Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jukie
Pa ja ne znam kakva je situacija SADA (jer sam diplomirao), ali kod nas na biologiji su uglavnom bili neki malo opi*eni ljudi koji i nisu imali emotivne veze (nadam se da znaš cuveni vic za žabom koja govori*). A devojke se ionako ljube kad se sretnu, to nije reper. Muškaraca je bilo otprilike 2 po grupi, od cega sam jedan ja a drugi neki još gori nerd koji juri prosek od 10:00 i ima dve godine stariju devojku koju ne znam kada vidja. Kod nas se studiraju cetiri zvanicne godine studija po 9-10 godina, tako da mnoge ljude ne vidjaš svake godine i oni imaju neki svoj život kod kuce toliko da ne znaš ništa o njima.
Vic sa zabom koja govoriVec sam se uplasila da je nosi na vezbe iz fiziologije zivotinja
Originally posted by Mr.Jaopatice u xu, zvuci bizarno, right?
Ja poznajem par njih... Neki su tolike zene, da mogu ladno da prodju ko opatice...
Originally posted by bigirlNoup!!!Originally posted by EscobarJesi jesiOriginally posted by bigirlJel sam vec spomenuo da ti se divim?
Molim da mi se dozvoli da glasam dva puta: za fiziku i za fizicku hemiju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, je l' te prošla ona ljubo-mržnja?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!