Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Çâðê_DUP
Ma da, kada jednog dana ja
progovorim i iznesem sve u javnost...
Vec vidim svoje uplakano lice na naslovnoj
strani Sveta (ne, cekaj... Sabor!!! E to je ono
ultimate trash casopis, tu ce da bude) i naslov
"Sokantno... skandalozno...istinito...
'Celica otkriva kako se zaista studira medicina!"
:smeh:

@ Kiss Addict: Sve sve, al' meni je
ona vasa profesorka sa anatomije i
njene PVC 'aljine bila izvor konstante
zajebancije na tom institutu. Isuse, kako
li je biti u onome kad sunce upekne???
By High Maintenance

@ Kiss Addict: Sve sve, al' meni je
ona vasa profesorka sa anatomije i
njene PVC 'aljine bila izvor konstante
zajebancije na tom institutu. Isuse, kako
li je biti u onome kad sunce upekne???
ako mislis na profesoricu sa stom. ona je zesci biser :smeh: ....Prolazila je kroz tigraste faze,ultra kratke minice,haljinice sa karnerima....zlato na kg....etc...cirkus :maljkovic:
By Çâðê_DUP
Originally posted by poison_boy
ako mislis na profesoricu sa stom. ona je zesci biser :smeh: ....Prolazila je kroz tigraste faze,ultra kratke minice,haljinice sa karnerima....zlato na kg....etc...cirkus :maljkovic:
Joj ulepsao si mi dan, jer sam skroz!
zaboravila one njene tigrece/leopardece
kombinacije... :smeh: Davno je to bilo...
(Jeste off, ali prestacemo.)
Korisnikov avatar
By IriS
jaouj :smeh:

ali garant niste videli scenu kako navla?i kožne, damske rukavice kad seda za volan svog auta :lol: a i svakako niste mogli prisustvovati reklamiranju njenih, oprosti?ete mi, savršenih nogu, kad sedne na astal, otkop?an mantil se leluja po istom, a kratko ´aljin?e pokriva tek toliko da ne bude 100% nepristojna :lol: ili niste videli kako u svojoj PVC ´aljinici i štiklama od 12cm tr?i kroz hodnik pomenutog instituta i cvrkuce dozivaju?i drugog profesora :lol: a niste verovatno ni videli u novinama Ku?a stil (ili tako nekako) njen savršeni stan na dva nivoa, gde preovladava bela boja, a ona sedi u belom kompleti?u (suknja je opet, naravno, kratka) a u naru?ju joj sedi bela pudla :drama:

:giggle:
Korisnikov avatar
By EYA
ta zena je moj novi IDOL :hail:
ja je prosto obozavam i zelim da joj sluzim :sladoled:
By High Maintenance
Originally posted by kiss addict
jaouj :smeh:

ali garant niste videli scenu kako navla?i kožne, damske rukavice kad seda za volan svog auta :lol: a i svakako niste mogli prisustvovati reklamiranju njenih, oprosti?ete mi, savršenih nogu, kad sedne na astal, otkop?an mantil se leluja po istom, a kratko ´aljin?e pokriva tek toliko da ne bude 100% nepristojna :lol: ili niste videli kako u svojoj PVC ´aljinici i štiklama od 12cm tr?i kroz hodnik pomenutog instituta i cvrkuce dozivaju?i drugog profesora :lol: a niste verovatno ni videli u novinama Ku?a stil (ili tako nekako) njen savršeni stan na dva nivoa, gde preovladava bela boja, a ona sedi u belom kompleti?u (suknja je opet, naravno, kratka) a u naru?ju joj sedi bela pudla :drama:

:giggle:
:smeh: taj stan vredi videti.... mogu da je zamislim sa pudlom :smeh:

najjace je kada dodjes na konsulatacije...leto...vrucina...ona u kratkoj haljinici sa karnerima....sedi zavaljena u stolici....dok prica sa nekim deckom....hvata se za karnerice....podize haljinici blago gore-dole...i hladi se....
njenim biserima nikada kraja :smeh:
By Gost
Originally posted by kiss addict
a i svakako niste mogli prisustvovati reklamiranju njenih, oprosti?ete mi, savršenih nogu, kad sedne na astal, otkop?an mantil se leluja po istom, a kratko ´aljin?e pokriva tek toliko da ne bude 100% nepristojna
Tu si u krivu...
Dolazila je zbog dole pomenutog
profe i na nase vezbe- nek' je
blagoslovljena!, i prezentovala
nam karlicu...
Originally posted by kiss addict ili niste videli kako u svojoj PVC ´aljinici i štiklama od 12cm tr?i kroz hodnik pomenutog instituta i cvrkuce dozivaju?i drugog profesora
Jok nisam!
Pokrenula sam peticiju da prof M. izdrzi
i da joj se ne da lako, pa da 'celica
uziva u njenom cvrkutanju... Al' ne izdrza
gad!!! (no ko ce mu zameriti!)
Originally posted by kiss addict a niste verovatno ni videli u novinama Ku?a stil (ili tako nekako) njen savršeni stan na dva nivoa, gde preovladava bela boja, a ona sedi u belom kompleti?u (suknja je opet, naravno, kratka) a u naru?ju joj sedi bela pudla
Kraljevstvo za taj broj Kuca stila!!!

Btw- jes' da je ona sa stomatologije,
al' pored nje- treba da vidite noge prof dr Jorge!
I pored nje jos jednu dr sa kardiologije (ne odajem
imena, hi hi...), jednu sa hirurgije i jednu sestru iz
Tirsove!!!
By Çâðê_DUP
Originally posted by poison_boy
najjace je kada dodjes na konsulatacije...leto...vrucina...ona u kratkoj haljinici sa karnerima....sedi zavaljena u stolici....dok prica sa nekim deckom....hvata se za karnerice....podize haljinici blago gore-dole...i hladi se....
U p*cku materinu, zivot je zaista
nekome keva, a nekome maceha!!!
Ja sam polagala kod Mijacke, a svaki put
sam upala na konsultacije kod Blagoticke!
(medicinari sada shvataju da me zivot nije mazio.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!