- 07 Jan 2011, 23:44
ja nisam nikad ucio sociologiju
poredim predmete koje vidim na jednoj i na drugoj strani
i trudim se (pa i fino pitam u vise navrata) sta te od tih predmeta spremi na datu poziciju
ako je tvoj odgovor tvoje licne sposobnosti i zelje (kao sto si sam vise puta rekao)
onda si mi zapravo rekao da je cela stvar gubljenje vremena i da bi te homeschooling vise spremio na datu poziciju
dao sam ti spisak predmeta za hr vrlo konkretni
odes na sajt matematickog faxa, gradjevine, etf i opet ces za svaki smer naci vrlo konkretne predmete koji te opskrbe odredjenim znanjima i vestinama. to ne vidim na soc ni na jednom modulu
sa druge strane imam 6oro poznanika iz gimnazije koji zavrsise sociologiju
i biti profa u srednjoj skoli im je vrh vrhove
samo ga jedan dostigao
ostali rade nekvalifikovane poslove
al ajde da ne uzmem srb za primer nego razvijenu privredu koju poznajem
i u kojoj si placen na osnovu onoga koliko si profitabilan, da ne kazem na osnovu svojih sposobnosti sto bi ti rekao
pocetnicka plata
finance major $64 000
accounting major $55 000
sociology major $31 000
psychology major $44 000
performance arts $33 000
26 000 godisnje se smatra za low income
poredim predmete koje vidim na jednoj i na drugoj strani
i trudim se (pa i fino pitam u vise navrata) sta te od tih predmeta spremi na datu poziciju
ako je tvoj odgovor tvoje licne sposobnosti i zelje (kao sto si sam vise puta rekao)
onda si mi zapravo rekao da je cela stvar gubljenje vremena i da bi te homeschooling vise spremio na datu poziciju
dao sam ti spisak predmeta za hr vrlo konkretni
odes na sajt matematickog faxa, gradjevine, etf i opet ces za svaki smer naci vrlo konkretne predmete koji te opskrbe odredjenim znanjima i vestinama. to ne vidim na soc ni na jednom modulu
sa druge strane imam 6oro poznanika iz gimnazije koji zavrsise sociologiju
i biti profa u srednjoj skoli im je vrh vrhove
samo ga jedan dostigao
ostali rade nekvalifikovane poslove
al ajde da ne uzmem srb za primer nego razvijenu privredu koju poznajem
i u kojoj si placen na osnovu onoga koliko si profitabilan, da ne kazem na osnovu svojih sposobnosti sto bi ti rekao
pocetnicka plata
finance major $64 000
accounting major $55 000
sociology major $31 000
psychology major $44 000
performance arts $33 000
26 000 godisnje se smatra za low income