Ova montaža asparagina, glutamina, fosforilserina i vitamina B6 ?ini izuzetnu potporu metabolizmu nervnih ?elija.Glutamin lako prolazi hematoencefalnu barijeru i omogu?ava bolji uticaj glutaminske kiseline za ishranu nervnih ?elija. Acutil fosforu je dodan asparagin koji prelazi hematoencefalnu barijeru, a neophodan je za normalan metabolizam. Piridoksin (vitamin B6) omogu?ava bolje dejstvo glutamina i asparagina. Fosforilserin je veoma interesantna supstanca jer svojom strukturom korisno deluje na obnavljanje moždanog tkiva, njegovog proteinskog i lipidnog sastava.

Indikacije

Mentalni zamor, laka mentalna iscrpljenost, smanjena intelektualna produktivnost.

Smetnje ili nestabilnost memorije (kod ?estih i drugih intelektualnih napora, u?enje)

Acutil fosforo smanjuje teško?e pri koncentraciji i zadržavanju pažnje u toku rada.

Kontraindikacije

Individualna hiperosetljivost na preparat

Na?in upotrebe

2-6 tableta dnevno. Doze rasporediti prema o?ekivanim udarnim radnim terminima u toku dana.

:tea: => :hypno: => :cita:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja probala jednom i ne znam jel pomaze zato sto sam probala vece pred ispit a pre toga nista nisam ucila.. :doh: :spin:

..ali dobro je da si me podsetila, moram da kupim sad da probam posto pocinje ucenje :no:
By Ulix
Samo sto me nije ubio. Take this Acutil Fosforo: :prst:

Drzim se Ginko kapi. :kafa:
By жњ
Originally posted by Ulix

ju naopako?! sta ti se desilo?
By Ulix
Originally posted by GrMi_ZEka

ju naopako?! sta ti se desilo?
Malo ubrzanog rada srca, vrtoglavice, i tako...
I ne samo meni, mojoj koleginici se isto to dogodilo (tako joj i treba :D ona mi je i rekla za Acutil).
By Ulix
Jos nesto: meni se do dogodilo PRVI i jedini put kad sam probao. Znam ljude koji ga koriste stalno i nista im ne fali.
By жњ
ginko ima isto dobar efekat, ali mi je neko rekao samo u smislu dugorocnog efekta. fazon, neces biti senilan kad omatoris i te fore...

meni treba nesto da me u momentu vrati medju zive... jel zna neko gde ima da se kupi ekstrakt guarane? cula sam da ima negde, al NE ZNAM GDE kmeeeeeee
By жњ
Jos nesto: meni se do dogodilo PRVI i jedini put kad sam probao. Znam ljude koji ga koriste stalno i nista im ne fali.
da, to je valjda ta "Kontraindikacija: Individualna hiperosetljivost na preparat"

ja ga normalno koristim i nema nikakvih problema. uopste me ne razbudjuje nesto narocito, samo mi vrati koncentraciju kad vec krenem da se gubim medju slovima.
By Ulix
da, to je valjda ta "Kontraindikacija: Individualna hiperosetljivost na preparat"
Pa da... to je moja sreca. Sto su statisticke sanse da se nesto dogodi manje, to je garant da ce se dogoditi bas meni. :drama:
Al' nema veze, ako sam polozio anatomiju bez icega, kraja mi nema. :lood:

Koliko se secam, Acutil pomaze hranljivim materijama da lakse i brze prolaze kroz hematoencefalnu barijeru. I ne bi trebao da ima neki veci efekat.
Korisnikov avatar
By Kittrie
je , je, ja kad sam uzela prvi put, odmah sam uzela 3, i ko da sam uzela spid... mislim :hyper: :hyper: :hyper: i odma sam nazvala zeko da se pohvalim kako sam se inteligentno nadrogirala za male pare i zafalim za preporuku ( ouuuuu , daaaaaaa, i pevala sam preko moba :wtf: )

hmmmmm... :misli:

sad...planiram da ga uzmem opet, mada moja kutija ne nesto drugacija, valjda drugi proizvodjac.. i sta znam, bio mi je dobar trip nekoliko dana... dok nisam shvatila da to me nece bacati u :eya: trip redovno, pa se malo razocarah.... posebno kad sam ladno uzela njih oko 2 nocu da nastavim sa ucenjem, kao razbudicu se mentalno, bla ,bla, jok ja, zaspala na stolu... lazem, na krevetu...

ginko je isto kul... a kad se sve to pomesa sa oikamidom i OMEGOM 3... e onda ne mozes da spavas nocu... tako da TO ne radite (nije da mislim da je ikome palo na pamet, ali cisto kazem da bih rekla ) :mete:

ali.......
/me trci u apoteku
Korisnikov avatar
By Goran Smith
sutra moram u apoteku po neke vitamine, pa ajd da i to probam :eya:
Korisnikov avatar
By wroom

ACUTIL FOSFORO, Srbolek, Beograd, SCG

Slika

Ja nemam nikakve loše propratne efekte, zahvaljuju?i Zekonji, pekonji, kekonji, mekonji redovno koristim kad u?im/ radim-super je ! (placebo ili ne placebo)
:pivce:
By жњ
dada, ima medju nama onih kojima ecutil fosforo deluje ko exer :D

e sad sam sve cula :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
dada, ima medju nama onih kojima ecutil fosforo deluje ko exer :D

e sad sam sve cula :lol:

sta , kao sad si cula??

pa lepo si cula moje vidno odusevljenje preko fona... totalni :hyper:

ali, ok... mene da ne racunate, ja se tako igram :zongler:
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. a ova 2 smajlija se bube drugacije:

:kiss: & :bisou:

bas kjut, eint it??
mmmm, von'rin vho tejsts svit'rrrrrrrr :love:
Korisnikov avatar
By greenwich
bas sam skoro pricala sa nekim drugarima o tome sta pomaze ljudima koji piju 7 nes kafa dnevno da ostanu budni, pa sam cula razne kombinacije nes-cole-guarane i zgrozila se...

ja uglavnom jedem Ginko Max a za AF sam chula jos pre 100 godina ali nikako da probam!
excellent tiiiming Zekooo!

kad smo vecj kod raznoraznih pripomocjnih sredstava nema boljeg od Alka-Seltzer vs mamurluk :D
Korisnikov avatar
By Delete
Meni nije delovao, pokusala sam u prethodnom ispitnom roku, pa sam mogla poloziti jedino kravama seno, jer cim bih uzela knjigu meni bi se radilo nesto drugo.
By Paris
Originally posted by Delete
Meni nije delovao, pokusala sam u prethodnom ispitnom roku, pa sam mogla poloziti jedino kravama seno, jer cim bih uzela knjigu meni bi se radilo nesto drugo.
A sta ti se to drugo radilo?:hekla:
Korisnikov avatar
By Kittrie
e pa... nije ovo alkohol da pa da te motivise da muvas sve odreda ...

najtezi deo posla UVEK moras odraditi sam/a. :cita:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja kupio ju?e :blenta: .. i sada kad sam se probudio probo, da isprobam kako radi i tako :D

... i ništa :(
Korisnikov avatar
By Kittrie
ma sta nista??

uzmi jos koju :tabletoman:
Korisnikov avatar
By Kittrie
uf
mislim da sam kinula kao 100 puta u poslednjih 20 min. jel to nesto znaci?? :beba:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
zna?i da je zapelo oko sinusa :P :doh:

...idem po jedan vit.C :crta:
Korisnikov avatar
By Kittrie
zapelo sta?

uf, i ja bih stvarno mogla da se vitaminiziram.totalno nesto drhtim i smrkcem :slinavko: idem da prilegnem opet.

u je, al sam baba.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
samo se vitaminiziraj ... ja ?u još malo uzeti i jedan vit.E, vreme je :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
e, ja cula da je vit. E dobar za zenske organe, tako da ti kao akreditovana lezbejka, jednostavno moras poceti da ga pijes :sladoled:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
naravno, moji kanali cvetaju od toga ve? mesec dana

:jbg: no more aSEX
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne diraj mi BREND !!
opasce interesovanje na trzistu, pasti cene akcija i onda ce me smeniti ?? da li si ti SVESTAN o cemu mi ovde pricamo??????????
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!