Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Kittrie
p.s.
05 precenih ljude oVde.
manifestano je PREVISE predrasuda. i kompleXa.

no, to nije moj problem.

:kolo:
Ukrade mi post iz tastature :smug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
cudna je motivaciJA i takva 'zaRka zelja' ljudi da se takO raspravlja o ovoj temi (ovo nije diSKusija, nego rasprRava, degRAdirajuce).

neutralci su ok, al kad neki ljudi izlaZu 'cinjenice' , i sTAvove koji su TAKO EMOTIVNO OBOJENI... jasno je da se viSE baVe neCim sto im je u glavi (da ne ulazim da li su to kompleXi, frustracije, etc... ili mozda samo bad day :lol: ), a ne CINJENICAMA (koje se u diskusijama rabe kao argumenti )

:yes:
Korisnikov avatar
By mili86
u potpunosti se slazem sa kittrie:zastava:
Korisnikov avatar
By Hys.
megatrend je prvi otvorio katedru na kojoj sam ja htela da studiram pre 8 godina, tada NARAVNO nije postojala nigde u srbiji -sada postoji zahvaljujuci njima. Profesori koji predaju su likovi prema kojima imam izrazito postovanje. I svako ko ZELI da uci-ucice.
Posto je to jedini nacin da saznam nesto o toj specificnoj oblasti /i da su knjige ne iz 1960/ rado cu upisati, po drugi put fakultet, ovoga puta privatni.
toliko.
Korisnikov avatar
By mili86
mili86 je ^MEGA^student :)
By Swanheart
zar je vazno ko gde studira...
i zasto imati predrasude...cek neko ce mi reci da ce neko ko zavrsi ekonomiju bolje vladati materijom od nekog ko zavrsi isti taj smer na tako "ozloglasenoj " Visoj poslovnoj...
svuda ima ljudi koji ce uciti i onih koji ce zabusavati i kupovati ispite to je realnost...danas se ispit moze kupiti na svakom fkultetu a onaj ko tvrdi suprotno prvo zavarava sebe pa onda druge.
By Swanheart
a Megatrend...pa verovatno imam dobro misljenje kada se posle druge godine prebacujem tamo.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"cek neko ce mi reci da ce neko ko zavrsi ekonomiju bolje vladati materijom od nekog ko zavrsi isti taj smer na tako "ozloglasenoj " Visoj poslovnoj..."

Uz duzno postovanje prema Visoj poslovnoj, ne mozes je porediti sa Ekonomskim fakultetom.
Korisnikov avatar
By mili86
a po kom zakonu ne mozes da studiras na dva faxa????

pri tom su oba privatna :)

ovaj drugi je samo zvanicno drzavni :)
By Swanheart
Originally posted by A.F.K.A.OB
"cek neko ce mi reci da ce neko ko zavrsi ekonomiju bolje vladati materijom od nekog ko zavrsi isti taj smer na tako "ozloglasenoj " Visoj poslovnoj..."

Uz duzno postovanje prema Visoj poslovnoj, ne mozes je porediti sa Ekonomskim fakultetom.

mogu...i mogu da uzmem i par primera iz licnog okruzenja koji studiraju ekonomiju.
kao sto rekoh...svuda ima onih koji ce uciti i onih koji ce zabusavati.
a to sto je Visa poslovna na losem glasu je kriva prethodna direktorka i deo rukovodstva.
Ne mozes mi reci da je vredniji neko sa ekonomije sa prosecnom ocenom 6 i neko sa Vise poslovne sa prosecnom ocenom preko 9.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Super, nisam znao da si na dva faksa. To je mnogo dobra stvar.

A po cemu je Bogoslovija privatna? ne pitam te ironicno ili sa kakvom zlom namerom, nego me bas zanima.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Swanheart
... neko ce mi reci da ce neko ko zavrsi ekonomiju bolje vladati materijom od nekog ko zavrsi isti taj smer na tako "ozloglasenoj " Visoj poslovnoj...
U proseku hoće.

Pretpostavljam da materijom bolje vlada neko ko završi medicinu od nekoga ko završi višu medicinsku ... a pretpostavljam da u zanatu i nemaju previše preklapanja...

Slično i sa ekonomijom i višom poslovnom...
Korisnikov avatar
By mili86
pa kako da nije... placas mesecnu skolarinu.. ili kako se vec dogovoris sa Upravom... svaki ispit te kosta ko od LV torba... ne zavisi od Drzave....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Ne mozes mi reci da je vredniji neko sa ekonomije sa prosecnom ocenom 6 i neko sa Vise poslovne sa prosecnom ocenom preko 9."

S obzirom da sam upoznat sa stanjem na oba fakulteta, mogao bih da kazem da, ukoliko su oba zavrsila u roku ili sa jednom godinom obnovljenom, da je vredniji ovaj sa Ekonomije. Doduse, cesto se desava da se ta Ekonomija zavrsi za 7 ili 8 godina, sto bas i nije pohvalno.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, sad sam se setio. Bogoslovija ne pripada drzavnom univerzitetu (Beogradskom, Novosadskom, Niskom ili kragujevackom), ona je odvojena, tako da bi se i mogla posmatrati kao privatni.
Korisnikov avatar
By Paki
Da, sad sam se setio. Bogoslovija ne pripada drzavnom univerzitetu (Beogradskom, Novosadskom, Niskom ili kragujevackom), ona je odvojena, tako da bi se i mogla posmatrati kao privatni.
Pripada BU od pre godinu, dve.
Korisnikov avatar
By mili86
Bogoslovski fakultet sada pripada Beogradskom Univerzitetu...
mada postoje neke zakonske regulative koje nisu ispostovane....
jer je Resenjem samo ukinuto prethodno kojim je Fakultet "izbacen" iz sastava Univerziteta, ali ne postoji novo kojim bi on bio vracen jer neki podrazumevaju da nije potrebno, da se to podrazumeva
u svakom slucaju uvek sam za privatno skolstvo...
isao sam u privatnu osnovnu
i privatnu srednju
tako da mi ni malo ne smta sto pohadjam i privatni fakultet
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nisam to znao, ocigledno sam dobio pogresnu informaciju.

U pravu si, sad sam pogledao na sajtu BU.
Korisnikov avatar
By mili86
napravili smo veliki offffffffffffffffff
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
U svakom slucaju, imam jako nisko misljenje o FPS, ne znam dovoljno o drugim fakultetima Megatrenda.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by mili86
napravili smo veliki offffffffffffffffff
Baš...
Hebala te bogoslovija! :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By mili86
:fuck:
bolje neko drugi

a za to je kriv ovaj A.F.K.A.OB :)

nisam ja pomenuo bogosloviju :)
Korisnikov avatar
By Zonche!

A ja sam tebi, Nemke, vec pricao o Megatrendu, i ponovicu ti da mislim da bi time samo tracio svoje vreme i svoj talenat.
Osim ako ti nije cilj da te zaposli mama/stric/ujna/teca/kum/komsija… Onda ti je Megatrend savrsen izbor.

Ali “Um caruje”, ne zaboravi to! :smeh: :smeh: :smeh:
He who laughs last...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uz duzno postovanje...ja i dalje ne bih....
Korisnikov avatar
By castor
Poznat i kao 'tu me cene, tu kupujem' fakultet.

Poznajem par ljudi koji su jedva zavrsili srednju, ili napustili drzavne fakultete posle godina i godina studiranja a onda predju na Megatrend i zavrse ga vrlo brzo, a opet znam par ljudi koji su takodje zavrsili Megatrend i pametniji su, bolje znaju i obavljaju svoj posao od onih sa drzavnih, tako da mislim da je sve individualno.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!