Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Da li ste zadovoljni svojim poslom/fakultetom/skolom/jaslicama?

Zadovoljan/a do ludila :lood:
31
44%
Indiferentan/a, ja to otaljavam :kopa: :mete:
21
30%
Nezadovoljan/a, oni mene muche :nazalost::rida:
19
27%
Ja sam penzos, 'ocu da mi se svaki put prikazu rezuljtati :starac:
Nema glasova
0%
By Ulix
Aha. Osim sveprisutne korupcije, sve ostalo je super :)

Zasto? Zato sto studiram ono sto volim. :meda:
Korisnikov avatar
By IriS
Zadovoljna sam što radim ono što volim.
Nezadovoljna sam što živim u ovoj državi, pa samim tim, to što volim svoj posao, nažalost, potpada (zasad) samo pod moj entuzijazam... ovo zasad se ne odnosi na moje želje da ?e u državi biti bolje, ve? na to da ?u se možda nau?iti (kona?no) da i ja malo gazim preko ljudi :lukavi:
Korisnikov avatar
By Skyen
- svojim jaslicama ne, nosim jos uvek neke nerazresene traume, aaaaaa
- skolom, ne, kostala me je zivaca
- faxom, da, jako je dosadan, previse gluposti se uci i sve to moze da traje 2 godine, a ne 4
- poslom, prezadovoljna, konacno radim ono sto zelim - filozofiram po ceo dan i niko me ne placa za to, zagovaram ukidanja novcanih sredstava i vracanja na sistem nature - anarhija all over serbia
Korisnikov avatar
By jukie
Napisao sam "ja to otaljavam" jer se na trenutnom poslu tako ose?am. Naravno da sve radim kako treba, tj ne falširam (jer to jednostavno ne umem :smilegrin: ), ali je ?injenica da na svakih par sati zastanem da prebrojim radne sate do kraja nedelje... a ovo je samo privremeno, tako da se trudim da se preterano ne uživljavam u lokalnu zajednicu na poslu da mi ne bi, je li, posle bio bedak... na svu sre?u ve?inom smo ?utolozi tamo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Poslom zadovoljan, ne bas do ludila (kao na pocetku) ali dobro je.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
U jaslice nisam isao. Isao sam u vrtic i nisam bio zadovoljan. Rucak je uvek bio uzasan.
Skola...onako. 8 god + 4 god = 12 god, svaki dan jedno te isto, smoris se.
Fax...zadovoljan sam. Ne mogu da zamislim da neko studira nesto cime nije zadovoljan ili sto ne voli. Mislim, cemu onda muka?
Posao...nemam pojma da li cu biti zadovoljan. Tesko. Nema te plate... :pare: :lol:

Uni, super ti je ta tripozna slicica sto si stavio, very nice. :sekirica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta da ti kazem.... Relativno sam zadovoljan. Zadovoljan sam zato sto sam na samom kraju studija koje me bas nisu zanimale, ali sam ih ipak nekako doterao do kraja, jer ne volim da ostavljam nedovrsene poslove iza sebe u zivotu. Zadovoljan sam, jer sam uvek, uz fakultet, umeo da pronadjem posao koji odgovara mojim afinitetima, talentu i ambicijama, tako da mi je i to mrsko studiranje lakse padalo.Zadovoljan sam, jer sam sebe ostvario u zeljenim oblastima, ali sam nezadovoljan jer sada ne znam sta bih dalje i sta bih novo od sebe stvorio.
Moja priroda uvek iznova trazi nova, velika uzbudjenja i nove izazove ....
:zen:
Korisnikov avatar
By spark
opisom posla, zvanjem i funkcijom, da, materijalnom satisfakcijom ne.

u sustini, cenim sto sam imao srecu da radim to sto radim... ovde obicno ljudi zavrse jednu skolu, rade drugi posao, a voleli bi neki treci... ja sam imao srece da ucim i radim ono sto volim i umem...

ono sto najvise boli jeste neprofesionalizam, nepotizam, korupcija i stvari na koje ne mogu da uticem, a opet, nerviraju i bole... ali valjda je to tako vazda u zivotu...
Korisnikov avatar
By KiWi
Veoma zadovoljan svojim faxom. Studiram ono što volim. Dao uslov, pokupio stipendiju ... ma život ne može da bude bolji ... eh ... upravo shvatih da može ... no dobro, bar mi škola ide ...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Veoma zadovoljan svojim faxom. Studiram ono što volim. Dao uslov, pokupio stipendiju ... ma život ne može da bude bolji ... eh ... upravo shvatih da može ... no dobro, bar mi škola ide ...
....a i seksualni zivot ti, ruku na srce, cveta, tako da ni u tom pogledu nemas razloga da se zalis...
:sweet:
Korisnikov avatar
By EYA
Nezadovoljan/a, oni mene muche :rida:

ja moram da se tuzibabim modulatoru na moju vaspitacicu u jaslicama:

ne menja mi redovno igracke, a meni dosadno da se igram sa istim, a jos dosadnije da sama otpuzim do police... i tako... nista mi ne rade, niko nece da me jebe ni 2% :kmeee: (pitam se da li mozda moja vaspitacica cita gay forum ? odakle ona zna da sam akexualna? bar da mi kexa daa :kmeeeee: )

:yay:
By argentum_inf
poslom sam vise nego zadovoljna..mozda bi mogao biti malo bolje placen..
Korisnikov avatar
By Escobar
Faxom i te kako zadovoljan, jer radim ono shto zaista volim, i to mi samo tako ide od ruke....*ajmo svi kuc u drvo*

SOBOM NISAM ZADOVOLJAN
Korisnikov avatar
By Dina
Zadovoljna sam fakultetom i poslom, jedino nisam zadovoljna vremenom i kao posledica toga rezultatima. Dan bi trebalo da traje poprilicno duze da bih sve postigla onako kako bih ja zelela...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by EYA
Nezadovoljan/a, oni mene muche :rida:

ja moram da se tuzibabim modulatoru na moju vaspitacicu u jaslicama:

ne menja mi redovno igracke, a meni dosadno da se igram sa istim, a jos dosadnije da sama otpuzim do police... i tako... nista mi ne rade, niko nece da me jebe ni 2% :kmeee: (pitam se da li mozda moja vaspitacica cita gay forum ? odakle ona zna da sam akexualna? bar da mi kexa daa :kmeeeee: )

:yay:
samo ti pravi cirkuse sledi ti :domino: pa ces onda imati razloga za :rida:

vaspitacici cemo da javimo da ti povremeno :jezik: da se smiris mada ni puzanje nije losa ideja :evilkiss:
Korisnikov avatar
By ciceron
Nisam zadovoljan svojim poslom zato sto je jako slabo cenjen. U istoj firmi, za mnogo slabija mesta i manju odgovornost i znanje, ljudi imaju mnogo vece plate. Ne isplati se vise biti programer danas kraj silnih menadzera koji prodaju maglu i dobijaju po 12000 dinara.
Korisnikov avatar
By tramp
tzv. karijera - super jos samo da me neko pocne da placa pa da mogu da napustim bar posao #2
posao#1-zadovoljna sam studentima ovaj semestar, mnogo su veseli :D
posao#2 - placa deo troskova i to mu je svrha, dakle dokle god nije prenaporan sve jedno mi je - sto manje mozga treba to bolje
fax- posto je to ono sto me zanima, dobro je, ali da sam prezadovoljna i nisam
skole- bila zadovoljna u njima, retko razmisljam o proslosti
jaslice- mnogo veselo, jedva sam cekala da me puste napolje (bila neka betonska terasa sa resetkama - uvek me potsecala na zatvor, mnogo sam vise volela da budem unutra i izmisljam razna imena za nove vaspitacice pa nikad nisu znale ko sam tacno
:flasher: )
Korisnikov avatar
By EYA
nateraces me da puzim ? aj da vidim i to cudo :lukavi:

p.s. :drama:
Korisnikov avatar
By tramp
sve se moze kad se hoce, nema se smisla odupirati neumitnom :zmija:

a i tako ce ti biti manje dosadno u jaslicama - a tek da vidis igracke, vrdne puzanja do njih

:drama: :jezik:
Korisnikov avatar
By EYA
igracke :iskolacen:

/me puzi

btw vaspitacica ocajno :jezik:
Korisnikov avatar
By tramp
menjamo vaspitacicu - ua lose :jezik: vaspitacice :protest:
Korisnikov avatar
By Mars
Program i metodi zastareli i neprimenjivi u praksi. Danak kosmickoj inertnosti profesora koji su zaseli na svojim mestime, bez ikakve unutrasnje kontrole, mehanizama da napreduju i znanje prenose studentima.

Da nisam sam ucio nista ne bi bilo od mene danas.

A je l' mogu ja da promenim svoj horoskopski znak?
http://www.hellocrazy.com/
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisam isla u predskolske ustanove, a osnovna i srednja su mi bile nocna mora.
Faxom sam uglavnom zadovoljna, jedino mi ne odgovara sto svi uce sve, nema uzeg usmeravanja spram afiniteta i sklonosti, to tek postdiplomski. Nase skolstvo je uzasno. Uglavnom sam zadovoljna i profesionalnim kadrovima koji predaju, mada se s'vremena na vreme pojavi neki neizivljeni skot koji je, eto, asistent, i zna sve.
Poslom cu verovatno biti zadovoljna, ali ne i platom.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nisam zahtevan po prirodi, tako da se mogu svesti pod opciju "zadovoljan sam".
Jedino me nervira cinjenica da ipak necu moci da provedem ostatak zivota u Srbiji. Iako to zelim. Ajd ce sacekam jos malo....
By Çâðê_DUP
Studiram ono sto zelim otkada
znam za sebe. Dal' sam zadovoljna?
Ok sam sa studijama. Buducnost je
ono sto me brine.
Korisnikov avatar
By Escobar
Joj nama iskljuchili struju i vodu na faxu...

Shta cemo sad shta cmo sad...... :grom: :grom: :grom:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Escobar
Joj nama iskljuchili struju i vodu na faxu...

Shta cemo sad shta cmo sad...... :grom: :grom: :grom:
Motke u shake, pa pravac kod dekana! :lol:
By High Maintenance
sada sam veoma zadovoljan...prebacio sam se na fakultet koji sam i trebao da upisem ali sam napravio glup potez...vazno je da nista nisam izgubio...tako da sada tek uzivam u onome sta sam odabrao...
Korisnikov avatar
By Draco
Premestila Draco, mod :kafa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!