Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Prosto se divim ljudima koji mogu da žive opušteno. Kada kažem opušteno ne mislim da nisu živ?ani.. nego da su baš baš baš opušteni ... da ovu temu otvorim naveo me je dogaðaj koji se odigrao danas:

13:47 (desetak minuta do kraja ispita)
Zavšio sam svoj rad i spremam se da predam. Moj omiljeni kolega, koji za razliku od mene još uvek nije dao uslov, pokušava da mi nešto došapne. Shvatim ja šemu, i odlu?im da ostanem još par minuta, kako bi mu šibnuo koji zadatak ... na?uljim uvce, okrenem se ka njemu i pitam ga koji zadatak želi .. a on ladno:
- O'š sa nama na Prodigy? Evo Mare nabavio neke karte...
Umalo me sr?ka nije strefila .. ja o?ekivao da ?e me moliti da mu bacim neki zadatak (šicao me je papirima par minuta pre toga, ja pomislio da je hteo zadatak ... kad ono.. ).

Ja:''Ma kakav Prodigy, koji zadatak ti treba?''
On:''E jebiga, da si mi se javio pre 20 min, tražio bih ti zadatak, ne mogu sad da se natežem da prepisujem''

I sad je ladno ispalo kao da sam ja kriv što njega mrzi da prepisuje. Pa ispao sam više nego fer, ponudio sam mu gotove zadatke. Tek je bila fora kada je izašao sa ispita i rekao mi da ništa nije uradio ... ?ovek je ladno profu?kao šansu da obnovi stipendije (dve) ... sada ?e biti samofinansiraju?i student i pla?a?e svaki ispit.. ali boli njega ðokica, važno je da ide na Prodigy (to su njegove re?i)...

Dakle, da li ste i u stresnim situacijama opušteni? Da li možete u istom trenutku da budete odgovorni i opušteni?

Moji odgovori na ova pitanja su NE! ...
Korisnikov avatar
By Shmi
U pocetku sam panicna a onda me boli uvo... jer znam nemam kud pa to ti je... :)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Pa, vidi, zavisi da li mi je stalo ili nije. Prva tre?ina faksa mi je bila stresna jer sam uvek želeo, ?uj želeo morao, da položim i da dobijem visoku ocenu. Kada mi je postalo svejedno, bio sam opušten skroz.
By Ulix
Originally posted by Kiwi
Nije poenta u tome idem li na Prodigy ili ne ... to smo raspravili posle ispita... poenta je u tome da je on bio 'ladan ko zaje?arsko pivo ceo ispit!!!!
Pa sta da radi, ne moz' se ubiti zbog ispita.
Ja obicno panicim dok spremam ispit, za vreme ispita se nesto ne potresam (ali, on the other hand, ja godinu ocistio jos u junu, ne znam kako je to kad ti u oktobru gori pod nogama za uslov, verovatno bih bio na ivici histerije)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ulix
Nije poenta u tome idem li na Prodigy ili ne ... to smo raspravili posle ispita... poenta je u tome da je on bio 'ladan ko zaje?arsko pivo ceo ispit!!!!
Ja obicno panicim dok spremam ispit, za vreme ispita se nesto ne potresam (ali, on the other hand, ja godinu ocistio jos u junu, ne znam kako je to kad ti u oktobru gori pod nogama za uslov, verovatno bih bio na ivici histerije)
Ma ima ljudi koji pla?u posle ispita (govorim samo za oktobar) ... ja imam obezbeðen uslov, ali ipak mi nije bilo sve jedno na ispitu ... pa se pitam da li je on jedini koji je tako ''hladan'' ili takvih ima još :) ...
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
LOL. Shvatio sam sta je poenta. Samo te... :tushe:

Elem, ja sam isto ladan na ispitu, jer ne izlazim ako ga nisam spremio.
Kad ga spremim, nema mesta panici, vec je vise onaj rad...'aaaaaaa, poludecu, kad ce vise taj dan da skim ovo s vrata!' Jedva docekam. :superheroj:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Johnny Rocket

Elem, ja sam isto ladan na ispitu, jer ne izlazim ako ga nisam spremio.
Kad ga spremim, nema mesta panici, vec je vise onaj rad...'aaaaaaa, poludecu, kad ce vise taj dan da skim ovo s vrata!' Jedva docekam. :superheroj:
Shtreber... Ko josh nauchi sve komplet da izadje skroz siguran? :P Megatrendovci mozda :P :P :lol:
Bolje je izaci na ispit i kad ga nisi otvorio (dodushe meni je free prijava) vidish atmosferu, izvuchesh pitanja i slichno i sledeci put si opushteniji.

Inache, kako kad.
Na prijemne ispite kad sam ishao sam se kod kuce tresao ko prut sa onom muchninom u stomaku a kad sam doshao tamo, mrtav ladan ko da sam otiso leba da kupim.

Inache sam strashan tremarosh, kad sam bio manji to je bilo uzas, sada je vec blaze zbog tih momenata kada mi je sve ravno do Kosova...
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
unic0rn
Shtreber... Ko josh nauchi sve komplet da izadje skroz siguran? :P
Zapravo, mnogi.
Mi, shtreberi, to tako radimo. :P
unic0rn
Megatrendovci mozda :P :P :lol:
:puzzle:
Jedino sto mi je jasno, jeste da je jos neko pratio izbor za miss. :P :P :lol:
unic0rn
Bolje je izaci na ispit i kad ga nisi otvorio (dodushe meni je free prijava) vidish atmosferu, izvuchesh pitanja i slichno i sledeci put si opushteniji.
Yeah, yeah, sve je kako ti kazes. :maji:
Inace, radim ja i to (lol), izadjem nekad na ispit da izvidim situaciju, ali ne moras zbog toga da prijavljujes ispit, tj. ne trazi ti niko prijavu. Dozvoljeno je da sedis i slusas ispitivanje. :proud2Bshtreber::yay:
Korisnikov avatar
By Escobar
Mene opushtaju narodnjaci pred ispit, tako da drage kolege, ne zamerite shto urlam po hodnicima dok ne pochne ispit.

Inache nisam opushten ,jer da jesam, ne bih imao ocene kakve imam, ali nisam od onih koji su u fazonu da plachu posle ispita, daleko od toga...Jednostavno stavim stvari na svoje mesto, znam shta moram, i shta treba da uradim. Nisam blejach tako da ozbiljno shvatim obaveze, i onda sve bude ok, bez previshe cimanja dok spremam ispit. A rezultati su vidljivi.

A PANICI nema mesta u mom zivotu, josh bi mi samo to falilo......:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim da se kod mnogih ljudi radi o nezrelosti za fakultet a ne opustenosti (ne znam da li je to slucaj kod tvog kolege). To sam ja zakljucila za sebe u vreme redovnog studiranja - tada su mi najvazniji bili izlasci, ljubav i sl, fakultet me krajnje nije zanimao, a posto sam u ranijem skolovanju bila odlicna to sam sebe precenila, pa kad nije krenulo kako treba onda sam bila buntovnica, pa to nije bilo ni vazno itd. E posto sam sad ponovo na fakultetu onda kod nekih mojih kolega vidim vrlo slicne momente, pa posto znam sta dolazi posle ;) to pokusavam da im ukazem (ali onako blago da bas ne izgleda da im popujem). Medjutim ne vredi, svako izgleda mora da prodje neku svoju skolu... i da lupi svojom glavom... ;) Jedino sto mislim da je dobro je da ce studiranje (bar kako sam ja cula) po novom programu vise nalikovati na srednju skolu sa obaveznim dolascima i sl. Mislim da je to bolje, mislim nije bolje za zrelije licnosti i one koji rade, ali za ove nezrele koje sam spominjala...

Inace ja sam tremaros, daleko sam od opustenosti, ali sam odgovorna (ako se prica o vremenu sadasnjem ;) ).
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by unic0rn
Inache, kako kad.
Na prijemne ispite kad sam ishao sam se kod kuce tresao ko prut sa onom muchninom u stomaku a kad sam doshao tamo, mrtav ladan ko da sam otiso leba da kupim.
Kako to postižeš? ja sam skroz suprotan ... ja par dana pre ispita krenem da se tresem (figurativno re?eno) ... i to traje sve dok se ne vratim sa ispita ...
Korisnikov avatar
By unic0rn
dunno, ko da se nagutam neke prirodne droge :)
ispit ko ispit, ako ne polozim sad polozicu sledeci put :)
i svaki put uspe :D
Korisnikov avatar
By zboO
a shto se ti nervirash....neka ide on na prodigy njegov problem...kao sto je njegov problem sto nece da prepisuje....meni se isto deshavalo da mi neshto nije po volji,pa odem sa ispita... a znala sam zadatke....ili izadjem na ispit...uradim sve zadatke ortaku da bi mentol dao uslov, a onda mi neostane vremena da uradim i svoju grupu...i nikada se nisam tangirala oko tih stvari....vise me je nerviralo kada stvarno sedim i uchim, i dobijem sedmicu....dok neke stvari ne prochitam pa ubodem devetku ili desetku. Nikada nisam imala neku veeeliku tremu...meni je sve bilo opusteno....sto je neke ljude oko mene mnogo nerviralo :lol: ....ali kada zavrshish smejacesh se svemu tome....kao sto se ja sada smejem....ja bih se tako rado vratila u klupu... :placko: nedostaju mi drugari i skolica ...skroooz...skrooooz!
By Ulix
Originally posted by Ulix
Ma ima ljudi koji pla?u posle ispita (govorim samo za oktobar) ... ja imam obezbeðen uslov, ali ipak mi nije bilo sve jedno na ispitu ... pa se pitam da li je on jedini koji je tako ''hladan'' ili takvih ima još :) ...
U gimnaziji mi je ceo razred bio takav, ovde na faksu su sve sami panicari, ambiciozna stvorenja, muka me uhvati kad pomislim da ce jednog dana odgovarati za tudje zivote, pa mene ubrajaju u grupu 'ladovina, sto nisam, samo ne nalazim za shodno da svojom histerijom opterecujem sve ostale.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by zbunjena
a shto se ti nervirash....neka ide on na prodigy njegov problem...kao sto je njegov problem sto nece da prepisuje....meni se isto deshavalo da mi neshto nije po volji,pa odem sa ispita... a znala sam zadatke....ili izadjem na ispit...uradim sve zadatke ortaku da bi mentol dao uslov, a onda mi neostane vremena da uradim i svoju grupu...i nikada se nisam tangirala oko tih stvari....vise me je nerviralo kada stvarno sedim i uchim, i dobijem sedmicu....dok neke stvari ne prochitam pa ubodem devetku ili desetku. Nikada nisam imala neku veeeliku tremu...meni je sve bilo opusteno....sto je neke ljude oko mene mnogo nerviralo :lol: ....ali kada zavrshish smejacesh se svemu tome....kao sto se ja sada smejem....ja bih se tako rado vratila u klupu... :placko: nedostaju mi drugari i skolica ...skroooz...skrooooz!
:up:

nemoj da se nerviras zbog takvih likova... ima ih na tone....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!